Kochani ,nie mam dostępu do wątków sprzedażowych ,ale muszę to gdzieś napisać bo wewnątrz wszystko mi się burzy z nerwów.
Od 2015 roku robię zakupy u Fkksjany - nasz forumowy kolega adrianic. I co mroku ten sam problem - termin dostawy. W tym roku obiecuję sobie solennie był to mój ostatni zakup. W poprzednich latach zakupy przychodziły późno ,ale początek maja już były. W tym roku zakupy zrobiłam i opłaciłam 4 stycznia. Do dnia dzisiejszego przesyłki nie otrzymałam ,na moje pytanie na pw też zero odpowiedzi. Zakupy za prawie 280zł czekają na spakowanie i wysyłkę a u mnie pojemniki i donice świecą pustkami. Czy tak powinna wyglądać współpraca. Jeżeli nie można się wywiązać z zamówień to po co się reklamować i przyjmować zamówienia na siłę ?!
Czy nie można zorganizować wysyłek wg daty złożenia i opłaty za zamówione rośliny?!
Jestem bardzo niezadowolona z takiej współpracy i nie polecam nikomu. Choć odmiany np.pelargonii są bardzo ładne ,to równiez można je dostać od innych dostawców ,nawet z zagranicy. I termin dostaw jest bardzie konkretny - od Ogrodnik z Austrii | STARKL E-SKLEP przesyłki otrzymuję zawsze w połowie kwietnia.