Przedwiośnie na wsi
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Przedwiośnie na wsi
Pat mam w głowie pomysł na mój pas ale trzeba w to włożyć trochę pracy (a teren jest duży) i powycinać co nieco no i poczekać aż rośliny urosną
Dorotko też stosuję nie tylko folie ale przede wszystkim za radą moich kochanych forumek (Lidziu! to o Tobie) gazety i tekturę ale jak mam dużo ponasadzane roślin i tam się nie da Sadziłam jak było odchwaszczone i wylazło draństwo albo przelazło od sąsiada teraz sąsiad skropił dwukrotnie prawie nie rozcieńczonym roudapem i zaorał, ma spokój ale za to ode mnie mu przejdzie
Walka trwa!
Lidziu ma ukorzenione zapisuję
Ewuniu w u mnie delikatnie sypie, ale ładniej , jaśniej !
Miłej niedzieli !
Dorotko też stosuję nie tylko folie ale przede wszystkim za radą moich kochanych forumek (Lidziu! to o Tobie) gazety i tekturę ale jak mam dużo ponasadzane roślin i tam się nie da Sadziłam jak było odchwaszczone i wylazło draństwo albo przelazło od sąsiada teraz sąsiad skropił dwukrotnie prawie nie rozcieńczonym roudapem i zaorał, ma spokój ale za to ode mnie mu przejdzie
Walka trwa!
Lidziu ma ukorzenione zapisuję
Ewuniu w u mnie delikatnie sypie, ale ładniej , jaśniej !
Miłej niedzieli !
- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
10000 postów w rok. Guinness się kłania.
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
nooo..i jeszcze jak sobie człowiek uświadomi, że to tylko w wątkach fachowych, a pogaduchy się nie liczą Gratulacje, Marysiu, jak tak dalej pójdzie, licznik przekręciszsemper pisze:10000 postów w rok. Guinness się kłania.
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Na FO powinien być ogłoszony konkurs na najbardziej aktywnego forumowicza. Marysia miałaby już I -sze miejsce w kieszeni.
- asta6265
- Od: 8 sty 2012, o 12:01
Witaj Marysiu
Wiosna tuż, tuż. Czytam tu, że Ty z podagrycznikiem nie możesz sobie poradzić?
Kurcze ja mam go posadzonego w kilku miejscach w ogrodzie i chciałabym żeby trochę się rozrósł, a on nic. Takie kępki jakie posadziłam tak są Ja z kolei walczę z rogownicą, wyrywam, wyrywam, a ona niewzruszona ciągle się pojawia tam gdzie nie chcę
Wiosna tuż, tuż. Czytam tu, że Ty z podagrycznikiem nie możesz sobie poradzić?
Kurcze ja mam go posadzonego w kilku miejscach w ogrodzie i chciałabym żeby trochę się rozrósł, a on nic. Takie kępki jakie posadziłam tak są Ja z kolei walczę z rogownicą, wyrywam, wyrywam, a ona niewzruszona ciągle się pojawia tam gdzie nie chcę
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Rogownicę posadziłam celowo i jak na razie mnie zadawala, co będzie gdy sie rożrosnie? nie wiem pomyśle o tym póżniej
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Marysiu wiosnę powitałaś i zima nam na powrót przywędrowała ,ale u mnie nadal dużo śniegu sypie od samiusieńkiego rana
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
asta6265 Ty zapewne masz posadzony podagrycznik ozdobny - variegata z biało zielonymi liśćmi, a Marysia toczy walkę z chwaściorem o zielonych liściach i białych kwiatach, on w szybkim czasie swoimi rozłogami może zająć wszystko, a jak wrośnie w roślinę to ciężko wyplenić.
- Maska
- Kontakt:
Jureczku zawstydziłam się chyba czas na wiosnę - ja chcę do ogrodu - koniec z gadaniem
Pat jestem zaskoczona może licznik się zepsuł - to niemożliwe
Lidziu ja nie chcę żadnych miejsc ja chcę do motyczki i łopatki. Lidziu nawet nie wiesz jak się cieszę, że chcesz tego cripsa
Aniu takiego zwykłego chcesz może variegata, bo ten podobno się nie rozrasta. A rogownica jest ładna
Ewa w nie przejmuj się ja nie mam coś czytała, że znowu Cię bierze cóś
Maryś u mnie poprószyło jest bielej ale pochmurno! przykryłam dzisiaj tą różę którą wczoraj pokazałam z pączkami na wierzchu i sąsiednią również - niech się nie wygłupiają jeszcze czas!
Dorotko to samo Ani napisałam!
Pat jestem zaskoczona może licznik się zepsuł - to niemożliwe
Lidziu ja nie chcę żadnych miejsc ja chcę do motyczki i łopatki. Lidziu nawet nie wiesz jak się cieszę, że chcesz tego cripsa
Aniu takiego zwykłego chcesz może variegata, bo ten podobno się nie rozrasta. A rogownica jest ładna
Ewa w nie przejmuj się ja nie mam coś czytała, że znowu Cię bierze cóś
Maryś u mnie poprószyło jest bielej ale pochmurno! przykryłam dzisiaj tą różę którą wczoraj pokazałam z pączkami na wierzchu i sąsiednią również - niech się nie wygłupiają jeszcze czas!
Dorotko to samo Ani napisałam!
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Nu cosik Maryśka siadło mi na pirsiczki moje drugi antybiotyk idzie ale to tak jest jak nima kiedy wyleżakować się porządnie. Ale za tydzień ferie to i ja wolne mieć będę wleze do gawry i ....
- Maska
- Kontakt:
Za tydzień to Ty sie Ewka przekręcić możesz. Kobito chodzić na antybiotyku, czy Twoje serducho to wytrzymie?
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Marysiu - moja Ty kochana Królowo Gaduło - gratuluję 10 tysięcy!
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
A ja mogę też posępić trochę bluszczu? Nie mam takiego. W zamian mogę ci podrzucić jakaś bylinę, której nie masz. Nieźle zadarnia marzanka wonna, jeśli tylko podłoże jest wstępnie oczyszczone. Podagrycznikowi jednak rady nie da-mam go do diabła i trochę, ale wciąż walczę. Ze szczawikiem rożkowatym też-to ta paskuda podobna do czerwonej koniczynki