Różności doniczkowe -Agii
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Z przykrością stwierdzam, że ja też takiego szczęścia nie mam , nie rozumiem dlaczego. Przecież ponoć w czepku się urodziłambayaga pisze:o jesssu czemu ja nigdy nie moge trafić na coś w śmietniku ,jakiś przypadek ,wypadek czy coś :lol:albo chimerę jakąś ...
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
ja to chyba wiem czemu....śmietnik posiadam swój własny i wiem co wyrzucam ,kwiatków na pewno nie sąsiadka swoje wszystkie kwiaty mumifikuje i stoją jako suszki w doniczkach {to ta od mojej kwitnącej sansewerki ,co resztki od śmierci z pragnienia uratowałam....jesssu sukulenta zasuszyć to trzeba być orłem }pozostaja kwiaciarnie i jak wiadomo obłędne ceny ....no to ską ja niby mam okazje jakieś złapać....kati-1976 pisze:Z przykrością stwierdzam, że ja też takiego szczęścia nie mam , nie rozumiem dlaczego. Przecież ponoć w czepku się urodziłambayaga pisze:o jesssu czemu ja nigdy nie moge trafić na coś w śmietniku ,jakiś przypadek ,wypadek czy coś :lol:albo chimerę jakąś ...