Kolorowy ogród Geni - cz.4
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gieniu bardzo się cieszę że wreszcie dotarła do Ciebie przesyłka
Tylko szkoda że przez ten błąd miałaś tyle nerwowych dni
Gieniu musisz coś zrobić dla mnie, wklej jeszcze raz zdjęcie swojego oczka, bardzo chciałabym sobaczyć a nie wyświetlają się zdjęcia
Gieniu jak Marcin chce się z Tobą podzielić powojnikiem to skorzystaj, na zdjęciu wklejonym przez Jolę widać że tan milin to piękne pnącze
Tylko szkoda że przez ten błąd miałaś tyle nerwowych dni
Gieniu musisz coś zrobić dla mnie, wklej jeszcze raz zdjęcie swojego oczka, bardzo chciałabym sobaczyć a nie wyświetlają się zdjęcia
Gieniu jak Marcin chce się z Tobą podzielić powojnikiem to skorzystaj, na zdjęciu wklejonym przez Jolę widać że tan milin to piękne pnącze
- Grzesiu
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Siostra......Aska pisze:Ja nie narzekam . Pod koniec dnia buzują endorfiny po dawce adrenaliny i człowiek jakis taki szczęśliwszy - choć padnięty
Padnięty...szczęśliwy z pogody...............z życia i ogólnie.......
I z zakupów cebulkowych w lidlu
Super że dostałaś w końcu zamówienie...
Uciekam coś zjeść i do łóżka......
Genia jestem co dzień na bieżąco u Ciebie i wielu innych forumków ale zmęczony i pisać nawet mi się nie chce....
Ale pamiętam o WAS
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Ja jak zwykle do południa ogród posiałam swoje roślinki które będę później pikowała.piterek pisze:Część Geniu jak Ci minął dzień?
Ja dzisiaj kupiłem sobie wspaniałą książkę o paprociach ogrodowych z katalogiem gatunków i odmian - super sprawa!
A po południu odwiedziłam mnie Ania.
Jolu ja robiłam zdjęcia Ani a Ania kwiatkom ,a ja i tak nie jestem fotogeniczna.
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Geniu, dziękuję bardzo za miłe przyjęcie. Dziękuję też pięknie w imieniu swoim i córki za magnolię. Jutro będziemy sadzić. Naprawdę to już przesada, żeby przyjechać do kogoś w gości z 3 workami igliwia i sosnowych drobin, a wyjechać z magnolią
To dla Ciebie - kilka zdjęć Twoich pięknych kwiatów okiem innego fotografa ;)
To dla Ciebie - kilka zdjęć Twoich pięknych kwiatów okiem innego fotografa ;)