Ogrodniczka z małopolski
Magdalena pozdrawia
Zapraszam do ogrodu
Zapraszam do ogrodu
Halina Kwak pisze:Magdo, uformowane przez Ciebie tuje bardzo mi się podobają.
Ja, trzy moje tuje uformowałam podobnie jak Ty to zrobiłaś na pierwszym zdjęciu. Natomiast z świerka srebrnego usiłuję zrobić coś podobnego, co Ty zrobiłaś z tują na drugim zdjęciu.
Halinko ja też tworzę coś na wzór Bonsai ale na dzień dzisiejszy wygląda koszmarnie....W lecie będzie super
Magdalena pozdrawia
Zapraszam do ogrodu
Zapraszam do ogrodu
- Ellaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Madziu dołączam się do słów otuchy jakie już wypowiedziały moje forumowe koleżanki, my tu wszyscy ciągle 'zbieramy rozumy' Za niedługo sama będziesz znawczynią, zobaczysz Jeśli nie znasz nazw swoich host, to wstaw ich fotki do tematu 'Hosta, funkia - identyfikacja', Tomasz II, to znawca i hodowca host, powinien je rozpoznacmme33 pisze:Elżbieto,niestety nie znam nazw większości moich roślin.Nigdy do tego nie przywiązywałam większej wagi aż dotarłam TUTAJ na to wspaniałe forum i jest mi troszkę wstyd,widząc jak inni operują nazwami i niesamowitą wiedzą ogrodniczą.Ale wszystko przede mną [/b]
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0
Przedstawiam Wam moi mili moją starszą ogrodniczkę Emilkę i jak widać na załączonym zdjęciu umie korzystać z uroków posiadania ogrodu
Magdalena pozdrawia
Zapraszam do ogrodu
Zapraszam do ogrodu
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziu. Oglądnęłam Twój ogródek. Bardzo piękny. Tylko pozazdrościć oczywiście w pozytywnym znaczeniu. Ja mam niestety działkę 12 km od domu, więc dojazd mam utrudniony, lecz staram się być na niej jak najczęsciej. Podglądam rozwiązania i będę z niektórych korzystać. Życzę dalszych sukcesów i będę tu zaglądać. A liriope przepiękna. Muszę zacząć szukać.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki