Działka Romy wśród jezior cz. 3
- maryla-56_56
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka Romy wśród jezior cz. 3
Romeczko dziękuję, ale derenia nie męcz Kupię sadzonki żeby było szybciej.
Wilczomlecz taki jak pokazujesz mam nie wiedziałam, ze działa na nornice.
Co prawda nie mam nornic ale oprócz wilczomlecza mam jeszcze watahę kotów( zawsze ok.10 szt)
Śliczne są te siane dalie miniaturki, ale one są jednoroczne?
Wilczomlecz taki jak pokazujesz mam nie wiedziałam, ze działa na nornice.
Co prawda nie mam nornic ale oprócz wilczomlecza mam jeszcze watahę kotów( zawsze ok.10 szt)
Śliczne są te siane dalie miniaturki, ale one są jednoroczne?
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
No tak zapomniałam ale myślę że i tak pięknie będą rosłyRomualda Witczak pisze:Cieszę się że już doszły roślinki, niech Ci Maju pięknie rosną Nie dziękuje się za roślinki
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Zapraszam
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
A ja mam w ogrodzie i koty sąsiada i nornice Wyczytałam, że rącznik także odstrasza nornice i już zakupiłam nasionka. To teraz dopisuję wilczomlecza na nornice i ... a co na cudze koty ?? bo moja psinka kiepskim straszakiem jest
Ostatnie fotki są naprawdę energetyzujące
Ostatnie fotki są naprawdę energetyzujące
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
Dzięki ROMCIU za tak świetną stronę internetową Niesamowity wybór roślin . Czy korzystałaś już z ich przesyłek Ja sie napaliłam na kilka egzemplarzy Jak dostane to wstawię komentarz.
Pozdrawiam - wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam serdecznie w poniedziałkowy wieczór
Halinko
Aniu mnie też bardzo podobają się maluszki Postaram się zapamiętać o nasionkach z dali [ nigdy nie zbierałam ]myślałam że to tylko z karpy są dalie Te moje pomponki też są bardzo wysokie
Wandziu bardzo mi miło że zajrzałaś na moją działeczkę Cieszę się że coś Ci u mnie przypadło do gustu Z przyjemnością zajrzę do Ciebie
Marylko cieszę się że mogłam Ci coś ciekawego sprzedać ,ja też wyczytałam. Dobrze że są tacy ludzie jak Ty i Twój M pełni poświęcenia dla kotków Jak się słucha ,do czego niektórzy ludzie są zdolni ........Marylko dalie miniaturki będą dalej rosły , mają malutkie karpki ,łatwiejsze do przewożenia
Olu widziałam Twoje zakupki ,w niektórym sklepie nie mają takiego asortymentu Nie wiedziałam o rączniku że odstrasza nornice Moja czarna psina to by chyba, spod ziemi je wykopała . A ten jasny by się tylko przyglądał
Wiosenko cieszę się że Ci się przydał ten link Muszę się przyznać że nie składałam u nich zamówienia
Jeszcze nie prezentowałam tej trawki .........
Halinko
Aniu mnie też bardzo podobają się maluszki Postaram się zapamiętać o nasionkach z dali [ nigdy nie zbierałam ]myślałam że to tylko z karpy są dalie Te moje pomponki też są bardzo wysokie
Wandziu bardzo mi miło że zajrzałaś na moją działeczkę Cieszę się że coś Ci u mnie przypadło do gustu Z przyjemnością zajrzę do Ciebie
Marylko cieszę się że mogłam Ci coś ciekawego sprzedać ,ja też wyczytałam. Dobrze że są tacy ludzie jak Ty i Twój M pełni poświęcenia dla kotków Jak się słucha ,do czego niektórzy ludzie są zdolni ........Marylko dalie miniaturki będą dalej rosły , mają malutkie karpki ,łatwiejsze do przewożenia
Olu widziałam Twoje zakupki ,w niektórym sklepie nie mają takiego asortymentu Nie wiedziałam o rączniku że odstrasza nornice Moja czarna psina to by chyba, spod ziemi je wykopała . A ten jasny by się tylko przyglądał
Wiosenko cieszę się że Ci się przydał ten link Muszę się przyznać że nie składałam u nich zamówienia
Jeszcze nie prezentowałam tej trawki .........
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Dobrze wychowałaś sobie eMa Zdolniacha z niego .
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ ROMO
Masz cudowne dalie w takich pięknych kolorach.
A słonecznik jak najbardziej na czasie w zimny dzień wprowadza tyle ciepła
swoim kolorem
Masz cudowne dalie w takich pięknych kolorach.
A słonecznik jak najbardziej na czasie w zimny dzień wprowadza tyle ciepła
swoim kolorem
Uwielbiam takie zdjęcia "przed" i "po" - człowiek może wiele. Studnię chwaliłam już wiele razy, ale pochwalę raz jeszcze - śliczna
- RomciaW
Joluś ,ale ile mi to lat zajęło Muszę przyznać że zawsze był taki sprytny ,teraz już nie bardzo mu się chce
Krysiu bardzo lubię dalie, chociaż tyle z nimi pracy I słoneczniki w tym roku też posieję
Izuś jak człowiek ogląda zdjęcia, wtedy uświadamia sobie różnicę Tak ta studnia -wędzarnia mówąc nieskromnie ,udała nam się
Kilka moich ulubionych .......
Krysiu bardzo lubię dalie, chociaż tyle z nimi pracy I słoneczniki w tym roku też posieję
Izuś jak człowiek ogląda zdjęcia, wtedy uświadamia sobie różnicę Tak ta studnia -wędzarnia mówąc nieskromnie ,udała nam się
Kilka moich ulubionych .......
- MalinaG
- 1000p
- Od: 30 sie 2008, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Romko! Mam nadzieję,że te moje zamówione też będą takie cudne
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
Romciu piękne fotki aż cieplej robi się na duszy
Ja miałam wsadzić wilczomlecz ale zrezygnowałam bo podczas przesadzania oraz prac pielęgnacyjnych należy używać rękawic i chronić usta, nos oraz oczy a moja córka uwielbia zjadać płatki kwiatów
nie wiem skąd jej się to wzięło, tłumaczę jej że mogą być trujące to zjada mi płatki róż
Ja miałam wsadzić wilczomlecz ale zrezygnowałam bo podczas przesadzania oraz prac pielęgnacyjnych należy używać rękawic i chronić usta, nos oraz oczy a moja córka uwielbia zjadać płatki kwiatów
nie wiem skąd jej się to wzięło, tłumaczę jej że mogą być trujące to zjada mi płatki róż
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Zapraszam
Zapraszam
- RomciaW
Aniu nie będę Cię prostować Ja na szczęście żadnych zwierzaków nie posiadam Ale widzę co się dzieje w ogródkach -postanowiłam pokazać ,może ktoś .........Widziałam u Ciebie też Czy ta woda na działce już opadła
Maju,pewnie że w takiej sytuacji nie możesz ryzykować Musisz nasiać jadalnych
Alinko ta lilia nazywa się Montego- Bay Na pewno będą cudne ,wszystkie są cudne Napisz jakie zamówiłaś Mnie bardzo przypadły do gustu liliowce,są piękne chyba się skuszę
Maju,pewnie że w takiej sytuacji nie możesz ryzykować Musisz nasiać jadalnych
Alinko ta lilia nazywa się Montego- Bay Na pewno będą cudne ,wszystkie są cudne Napisz jakie zamówiłaś Mnie bardzo przypadły do gustu liliowce,są piękne chyba się skuszę