W.o...Telefonach komórkowych
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 14 kwie 2013, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W.o...Telefonach komórkowych
również polece coś z windowsem , aktualnie mam htc 8s z wp8 i chodzi jak marzenie
Nokia z windowsem , samsung na symbianie .Nokia jest niekompatybilna z symbianem.
Symbian to wymysł samsunga tak samo jak ekrany .
Symbian to wymysł samsunga tak samo jak ekrany .
Zamiast mercedesa kupa zielska
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 18 kwie 2013, o 11:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja zastanawiam się nad zakupem tego samsunga galaxy s3 może miał ktoś z tym modelem do czynienia i może się na jego temat wypowiedzieć?
- Lorrie
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2009, o 13:45
- Kontakt:
Kolega ma i się wkurza że za duży i nie może go nosić w kieszeni bo za wielki.
no w trybie czuwania bateria potrafi długo trzymac. Swoją drogą nokie są bardzo dobre, szczególnie modele biznesowe, bo są dostosowane do dlugich rozmów z klientami itp. Sa po prostu praktyczne.Farmland pisze:Ja mam Nokie E71. Mój syn znalazł ten telefon 4 lata temu na stoku narciarskim w Czechach. O mało w niego nie wjechał, choć telefon już dostał czymś twardym bo miał porysowaną obudowę z tyłu. Właściel zdezaktywował telefon więc syn przywiózł znajdę do Polski i oddał mi. Jako że według mnie telefon powinien służyć tylko do dzwonienia, trochę się przeraziłem widząc takie cudeńko. Stopniowo opanowałem go i mam do tej pory. Bardzo uważałem, ponieważ to szeroki i płaski model, bałem się że jest bardzo delikatny. Spadł, zamoczył się już nie wiem ile razy, a nadal jakoś się trzyma. Zostawiłem go kiedyś na ambonie i leżał tam chyba z tydzień, gdzie ja cały tydzień go szukałem. Pogodziwszy się ze stratą pojechałem któregoś dnia na nockę, patrzę a tu leży na podłodze i o dziwo bateria nadal trzymała! Nie wiem jak inni ale według mnie to dobry telefon.
- Marcheff
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 14 cze 2013, o 13:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja korzystam z Xperii J, jak na smartfon bateria trzyma naprawdę długo. Często korzystam z WiFi, z dodatkowych aplikacji, ale 3-4 dni potrafi mi wytrzymać
Moja Motorola Razr Maxx ma baterie 3300mAh i wytrzymuje spokojnie 4-5 dni normalnego uzytkowania. Polubilem ja szybko, choc sporo czasu minelo, zanim zdecydowalem sie nabyc smartfon.
- rotos
- 1000p
- Od: 7 mar 2009, o 23:54
W mojej ukochanej (jeszcze) "Trójce" tydzień temu, w programie dla dzieci "Zagadkowa niedziela", prowadząca pyta się zaproszonych dzieci: "Co to jest komórka", mając na myśli zabawę z dawnych lat - komórki do wynajęcia. Odpowiedź dziecka: "Komórka to taki stary telefon"
Jak ten świat pędzi ...
Pozdrawiam
Adam
Jak ten świat pędzi ...
Pozdrawiam
Adam
-
- 200p
- Od: 18 gru 2016, o 14:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja polecam Xiaomi redmi not 3 pro świetny telefonik z dobrymi parametrami do ceny.
ja mam OnePlus One. Bateria wytrzymuje bardzo długo, działa błyskawicznie, bez żadnych zawieszeń i spowolnień przy cięższych aplikacjach. Kolory rewelacyjne, a dodatkowo jak wypadł z balkonu z 2 piętra to nic mu się nie stało
Czytałem że Oneplus to dobre telefony, nie odbiegają jakością od czołowych producentów i ich topowych modeli, ale niestety ciężko je u nas dostać. Skąd zamawiałeś swój?
Poznam regulamin
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zachęcam do poprawnej pisowni na naszym forum. Takie mamy zasady
Poprawię te kilka postów ..ale nic ponadto.
Poprawię te kilka postów ..ale nic ponadto.
-
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 29 lip 2008, o 20:49
Ja mam stosunko nowego , bo półrocznego Huaweia i diabli mnie biorą, bo wymaga codziennego ładowania. Korzystam praktycznie tylko z funkcji dzwonienia. Ma tyle jakichś możliwości i aplikacji że pewnie one zużywają baterię, tyle że ja z nich nie korzystam. Pewnie powinnam połowę powyrzucać, tylko ja się na tym nie znam i nie wiem co można wyrzucić a co nie.