Nowicjuszka w ogrodzie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kubaa7
50p
50p
Od: 21 cze 2008, o 12:58

Post »

Piekne kwiatki. :D Pozazdrościć takiej kolekcji. Co do poziomek to mi apetytu narobiono. :D
Awatar użytkownika
jola30
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 7 maja 2008, o 18:48

Post »

hosty śliczne moje są takie małe że razem wziete nie stanowią nawet połowy jednej twojej,śliczny ogród efekt masz od razu zostaje ci pielęgnacja i odpoczynek aż ci pozytywnie zazdroszcze :wink: :D
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

poziomki pierwsza klasa. U mnie też są, ale chowają siępod listkami, jak to poziomki, i ciężko im zdj zrobić ładne.

widzisz, wielu z nas chciało by mieć jużtaki ogród jak Twój. Więc też masz obiekt godny zazdrości ;)
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj ! Gratuluję "dojrzałego" zadrzewionego, zakrzewionego i ukwieconego ogrodu :) Na takie duże rośliny niektórzy czekają kilka, kilkanaście lat, Ty masz to od razu. Nie usuwaj więc niczego pochopnie - lepiej rozejrzyj się i zacznij od uporządkowania tego, co rośnie nieco nieco chaotyczne , lub wyrzucenia roślin słabych , chorych ...
Przyjdzie potem pora na dosadzanie i nadawanie ogrodowi indywidualnego charakteru tak, aby stał się taki naprawdę "Twój".
Pozdrawiam , E.
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2008, o 08:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mariolu jakie duże i piękne hosty ja dopiero teraz mam od nie dawna hostownik.na pewno będe musiała poczekac pare latek żeby były takie jak u ciebie.
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

kochana Mariolu jak juz to ja nie chce za wiele jeden koniuszek tej ciemno- zielonej nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam?? :oops:
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Piękna żółta różyczka, mam jakoś do takich sentyment i najbardziej je lubię spośród miliona innych kolorów. A na te funkie to się nie umie napatrzeć. Są super ;:114 ;:114
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Kuba - poziomki wysypały się już poza przeznaczone im miejsce i zaczynają włazić na trawę.....

Jolu - ja bez tych zachwytów na forum nawet bym nie wiedziała że są jakieś specjalnie duże :) Podobają mi się i nie trzeba przy nich nic robić :P

Iwonko - u mnie pewnie dlatego sa barzdiej widoczne że jest ich dość dużo a ja za nimi nie przepadam, te kilka co podjem nie powoduje nawet jakiegoś ubytku w plonach :P

Ewelinko - ja właśnie tak robię. Uczę się dzięki zdjęciom innych forumowiczów rozpoznawać swoje rośliny :) Ale co prawda to prawda - mam nieźle zarośnięty ogród :)

Izo - może i trzeba czekać kilka latek ale będą "twoje" :)

Gosiu - chyba wiem o krórą ci chodzi.....

Krzysiu - właściwie nie mam upatzronego jednego koloru, ale z pewnością żółty należy do ulubionych :P
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03

Post »

Jestem zachwycona,tak u ciebie pięknie.Lilia św.Józefa już u ciebie kwitnie,u mnie jeszcze nie,ale ty mieszkasz w "łagodniejszym klimacie" a i ziemia nie ma co porównywać do mojej.Mam rodzinę pod Kłodzkiem,mieszkałam tam kilka lat,kocham Karkonosze,kocham kotlinę Kłodzką
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

No po prostu super!, jakże Ci zazdroszcze ogromej ilości roślin. Popieram poprzedników, nie wyrzucaj, poczekaj, poobserwuj.Ja wiem najlepiej jak to jest mieć małą ilość roślin.... uwierz mi wiele bym dała za taki wspaniały gąszcz.........
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2008, o 08:57

Post »

Mariolu co to za róża na 1-ej stonie na trzecim zdięciu,masz może zdięcie jej z bliska?
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

Jaka przyjemność pospacerować sobie po takim pięknym ogrodzie :) Masz wspaniałe rośliny, wieloletnie, to naprawdę wielki dar od poprzednich właścicieli ogrodu. Funkie - rewelacja, ale i inne nasadzenia imponujace.
Dostać taki "zagospodarowany" ogród to jak trafić 6 w Totka ;) Teraz trochę Twojej indywidualnej ingerencji twórczej i będziesz miała Swój, przepiękny ogród.
Z tego co czytałam, część Forumowiczów "pomoże" Ci z chęcią zrobić miejsce na Twoje nasadzenia ;)
Będę zaglądała podpatrywać zmiany :)
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Ja tam Coma uważam że żółty to dla mnie najlepszy kolor kwiatów, inne też lubię ale żółty to inna sprawa. Tak spodobało mi się oglądanie Twoich zdjęć że zastanawiam się kiedy dodasz nowe hehhehe.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”