Warmińskie klimaty Agnieszki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Magda-Meg
100p
100p
Od: 1 lut 2009, o 12:41

Post »

:D witaj Agnieszka...masz bardzo dużo miejsca do zagospodarowania...i jak widzę i checi i radość do tego co powstanie...pomyśl że już niedługo usiądziesz z kawką w rękach i będziesz napawała się widokiem kolorowego ogródka i ptaków śpiewających...życzę powodzenia w realizacji planów....pozdrawiam
słoneczko dla wszystkich :)

Ogród 2009
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p
Od: 7 lut 2008, o 19:14

Post »

Sarenki fajne, ale drzewek Ci nie obgryzają?
Awatar użytkownika
Agniesia
500p
500p
Od: 31 sie 2009, o 01:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agniesiu - a swoją drogą, jak nam się nick'i zbiegły :D - nie obgryzają, bo nie bardzo mają co...
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Agniesiu- murek jest fajny a fugi możesz pomalować brązową farbą olejną - ja tak zrobiłam i fajnie wygląda :wink:
x_P-42
---
Od: 27 maja 2009, o 01:05

Post »

Agnieszko , także uważam,ze mur jest super i to bez malowania olejnicą . Taki naturalny jest najlepszy. Ja bym upchnęła tu i ówdzie cymbalarię murową, która dodałaby mu uroku .Co tam jeszcze pod nim zasadzisz?
Awatar użytkownika
Agniesia
500p
500p

Post »

Dzięki, dziewczyny - moje imienniczki i nie tylko - za odwiedziny!

z murkiem, to pomyślę, potem cyknę zdjęcie całości i wstawię, wraz z opisem, co i jak. a na dobry początek dnia zdjęcie zrobione tuż po wschodzie słońca - nawet moje osty nieźle się prezentują w takich wczesnych promieniach... :)

Obrazek

ta smuga porannej mgły - urzekające! dla takich widoków warto życ - nawet na takim zad**** jak u mnie ;:2
x_P-42
---
Od: 27 maja 2009, o 01:05

Post »

Agniesia pisze:xxx
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Idylla ! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ale co, Ty tak wcześnie wstajesz?
Awatar użytkownika
Andzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2009, o 07:56

Post »

Naprawdę zapiera dech w piersiach....
Nie dziwię się, że zakochałaś się w tym swoim za**** ;:10 a widok wart wstania o świcie...
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
Awatar użytkownika
Agniesia
500p
500p

Post »

Czasami trzeba wstac o świcie, mężusiowi kanapeczki do pracy zrobic ;:113 , a przy okazji jakieś zdjątko ;)

a to mój murek w powiększeniu - stanowi coś w rodzaju kwietnika, w którym jeszcze rosną hosty, ale który zostanie zreorganizowany. wybudował go jeszcze poprzedni właściciel, troche niedbale i zaczyna pękac i sypac sie gdzieniegdzie. na nim musiałam zbudowac płotek, jako zaporę przed psiskiem, zapędzającym się za kotami i tratującym wszystko na swojej drodze. Kwietnik stanowi mniej więcej cwiartkę koła, ta częśc na zdjęciu jest od strony północnej, lewa od wschodu.

Obrazek

Polu, nie mam jeszcze koncepcji, co tam posadzic, w chwili obecnej jest kilka sadzonek trzmieliny o białych i żółtych liściach, na przemian, brakuje mi ich właśnie od lewej, czyli wschodniej strony

cymbalaria jest ok, ale czy da radę rosnac całkiem bez ziemi? tam nie da się nic upchnąc...
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Fajny ten murek :D nie musisz go zasłaniać...
A widoki o wschodzie słońca... och, ach... szkoda tylko, że ten wschód z każdym dniem coraz później :roll:
Awatar użytkownika
Agniesia
500p
500p

Post »

Małgosiu, ale za to coraz dłużej można pospac, żeby ten wschód obejrzec ;:112 ;:113
Awatar użytkownika
Andzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2009, o 07:56

Post »

Agnieszka, ja na prawdę nie wiem co Ty chcesz od tego murka.... jest zwyczajnie uroczy, jeszcze razem z tym płotkiem - można Ci go pozazdrościć. Daj mu spokój i dbaj , żeby się rozsypał :lol:
A razem z trzmielinkami to może dobrze wyglądałoby coś "gładkiego zielonego" może jakis bluszcz, który się będzie piął po studni :?:
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Nooo... chyba, że się szykuje do pracy, szkoły i przedszkola :roll:
Zostają weekendy... pod warunkiem, że nie zapomni się wyłączyć budzika :;230
ODPOWIEDZ