W.o. Psach cz.8 (2009.09 - 2011.02)
- darla80
- 1000p
- Od: 29 sie 2008, o 10:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochani-czy Ktoś z Was ma starszego już spaniela któremu pojawiają się gołe "brodawki" w różnych miejscach(powieka,pysk,kark...)?
Pozdrawiam serdecznie. Darla
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
- darla80
- 1000p
- Od: 29 sie 2008, o 10:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki Danko za odpowiedźDankaWS pisze:Mój pudel miał gołe brodawki, nic z tym nie robiliśmy, lekarz mówił, żeby nie ruszać tego.
Chcę poznać inne opinie bo co weterynarz to bywa inna opinia
Gdy w styczniu Lolka miała operację guzów przy sutku to miała od razu wycinane-dwie na pysku i jedną na powiece pod rzęsami.Wtedy miała jeszcze jedną na karku-ale wet radził nie ruszać tamtej i została.Teraz znów się pojawiają w miejscach gdzie wcześniej były wycięte W sumie to wet powiedział mi,że spaniele mają tendencję do takich brodawek i z wiekiem będzie mieć ich coraz więcej a usuwanie ich mija się z celem-duże ryzyko podczas podania narkozy przy zabiegu(Lola 10 latek już ma za sobą )
Nie wydaje mi się,że to ją boli bo nie pokazuje, nie drapie, nic się z nich nie sączy...ale zastanawiam się ile ich jej jeszcze wyskoczy
Pozdrawiam serdecznie. Darla
Aniu Twój bernuś jest słodziak zaraz przypomniała mi się moja szalona bernardynka
a tak z łąkowych szaleństw wraca Kefirek, wszędzie ma paskudne rzepy no i nie mam już sił na czyszczenie okolic pyska, wciąż mokry i wciąż pysk tarza gdzie popadnie, a przed suszarką ucieka
mizianka dla kudłaczy
Danusiu jak patrzę na Laylę to aż płakać mi się chce jaki mój jest brudas
a tak z łąkowych szaleństw wraca Kefirek, wszędzie ma paskudne rzepy no i nie mam już sił na czyszczenie okolic pyska, wciąż mokry i wciąż pysk tarza gdzie popadnie, a przed suszarką ucieka
mizianka dla kudłaczy
Danusiu jak patrzę na Laylę to aż płakać mi się chce jaki mój jest brudas