Fiołki Violki i...ogrodowe
- marzena06
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Fiołki Violki...i nie tylko
Ślicznie u Ciebie i tak kolorowo na parapetach ,ja niestety teraz tylko przelotem zaglądam na doniczki wyruszyłam do ogrodu i tam działam .
Wiolu nic nie piszesz na jego temat psiaka ,ale mam nadzieję że wszystko Ok i rozrabia na podwórku
Wiolu nic nie piszesz na jego temat psiaka ,ale mam nadzieję że wszystko Ok i rozrabia na podwórku
Cudowne storczyki
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Różowy zwyklaczek to chyba Jessica mam takiego i tego białaska z żółtym środkiem też - wielkie jak nie wiem co więc szykuj miejsce, bo tempo to one mają
Fiołeczki też ładne, u mnie mają opory z kwitnieniem
Fiołeczki też ładne, u mnie mają opory z kwitnieniem
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Justus
Marzenkopiesek rozrabia na maxa,wszystkio gryzie, wywłóczy, rwie na strzępy co popadnie jest drań jak nie wiem:)ale przy tym strasznie kochany i oddany piesek, rośnie jak na drożdżach.
Pati witaj i dziękuję za odwiedzinki;)
Mniodkowa dziękuję za nazwanie mojego zwyklaczka;), kupiłam go już dużego więc nie wiem jak rośnie ale ten biały to faktycznie dopiero był malusią sadzonką ,czekam na kwiatuszka odmianowego skrętnika od P.Kleszczyńskiego ale coś malusieńki ten kwiatuszek chyba będzie,dlatego,że młoda sadzonka czy on już tak drobno będzie kwitł hm ? Co do fiołków to ja też mam niewiele kwitnień bo to wszystko młodziaki ale kundelki dorosłe są za to niezawodne
Marzenkopiesek rozrabia na maxa,wszystkio gryzie, wywłóczy, rwie na strzępy co popadnie jest drań jak nie wiem:)ale przy tym strasznie kochany i oddany piesek, rośnie jak na drożdżach.
Pati witaj i dziękuję za odwiedzinki;)
Mniodkowa dziękuję za nazwanie mojego zwyklaczka;), kupiłam go już dużego więc nie wiem jak rośnie ale ten biały to faktycznie dopiero był malusią sadzonką ,czekam na kwiatuszka odmianowego skrętnika od P.Kleszczyńskiego ale coś malusieńki ten kwiatuszek chyba będzie,dlatego,że młoda sadzonka czy on już tak drobno będzie kwitł hm ? Co do fiołków to ja też mam niewiele kwitnień bo to wszystko młodziaki ale kundelki dorosłe są za to niezawodne
- ancyk33
- 200p
- Od: 7 sty 2013, o 18:20
Gardenia cudna no i kolorki fioleczkow zaskakujace Pozdrawiam
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Piękne i fiołki, i skrętniki, i storczyki Te ostatnie świetnie wyglądają w koszu pod sufitem
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Witam po dłuugiej nieobecności, niestety mój komputer był w naprawie a ja czekałam i czekałam ale już mam więc gorąco się z Wami witam:)
Czy ja mówiłam Wam, że moją kolejną miłością są lilie?:)Przedstawię Wam dziś kilka,niektóre niestety uciachane już do flakonu bo uwielbiam mieć je również w domu.Obiecałam wkleić zdjęcie mojego psiaka znajdy więc i on dziś sie tutaj zaprezentuje;).
Czy ja mówiłam Wam, że moją kolejną miłością są lilie?:)Przedstawię Wam dziś kilka,niektóre niestety uciachane już do flakonu bo uwielbiam mieć je również w domu.Obiecałam wkleić zdjęcie mojego psiaka znajdy więc i on dziś sie tutaj zaprezentuje;).
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Przepiękne lilie - ja uwielbiam zwłaszcza orientalne...za ich zapach
Śliczny fiołasek i fajny psiaczek.
Śliczny fiołasek i fajny psiaczek.
Dech mi zaparło na ten cudowny widok lili i innych kwiatów, jaki intensywny piękny kolor mają, i zapewne cudownie pachną;).
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Ojej i znów cudowne lilie Katujecie mnie dziewczyny Normalnie jutro pójdę do kwiaciarni i sobie kupię choćby białą, a co
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Piękne lilie, zauroczyły mnie szczególnie te z trzeciego zdjęcia, a Fuksja cudnie się prezentuje
Psiak fajnie wygląda, chyba szczęśliwy w nowej rodzinie
Psiak fajnie wygląda, chyba szczęśliwy w nowej rodzinie
Dziękuję ślicznie za miłe wpisy:)
- agnieszka_
- 1000p
- Od: 21 gru 2012, o 18:54
Wiolu jak pięknie u ciebie