Nowicjuszka w ogrodzie
Piekne kwiatki. Pozazdrościć takiej kolekcji. Co do poziomek to mi apetytu narobiono.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=14498
Moja działeczka.
Moja działeczka.
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj ! Gratuluję "dojrzałego" zadrzewionego, zakrzewionego i ukwieconego ogrodu Na takie duże rośliny niektórzy czekają kilka, kilkanaście lat, Ty masz to od razu. Nie usuwaj więc niczego pochopnie - lepiej rozejrzyj się i zacznij od uporządkowania tego, co rośnie nieco nieco chaotyczne , lub wyrzucenia roślin słabych , chorych ...
Przyjdzie potem pora na dosadzanie i nadawanie ogrodowi indywidualnego charakteru tak, aby stał się taki naprawdę "Twój".
Pozdrawiam , E.
Przyjdzie potem pora na dosadzanie i nadawanie ogrodowi indywidualnego charakteru tak, aby stał się taki naprawdę "Twój".
Pozdrawiam , E.
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Kuba - poziomki wysypały się już poza przeznaczone im miejsce i zaczynają włazić na trawę.....
Jolu - ja bez tych zachwytów na forum nawet bym nie wiedziała że są jakieś specjalnie duże Podobają mi się i nie trzeba przy nich nic robić :P
Iwonko - u mnie pewnie dlatego sa barzdiej widoczne że jest ich dość dużo a ja za nimi nie przepadam, te kilka co podjem nie powoduje nawet jakiegoś ubytku w plonach :P
Ewelinko - ja właśnie tak robię. Uczę się dzięki zdjęciom innych forumowiczów rozpoznawać swoje rośliny Ale co prawda to prawda - mam nieźle zarośnięty ogród
Izo - może i trzeba czekać kilka latek ale będą "twoje"
Gosiu - chyba wiem o krórą ci chodzi.....
Krzysiu - właściwie nie mam upatzronego jednego koloru, ale z pewnością żółty należy do ulubionych :P
Jolu - ja bez tych zachwytów na forum nawet bym nie wiedziała że są jakieś specjalnie duże Podobają mi się i nie trzeba przy nich nic robić :P
Iwonko - u mnie pewnie dlatego sa barzdiej widoczne że jest ich dość dużo a ja za nimi nie przepadam, te kilka co podjem nie powoduje nawet jakiegoś ubytku w plonach :P
Ewelinko - ja właśnie tak robię. Uczę się dzięki zdjęciom innych forumowiczów rozpoznawać swoje rośliny Ale co prawda to prawda - mam nieźle zarośnięty ogród
Izo - może i trzeba czekać kilka latek ale będą "twoje"
Gosiu - chyba wiem o krórą ci chodzi.....
Krzysiu - właściwie nie mam upatzronego jednego koloru, ale z pewnością żółty należy do ulubionych :P
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jaka przyjemność pospacerować sobie po takim pięknym ogrodzie Masz wspaniałe rośliny, wieloletnie, to naprawdę wielki dar od poprzednich właścicieli ogrodu. Funkie - rewelacja, ale i inne nasadzenia imponujace.
Dostać taki "zagospodarowany" ogród to jak trafić 6 w Totka ;) Teraz trochę Twojej indywidualnej ingerencji twórczej i będziesz miała Swój, przepiękny ogród.
Z tego co czytałam, część Forumowiczów "pomoże" Ci z chęcią zrobić miejsce na Twoje nasadzenia ;)
Będę zaglądała podpatrywać zmiany
Dostać taki "zagospodarowany" ogród to jak trafić 6 w Totka ;) Teraz trochę Twojej indywidualnej ingerencji twórczej i będziesz miała Swój, przepiękny ogród.
Z tego co czytałam, część Forumowiczów "pomoże" Ci z chęcią zrobić miejsce na Twoje nasadzenia ;)
Będę zaglądała podpatrywać zmiany
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: