KONKURS - Pokaż palec ręki, nogi... itp. NK1 (komentarze)
- aniawoj
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 paź 2005, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mariolu - fajnie to ujęłaś - tylna podobizna
Januszu - pomysł z paluchem jest super!
Januszu - pomysł z paluchem jest super!
http://kalina-rosliny.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
Ten wątek (obecny) jest przewidziany tylko do fotografii z konkursu.
Tu umieszczam specjalnie utworzony do żartów dotyczących fotek konkursowych i dialogów z NK1:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=195
;:207
Tu umieszczam specjalnie utworzony do żartów dotyczących fotek konkursowych i dialogów z NK1:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=195
;:207
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
To fotka sprzed 2 miesiecy,
po nieprzespanej nocy, dlatego walnełam makijaż żeby w pracy nie było widać.
po nieprzespanej nocy, dlatego walnełam makijaż żeby w pracy nie było widać.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
-
- Przyjaciel Forum - weteran
- Od: 15 paź 2006, o 00:07
Może tak pulchna nie jestem,ale na pewno są nadwyżki dość spore tu i tamchatte pisze:Moim zdaniem Krysiu, bardzo atrakcyjne zdjęcie, chociaż w niczym nie przypomina pulchnej wróżki
Cały czas z nimi walczę,ale to jest walka z wiatrakami.Kiedy zaczynają się prace w ogrodzie,wtedy figura staje się mniej zaokrąglona.Dlatego nie mogę się doczekać wiosny.
Pozdrawiam Krysia
Jeśli wymagamy od życia zbyt wiele,zwykle nic nie dostajemy.
Jeśli wymagamy od życia zbyt wiele,zwykle nic nie dostajemy.
- Administrator
- ---
- Kontakt:
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Fiu, fiu, Admin zna się na manikiurze, nio, nio, nio <z podziwem>
A zdjęcie wygląda na ślubno-samochodowe, więc w tej plątanince łapek jest chyba para młoda i świadkowie, może jeszcze jakiś gość się załapał. Czy takie pazurki przydają się w ogrodzie? Zamiast narzędzi ogrodniczych?
A zdjęcie wygląda na ślubno-samochodowe, więc w tej plątanince łapek jest chyba para młoda i świadkowie, może jeszcze jakiś gość się załapał. Czy takie pazurki przydają się w ogrodzie? Zamiast narzędzi ogrodniczych?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Administrator
- ---
- Kontakt:
A czy to źle jak faceci znają się na wielu rzeczach i są uniwersalni. Uwierz - przydaje się taka wiedza czasem w różnych sytuacjach, nawet aby pożartować. Wolę to niż siedzieć jak mumia, zawsze milej coś wiedzieć niż być ciemniakiem... chyba zgodzisz się... A o samochodach, technice i komputerach też ze mną możesz zawsze porozmawiać
PS A jak żona robi sobie "french" samodzielnie, to czemu miałbym nie wiedzieć , że to tak się nazywa
PS A jak żona robi sobie "french" samodzielnie, to czemu miałbym nie wiedzieć , że to tak się nazywa
Oczywiście, że każdy ma prawo żartować sobie w tych dziedzinach, w których czuje się mocny. Ja tego nie neguję absolutnie.Administrator pisze:A czy to źle jak faceci znają się na wielu rzeczach i są uniwersalni. Uwierz - przydaje się taka wiedza czasem w różnych sytuacjach, nawet aby pożartować. Wolę to niż siedzieć jak mumia, zawsze milej coś wiedzieć niż być ciemniakiem... chyba zgodzisz się... A o samochodach, technice i komputerach też ze mną możesz zawsze porozmawiać