Skromny ogródeczek Ani
Witaj kochana. Musisz poobserwowac rojniki. Może jeszcze puszczą nowe pędy. Pozdrawiam gorąco.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Widzisz Aniu, każda roślina ma swoje wymagania, a potem okazuje się, że toleruje odstępstwa od normy. Człowiek też do każdego klimatu się dostosuje . O hostach jest osobny, duży dział na forum - w wolnej chwili poczytaj, warto też przejrzeć zamieszczone tam zdjęcia host, różnych odmian, można dostać oczopląsów i stracić kasę .
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aniu
piękna działeczka. i tak kolorowo.Moje funkie rosną na zachodniej stronie w cieniu.Wszystkie które miałam od południa usychały
piękna działeczka. i tak kolorowo.Moje funkie rosną na zachodniej stronie w cieniu.Wszystkie które miałam od południa usychały
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
O ile gości do mnie zawitało Wybaczcie że dopiero teraz zajrzałam tu ale jak nie porządki to pichcenie
Madziu chyba można umieszczać zdjęcia z netu ale musisz podać źródło skąd było to zdjęcie :P
Zuziu dziękuję Uspokoiłaś mnie z tymi rojnikami czyli to normalne
Witaj Halinko Dziękuję za zaproszenie i jak znajdę troszkę czasu to przejrzę Twój wąteczek
Grażynko będę je doglądać i jeżeli będą nowe pędy to je porozsadzam żeby się rozrosły
Elu to fakt Na pewno sobie poczytam o hostach Dziękuję za info
Lamio ja też nie mam zbytnio czasu A to pomagam Teściowej Mamie i jeszcze u siebie i już dzisiaj naprawdę nie mam sił Mimo to chociaż na chwilkę wychodziłam do ogródka I jak byłaś na działeczce
Witaj Marzenko Jak miło że zajrzałaś Cieszę się że spodobał Ci się mój ogródeczek
Halinko dziękuję za życzenia Ja również Ci życzę Wesołych Świąt
Madziu chyba można umieszczać zdjęcia z netu ale musisz podać źródło skąd było to zdjęcie :P
Zuziu dziękuję Uspokoiłaś mnie z tymi rojnikami czyli to normalne
Witaj Halinko Dziękuję za zaproszenie i jak znajdę troszkę czasu to przejrzę Twój wąteczek
Grażynko będę je doglądać i jeżeli będą nowe pędy to je porozsadzam żeby się rozrosły
Elu to fakt Na pewno sobie poczytam o hostach Dziękuję za info
Lamio ja też nie mam zbytnio czasu A to pomagam Teściowej Mamie i jeszcze u siebie i już dzisiaj naprawdę nie mam sił Mimo to chociaż na chwilkę wychodziłam do ogródka I jak byłaś na działeczce
Witaj Marzenko Jak miło że zajrzałaś Cieszę się że spodobał Ci się mój ogródeczek
Halinko dziękuję za życzenia Ja również Ci życzę Wesołych Świąt
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu bardzo ładny ogródek, masz jeszcze ogrom miejsca, którego Ci zazdroszczę. Futerka piękne, mam tez jednego ale nie wychodzi na dwór.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Grażynko dziękuję za życzenia
Elu jak miło że mnie odwiedziłaś Prymulki zakwitły i nawet zrobiłam dzisiaj kilka zdjęć ale jak na złość rozładował się aparat i nie mam jak je zrzucić Pod wieczór wkleję kilka zdjęć Dziękuję za hosty
Mirko dziękuję Z tym miejscem to już mi powoli brakuje Zasiałam słonecznik ozdobny i nasturcję wysoką i już ubyło wolnej przestrzeni
Agnieszko jak mnie ucieszyła wiadomość od Ciebie Nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę i dziękuję Ci z całego jesteś Kochana
Elu jak miło że mnie odwiedziłaś Prymulki zakwitły i nawet zrobiłam dzisiaj kilka zdjęć ale jak na złość rozładował się aparat i nie mam jak je zrzucić Pod wieczór wkleję kilka zdjęć Dziękuję za hosty
Mirko dziękuję Z tym miejscem to już mi powoli brakuje Zasiałam słonecznik ozdobny i nasturcję wysoką i już ubyło wolnej przestrzeni
Agnieszko jak mnie ucieszyła wiadomość od Ciebie Nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę i dziękuję Ci z całego jesteś Kochana