Ogródek to moje drugie życie cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek to moje drugie życie cz.3
Śliczności
Tylko och i ach słychać z każdej strony . Ale w pełni zasłużone, bo i całość, i każda z pokazywanych roślinek wygląda fantastycznie . Kwitnienie migdałka po prostu zachwyca Ale nazw Twoich roślinek Dorotko nawet nie próbuję zapamiętać
Tylko och i ach słychać z każdej strony . Ale w pełni zasłużone, bo i całość, i każda z pokazywanych roślinek wygląda fantastycznie . Kwitnienie migdałka po prostu zachwyca Ale nazw Twoich roślinek Dorotko nawet nie próbuję zapamiętać
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Lubię iryski każde i te duże i te małe
Ach i konwalie już się zaczynają,,,piękne,,,a jakie pachnące
Ach i konwalie już się zaczynają,,,piękne,,,a jakie pachnące
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ochy i achy czy zasłużone czy też nie to jednak Wasze słowa to miód na serce , a moje kwiaty niech Wasze oczeta też radują a nie tylko moje -jak ja kocham te kolory,zapachy .....
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Dorotko ,ja też kocham te kwiaty za zapachy ,kolory,piękne kształty i wzory takie niepowtarzalne
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Dorciu gratuluję kolejnej częci o oczywiscie się melduję
Piękne żurawki,iryski i cała szalejaco kwitnąca reszta
Piękne żurawki,iryski i cała szalejaco kwitnąca reszta
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko widzę że wypowiedziałaś wojnę ślimorom ,zresztą nie Ty jedna ,Iwonka też,
- dorcia7
Nie ma wyjścia , żal mi moich roślin ,będę je zwalczać jak tylko się dagracha pisze:Dorotko widzę że wypowiedziałaś wojnę ślimorom ,zresztą nie Ty jedna ,Iwonka też,
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Pierwiosnek 'Elizabeth K.' robi wrażenie
Na szczęście przyszło ochłodzenie i przekwitanie przystopowało. Za to bez obaw mogłem się zabrać za przesadzanie.
Na szczęście przyszło ochłodzenie i przekwitanie przystopowało. Za to bez obaw mogłem się zabrać za przesadzanie.
Super. Wisteria niedługo rozkwitnie w całej swej okazałości. Skalniak bardzo ładnie zaaranżowany przełamuje rutynę ogrodniczą co bardzo lubię. Oby tak dalej.
By być szczęśliwym wystarczy zdać sobie z tego sprawę.
U Dareczka w domu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=64606" onclick="window.open(this.href);return false;
Dareczka działeczka...... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=66059" onclick="window.open(this.href);return false;
U Dareczka w domu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=64606" onclick="window.open(this.href);return false;
Dareczka działeczka...... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=66059" onclick="window.open(this.href);return false;
- colli28
- 500p
- Od: 2 cze 2012, o 22:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj no proszę a ja tu szukam intensywnie i myślę gdzie ta dorcia a ona taki piękny nowy ogródek otworzyła konwalie pachną u ciebie a u mnie bez skalniak rewelacja pozdrawiam miłego dzionka.
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Stale zachwyca mnie idealny wręcz porządek i takie zadbanie w nasadzeniach Dorotko!
- dorcia7
A mnie dla odmiany Twój ogródek zachwyca Maryniumarpa pisze:Stale zachwyca mnie idealny wręcz porządek i takie zadbanie w nasadzeniach Dorotko!
-- 13 maja 2013, o 11:09 --
Po deszczowej sobocie i niedzieli i związanej z tym niskiej temperaturze jak na maj przez co w weekend na działce nie byłam nadszedł poniedziałek ,niezbyt ciepły ale nie pada deszcz ,mam nadzieję że po pracy zdołam wyskoczyć na działkę bo też mam kilka rzeczy do przesadzenia i trzeba korzystać bo podobno przyszły weekend ma być u mnie w okolicach 30 stopni -pożyjemy zobaczymyJacekP pisze:Pierwiosnek 'Elizabeth K.' robi wrażenie
-- 13 maja 2013, o 11:10 --
Dzięki Darku, Ewuniu , nie mogę doczekać się jak w pełni glicynia zakwitnie - tyle czekałam , a skalniak , bardzo go lubię -przyznaję-szczególnie wiosna jak jest ukwieconyDariusz80 pisze: Super. Wisteria niedługo rozkwitnie w całej swej okazałości. Skalniak bardzo ładnie zaaranżowany przełamuje rutynę ogrodniczą co bardzo lubię. Oby tak dalej.