Ogródek Gosi cz. 7
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek Gosi cz. 7
Małgosiu, te stare podziel na dwie, trzy części, i wkop dosyć głęboko, a te kikuty obetnij, przy samej ziemi, może wypuszczą od korzenia,a nie będą straszyć wyglądem.
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Gosia, moje żurawki wyglądały tak samo - przycięłam przy ziemii i już puszczają nowe pędy
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Gosiu z kwiatuszków na morelce się ciesz. Nie będzie przymrozków. Tylko jeszcze czekają nas zimni ogrodnicy i zimna zocha.
No ale, to normalka
No ale, to normalka
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iguś, będę rozsadzała w następny weekend. Mam nadzieję, że się przyjmą bo darzę je wielkim sentymentem. To moje pierwsze żurawki. A kikutki obetnę jak tylko pogoda pozwoli.
Kasiu, pocieszyłaś mnie bardzo. Zazwyczaj wywalałam te kikuty sądząc, że już nic z nich nie będzie.
Maju, na środę zapowiadają 0. Mam nadzieję, żę im to nie zaszkodzi.
No i może ogrodników w tym roku nie bedzie?
Kasiu, pocieszyłaś mnie bardzo. Zazwyczaj wywalałam te kikuty sądząc, że już nic z nich nie będzie.
Maju, na środę zapowiadają 0. Mam nadzieję, żę im to nie zaszkodzi.
No i może ogrodników w tym roku nie bedzie?
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Gosiu
aj, tam 0 C, nic nie będzie. Widziałam właśnie prognozę na kolejne 14 dni. W maju mamy duże ciepełko
aj, tam 0 C, nic nie będzie. Widziałam właśnie prognozę na kolejne 14 dni. W maju mamy duże ciepełko
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Żurawkę mógł też wypchnąć mróz. Moje dwie tak wyglądały, choć sadziłam je jak pozostałe. Może Marmelade da się jeszcze uratować
- Margo2
Maju, czytałam, że w tym roku ma być bardzo dużo ciepełka, więc na razie trzeba się cieszyć deszczem, bo potem może go być za mało.
A dzisiaj u mnie pada od rana. Taki równy wiosenny deszcz. Szczególnie po południu, bo wcześniej trochę zacinało.
Ewa, może coś być z tym wypychaniem. Przeciez sadzę wszystkie jednakowo. Przytnę. I tak nic mnie to nie kosztuje.
A dzisiaj u mnie pada od rana. Taki równy wiosenny deszcz. Szczególnie po południu, bo wcześniej trochę zacinało.
Ewa, może coś być z tym wypychaniem. Przeciez sadzę wszystkie jednakowo. Przytnę. I tak nic mnie to nie kosztuje.
Wpadłam z rewizytą . Masz bardzo malowniczy ogród, znakomite połączenia kolorystyczne. Rabatki do pozazdroszczenia?
- Margo2
Asiu, dziękuję za miłe słowa. Lubię kolory. W przeciwieństwie do mojego m.
Gosiu nie przejmuj się, wiesz, że mężczyźni mają ograniczoną gamę kolorów Dla nich odcienie sprowadzają się do koloru podstawowego (bez urazy dla mężczyzn)
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
Mój M na dodatek jest daltonistą?
No widzicie... właśnie o tym mówiłam To niestety przypadłość wpisana w płeć i z tym nie da się nic zrobić . Mówię to z pełną świadomością, bo mam trzech facetów w domu . Są wyjątki, ale one stanowią regułę .
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}