Doniczkowe i ogrodowe joli1313.cz.4
- raflezja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lip 2009, o 21:51
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Doniczkowe i ogrodowe joli1313.cz.4
Jola!
Piękne te Twoje kolorki!
Gratuluję kwitnień. U mnie zima i zaspy.
Piękne te Twoje kolorki!
Gratuluję kwitnień. U mnie zima i zaspy.
Iwona
Moje wątki - spis
Moje wątki - spis
- kubasia
- Od: 31 mar 2012, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Okna może masz małe, ale parapety szerokie Przy takich kolorach na parapecie za oknem może być biało
- Rewi
- 1000p
- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Kontakt:
Parapety zacnie zastawione i cieszą oko kolorkami
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Okna błyszczące, teraz Twoje wspaniałe kwiatki ;
mogą łapać promyczki
mogą łapać promyczki
Pozdrawiam Stefanek
Mój W http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=64568" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój W http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=64568" onclick="window.open(this.href);return false;
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
no tak zamknęła wątek cichaczem a ja sobie myślę gdzie jej szukać no wiesz Ty co teraz 7 stron musiałam nadrobić
i jak zobaczyłam trzykrotkę Twojej babci to wstać z kanapy nie mogłam nigdy w zyciu takiego cuda nie widziałam, pogratuluj zielonych rączek babci
widziałam też hibiskusa - on podwójny w kolorze?
no i Geronimo też pokazał buźkę ja wczoraj do swego Geronimo się dobrałam odmładzać i też wypatrzyłam pąki
aha, chęci do mycia okien zazdroszczę, mnie ta pogoda na minusie nie zachęca, to nic, że słońcem to tyle, że dzielić się można, więc umyję jak już będzie prawdziwa wiosna pewnie gdzies koło maja
i jak zobaczyłam trzykrotkę Twojej babci to wstać z kanapy nie mogłam nigdy w zyciu takiego cuda nie widziałam, pogratuluj zielonych rączek babci
no i Geronimo też pokazał buźkę ja wczoraj do swego Geronimo się dobrałam odmładzać i też wypatrzyłam pąki
aha, chęci do mycia okien zazdroszczę, mnie ta pogoda na minusie nie zachęca, to nic, że słońcem to tyle, że dzielić się można, więc umyję jak już będzie prawdziwa wiosna pewnie gdzies koło maja
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- mmaryla
- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Prawdziwie zaszalały Twoje piękne w kolorach hibiskusy. ja zaczynam coraz bardziej je kochać bo są takie chętne do kwitnienia w zimie. Skrętnik dorodny , gratuluję.
- jolcia1212
- 500p
- Od: 8 gru 2009, o 21:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu Twój skrętnik to chyba GERONIMO? Ja mam takiego samego i o dziwo nie ma focha, bo inne to szkoda gadać...
- jola1313
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Witajcie,kochani.Mamy zimny i wietrzny dzień.Czasem słoneczko wyglądnie.Ogólnie nieciekawie.A ma padać śnieg
Mimo,że lubię zimę,że jest tak jasno i czyściutko...wszystkie śmieci ''schowane'' ...Ale już mi się dłuży.
Czas sadzić pelargonie,bo korzenie w wodzie puściły,a ja nie mam już okien...czas siać pomidory-to samo
Przegięłam z roślinami od forumek ,no i mam za swoje...
Alunia, elcia, nika, Niunia, Filigranowa, tesia, reflezja, Kubasia, Rewi ,steranek,Mmaryla, dziękuję kochani za miłe słowa
Hibiskus-2 kolory w 1 doniczce miał,jak kupiłam w Kauflandzie.Ale taki drapak.Czekam że dłuższe pęky puści,to potną trochę i będę ukorzeniać.Bo teraz ma krótkie,więc musiałabym wyrzucić
Sporo moich skrętników ma pąki
A zaraz pokarzę kwitnienie jeszcze jednego hippeastrum
Mimo,że lubię zimę,że jest tak jasno i czyściutko...wszystkie śmieci ''schowane'' ...Ale już mi się dłuży.
Czas sadzić pelargonie,bo korzenie w wodzie puściły,a ja nie mam już okien...czas siać pomidory-to samo
Przegięłam z roślinami od forumek ,no i mam za swoje...
Ja też swoje odchorowałam .Może temu,że myłam oknasylvi pisze:a ja akurat musiałam chorować, jak nowy wątek powstał, gratulacje.
piękny ten hipek z wąskimi liśćmi kwiatów i zazdroszczę pomytych okien, mnie to dopiero czeka, a mam ich trochę
Alunia, elcia, nika, Niunia, Filigranowa, tesia, reflezja, Kubasia, Rewi ,steranek,Mmaryla, dziękuję kochani za miłe słowa
Babcia była ucieszona,jak zdjęcia robiłam tej trzykrotcemniodkowa pisze:...
i jak zobaczyłam trzykrotkę Twojej babci to wstać z kanapy nie mogłam,nigdy w zyciu takiego cuda nie widziałam, pogratuluj zielonych rączek babci.
no i Geronimo też pokazał buźkę.Ja wczoraj do swego Geronimo się dobrałam odmładzać i też wypatrzyłam pąki.
Hibiskus-2 kolory w 1 doniczce miał,jak kupiłam w Kauflandzie.Ale taki drapak.Czekam że dłuższe pęky puści,to potną trochę i będę ukorzeniać.Bo teraz ma krótkie,więc musiałabym wyrzucić
Sporo moich skrętników ma pąki
Tak,wydaje mi się,że to Geronimo.Piękny jest.jolcia1212 pisze: Jolu Twój skrętnik to chyba GERONIMO? Ja mam takiego samego i o dziwo nie ma focha, bo inne to szkoda gadać...
A zaraz pokarzę kwitnienie jeszcze jednego hippeastrum
- jola1313
Chyba pominęłam Agnieszkę_ i Katharos ,wybaczcie dziewczyny.Super,że do mnie zaglądacie
Chciałam wstawić zdjęcia,ale coś znowu fotosik nie chce mi się otworzyć
Chciałam wstawić zdjęcia,ale coś znowu fotosik nie chce mi się otworzyć
- anka93
- Od: 5 paź 2008, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
On, ten fotosik , coś ostatnio za bardzo szwankuje.Już myślałam ,że to tylko u mnie i z moim komputerem.Widzę,że nie.
- jola1313
No i po co się chwaliłam,że śnieg nie pada .Normalnie ,jak w szklanej kuli
anka .U mnie też fotosik często nawala.Ale co zrobić.Ja nie narzekam,bo nie płacę .Więc nie bardzo mogę narzekać...
A to hippeastrum Sweet Lilian
Koleusy ze skrzyneczki.Podrosły i dostają kolorów.Dzięki dziewczyny,to dzięki Wam mi się kolekcja powiększyła
anka .U mnie też fotosik często nawala.Ale co zrobić.Ja nie narzekam,bo nie płacę .Więc nie bardzo mogę narzekać...
A to hippeastrum Sweet Lilian
Koleusy ze skrzyneczki.Podrosły i dostają kolorów.Dzięki dziewczyny,to dzięki Wam mi się kolekcja powiększyła
Hipek wspaniały, ładny kolorek i duży kwiat.
Koleusiki też niczego sobie
Pozdrawiam Stefanek
- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Fajne to hipeastrum
I koleuski super...ja wczoraj powsadzałam bo korzenie już były olbrzymie
I koleuski super...ja wczoraj powsadzałam bo korzenie już były olbrzymie