Moje ogródkowo
- slila1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje ogródkowo
Lidziu piękne zimowe zdjęcia pokazałaś . Śnieg u Was to chyba rzadkość, a jak z temperaturą, czy są mrozy. U nas ziąb straszny, nocami -25 stopni, a w dzień około -18. Masz świetne zajęcie na zimę. Laleczki bardzo ładne, czy są robione wg Twojego własnego pomysłu .
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Witaj srdecznie ,,u nas na minusie 14 w Wali my mieszkamy w gorach ale zima jest rzadko i krodko dzisiaj zapowiadali 3 dni silnych opadow a wprzyszłym tygodniu deszcz,,,laleczki sa kazde inne nie sa jednakowe ubranka i wzory moje wykroje ale niektore robiue na zamowienia wykrojow Tida lalki i aniloły ,,dziekuje ze ci sie podobaja ,,,buzkislila1 pisze:Lidziu piękne zimowe zdjęcia pokazałaś . Śnieg u Was to chyba rzadkość, a jak z temperaturą, czy są mrozy. U nas ziąb straszny, nocami -25 stopni, a w dzień około -18. Masz świetne zajęcie na zimę. Laleczki bardzo ładne, czy są robione wg Twojego własnego pomysłu .
Pozdrawiam serdecznie.
Lidia
- slila1
To dobrze, że sypie śnieg, bo ochroni rośliny przed mrozami.
Pozdrawiam i dużo ciepełka życzę .
Pozdrawiam i dużo ciepełka życzę .
-
- 500p
- Od: 20 sty 2009, o 10:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo ładne i pomysłowe zapięcia do zasłon. Poduszeczka też śliczna.
Pięknie wszystko wykończone.
Pięknie wszystko wykończone.
Pozdrawiam , Joanna
- slila1
Bardzo zdolna jesteś i pracowita. Ten kot bardzo mi się podoba, z czego on jest zrobiony?
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
LIDIA.....uroczo wygląda Twój ogród wieczorową pora w zimie....zdjęcia doskonałe
.....a Twoje ręczne robótki też ładne...wymagają zapewne dużo pracy i precyzji, fajnie jest mieć jakieś pasje i zainteresowania....bardzo mi się podobają zapinki do zasłon i podusia.....jak znajdę czas to może od gapię.......pozwalasz
.....a Twoje ręczne robótki też ładne...wymagają zapewne dużo pracy i precyzji, fajnie jest mieć jakieś pasje i zainteresowania....bardzo mi się podobają zapinki do zasłon i podusia.....jak znajdę czas to może od gapię.......pozwalasz