Ogród Gośki
- Soulcatcher
- 200p
- Od: 16 cze 2009, o 11:05
Gosiu - ślicznie kwiaty Ci kwitną.
I dzieci też kwitnąco wyglądają
Niech się uczą od maleńkości w ogródku dziabać - potem od pomocy nie będziesz mogła się opędzić ;)
I dzieci też kwitnąco wyglądają
Niech się uczą od maleńkości w ogródku dziabać - potem od pomocy nie będziesz mogła się opędzić ;)
Kaśka
Zapraszam w odwiedziny
Zapraszam w odwiedziny
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję Wam wszystkim za pochwały, ale - o ile kwiaty TAK - to przychówek to nie tylko moja ... zasługa
Elizabetko czarno rokuję tym łodyżkom, nieraz wiosną ścinam i trzymam w wazonie dla pięknego zapachu - nigdy nie zobaczyłam korzonków. Lecz jeśli Twoja znajoma ma starsze modrzewie z szyszkami to na pewno mnóstwo siejek znajdziesz pod drzewem. Są bardzo niepozorne, wyglądają jak parasole bez materiału albo mini-miniaturowy papirus
AnniaJ
Elizabetko czarno rokuję tym łodyżkom, nieraz wiosną ścinam i trzymam w wazonie dla pięknego zapachu - nigdy nie zobaczyłam korzonków. Lecz jeśli Twoja znajoma ma starsze modrzewie z szyszkami to na pewno mnóstwo siejek znajdziesz pod drzewem. Są bardzo niepozorne, wyglądają jak parasole bez materiału albo mini-miniaturowy papirus
AnniaJ
sekator na pewno i trochę odwagi, szaleństwa i ... Za uznanie bardzo dziękuję :PPrzepięknie cięte roślinki...masz rekę, dziewczyno
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród