Ogród duszyczki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p
Od: 6 lis 2012, o 23:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród duszyczki

Post »

:D Madzia u mnie tak się mówi potocznie na motykę oplewiacz hihihihi tak dziś wojowałam z chwastem że się zapomniała i nadepnęłam na nią
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

No to wszystko jasne. No no ..przyrżnąć motyką to musiało boleć . Dobrze że sobie oka nie wybiłaś.
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

:( oj bolało bolało a jutro do szkoły córki idę i w niedziele na msze muszę iść, będę się malować w odcieniach sińca hahaha
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

heheh no co my byśmy zrobiły bez tego makijażu. Maskuje krosty, przemęczenie widniejące pod oczami i właśnie sińce. Oj żeby ktoś nie pomyślał że Ci mąż przywalił. Ja to znam taki przypadek. Sama mam bardzo delikatne ciało. Normalnie gdzieś się stuknę czy puknę i od razu mam siniaki. Kiedyś pracowałam w sklepie. No i wiadomo jak to w sklepie. Wąsko za ladą a ciągle się coś przenosi, przestawia. I ręce miałam jakie miałam. Koleżanki sobie już taką historię dopowiedziały.. Wkurzyłam sie bo dobrze znały mojego wtedy jeszcze narzeczonego i takie banialuki..
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

Madzia ja mam tak samo tylko teraz będzie kto mi podbił skoro mąż zagranicą, ale w rodzinie wiedza ze ja jak kaskader poobijana i nie do zdarcia a siniaki to u mnie norma. A te opowieści dziwnej treści co zawsze sobie ktoś dopowie, to znak że temat plotek się skończył i szukają nowych wrażeń kosztem innych
Awatar użytkownika
Amara
1000p
1000p
Od: 13 maja 2013, o 19:07

Post »

dusza001 pisze::D Wiecie co ja dziś zrobiłam, podbiłam sobie oko haczkom :;230 ale mnie pokarało za ten mój dzisiejszy zapał :;230
Zapał zapałem ale po tym to na pewno już "przystopowałas" dobrze,że oko całe
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

Amara oko całe fakt już po tym siedziałam z workiem lodu.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Aniu :-) jaka pogoda u Ciebie? Miłego dnia :-)
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

:wit Aniu, przyszłam z rewizytą i jestem zachwycona ;:oj Wcale się nie dziwie że sąsiedzi twój ogród do konkursu zgłosili ;:180
Bardzo podoba mi się wykorzystanie pni, konarów i kamieni w twoim ogrodzie ;:138 świetnie się komponują z roślinami ;:138
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Aniu,słyszę że twój ogródek konkursowy będzie ,no to trzymam kciuki ,pozdrawiam ;:196 :wit
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

:D MID2006Witaj ;:196 U mnie słonecznie duszno, prace w plewieniu trwają, dzisiaj trochę popadało a to dobre dla roślin wiec mi pasuje tylko komary maja teraz raj. wrr
:D tesia39 Witaj ;:196 Ja korzystam z tego co mam pod dostatkiem :D i nie kosztuje.
:D KOZIOROŻECWitaj ;:196 Tak zgłosiła mnie sąsiadka, czeka mnie trochę pracy teraz mam nadzieje że się uda mi :D
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

:( Witajcie pogoda paskudna u mnie i narobiła szkody w ogrodzie, mój wiciokrzew ;:145 złamał się na szczęście podpora tylko, agrest palikowy roślinki powykładały się, pełno gałęzi ;:14 ;:222 masakira jest czekam na poprawę pogody
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Aniu, u mnie przez dwa dni lało non stop, też zauważyłam trochę szkód, ale wreszcie wychodzi słoneczko, czego i Tobie życzę ;:3 w ten nadchodzący weekend. Truskaweczki w słoikach wyglądają bardzo apetycznie, a to Ci sąsiadka niespodziankę zrobiła, w sumie, to fajnie mieć takich sąsiadów, trzymam kciuki ;:108
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”