Wiosna ...wiosna tuż ..tuż...
-
- 100p
- Od: 19 lut 2010, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wiosna 2010
My z pomorskiego, tak jak z Grenlandii. Na południu będą kwitły tulipany, a my dopiero będziemy się cieszyć krokusami....
- swirogrodowy
- 100p
- Od: 16 wrz 2009, o 23:12
U nas tez padał ,ale znalazłam sporo kiełków, kępkę maciupką przebiśniegów i....
co najciekawsze róża pod śniegiem wypuściła sobie listeczki Muszę ją jutro troszkę podsypać ,coby nie zmarzły bidule .
co najciekawsze róża pod śniegiem wypuściła sobie listeczki Muszę ją jutro troszkę podsypać ,coby nie zmarzły bidule .
Wystarczy mi słonko ,zero śniegu i mój ogród . Marzena
-
- 100p
Ludzie z Pomorza Gdańskiego wyjrzyjcie za okno! Sypie śnieg
- swirogrodowy
- 100p
- Od: 16 wrz 2009, o 23:12
u nas wczoraj wieczorem też sypało, ale dzisiaj od rana świeci słońce i myśle że do obiadu nie będzie śladu po tym śniegu
- markonix
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 16:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja cieszę się podwójnie : po pierwsze wyszedł z ziemi pierwszy tulipan , po drugie to moje pierwsze tulipany posadzony własnymi rękoma
Miejscowość Napachanie/wlkp - para nisko lecących bocianów !!! Z wrażenia zjechałam z drogi
E.
E.
W Łodzi piękne słonko i nawet jest dość przyjemnie.
I moje róże http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 sty 2009, o 23:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ta-aaa a na dziobach sople im wisiały
Swagman, nie byłam po spożyciu halucynacji nie miewam. A w ostatni weekend była tak piękna wiosna, ciepło, słonecznie, że aż się chciało działać. Co do bocianów, to chyba normalnie pod koniec marca zlatują? Nie wiem, sporo ostatnio anomalii przyrodniczych. U mnie bratki samosiejki kwitły w grudniu, a teraz, to znaczy jak śnieg stopniał tydzień temu, to pod nim łan kwiatów, dosłownie. Zerwałam kilka, ale zwiotczały po 2 dniach.
Pozdrawiam cieplutko
E.
Pozdrawiam cieplutko
E.
-
- 100p
To może u mnie pod śniegiem też są łany?... Wczoraj zmierzyłam grubość pokrywy śnieżnej. W półcieniu 22 cm warstwy śnieżno-lodowej!!! Toż to do czerwca nie stopnieje, a potem wczesna zima i łanów nima....
- aleksandra2323
- 500p
- Od: 28 cze 2008, o 00:20
Ginia, uzupełnij profil o miejsce zamieszkania, łatwiej się rozmawia nie tylko o pogodzie ale i o roślinach