Skromny ogródeczek Ani

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Moje też tak podeschły od dołu, ale też kilka usmażyłam pod agrowłókniną :cry: . Myślę że ładnie ci odbiją. Czy ja mogę umieszczać zdjęcia z netu????
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26

Post »

Witaj Aniu,bardzo ładnie przezimowały Twoje prymulki ,krzaczki rozrośnięte,a rojniki mają czasami takie podeschnięte liscie,ale szybko nadrobią straty.
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Witam Aniu masz juz tak ładnie kolorowo w ogrodzie,a jeżeli chodzi o funkie to ja mam w pełnym słońcu i rosną pięknie sama zobacz,bo pod moim blokiem od południa całyczas swieci słońce i trudno o cień.zapraszam
pozdrawiam Halina

*spis wątków
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Witaj kochana. Musisz poobserwowac rojniki. Może jeszcze puszczą nowe pędy. Pozdrawiam gorąco.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Widzisz Aniu, każda roślina ma swoje wymagania, a potem okazuje się, że toleruje odstępstwa od normy. Człowiek też do każdego klimatu się dostosuje :lol: . O hostach jest osobny, duży dział na forum - w wolnej chwili poczytaj, warto też przejrzeć zamieszczone tam zdjęcia host, różnych odmian, można dostać oczopląsów :roll: i stracić kasę :lol: .
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
Lamia
500p
500p
Od: 27 maja 2008, o 14:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć Aneczko!

Mnie też prace domowe ostatnio pochłaniają bez reszty :)
Ale już wszystko mam prawie zapięte na ostatni guzik przed Wielkanocnym śniadankiem:)

Mam nadzieję że dziś uda mi się wyskoczyć na działkę chociaż na chwilę by sprawdzić czy kwitną tulipany :)

Miłego dnia!
marzena 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2008, o 06:39

Post »

Witaj Aniu
piękna działeczka. :lol: i tak kolorowo.Moje funkie rosną na zachodniej stronie w cieniu.Wszystkie które miałam od południa usychały :cry:
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

O ile gości do mnie zawitało :wink: Wybaczcie że dopiero teraz zajrzałam tu ale jak nie porządki to pichcenie :oops:

Madziu chyba można umieszczać zdjęcia z netu ale musisz podać źródło skąd było to zdjęcie :P

Zuziu dziękuję :oops: Uspokoiłaś mnie z tymi rojnikami czyli to normalne :wink:

Witaj Halinko
:wink: Dziękuję za zaproszenie i jak znajdę troszkę czasu to przejrzę Twój wąteczek :lol:

Grażynko będę je doglądać i jeżeli będą nowe pędy to je porozsadzam żeby się rozrosły :D

Elu to fakt :wink: Na pewno sobie poczytam o hostach :lol: Dziękuję za info :)

Lamio ja też nie mam zbytnio czasu :oops: A to pomagam Teściowej Mamie i jeszcze u siebie i już dzisiaj naprawdę nie mam sił :evil: Mimo to chociaż na chwilkę wychodziłam do ogródka :wink: I jak byłaś na działeczce :roll:

Witaj Marzenko :lol: Jak miło że zajrzałaś :) Cieszę się że spodobał Ci się mój ogródeczek :lol:

Halinko dziękuję za życzenia :lol: Ja również Ci życzę Wesołych Świąt :wink:
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Aniu wreszcie trafiłam doTwojego ogródka. Roślinki z dnia na dzień są ładniejsze i kwitną na całego. Twoje pymulki z pewnością już zakwitły. Jak mi się moje hosy rozrosną to chętnie się z Tobą podzielę. Póki co pokaż co tam jeszcze chowasz przed nami ;:109.
Drapanko za uszkiem dla kiciusia. :wink:
MirkaS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2009, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu bardzo ładny ogródek, masz jeszcze ogrom miejsca, którego Ci zazdroszczę. Futerka piękne, mam tez jednego ale nie wychodzi na dwór.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aniu może w końcu uda mi się poprzesadzać kwiaty w poniedziałek, to dorzucę Ci dwie odmiany funkii , bo piszesz, że masz na nie ochotę i kilka kolorów prymulek
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Grażynko dziękuję za życzenia :oops: :lol:

Elu jak miło że mnie odwiedziłaś :lol: Prymulki zakwitły i nawet zrobiłam dzisiaj kilka zdjęć ale jak na złość rozładował się aparat i nie mam jak je zrzucić :evil: Pod wieczór wkleję kilka zdjęć :lol: Dziękuję za hosty :oops:

Mirko dziękuję :lol: Z tym miejscem to już mi powoli brakuje :evil: Zasiałam słonecznik ozdobny i nasturcję wysoką i już ubyło wolnej przestrzeni :wink:

Agnieszko jak mnie ucieszyła wiadomość od Ciebie :lol: Nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę i dziękuję Ci z całego ;:97 jesteś Kochana ;:168
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aniu na prawdę nie ma sprawy, :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”