Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Dobiegłam, spóźniona, ale jestem ;:196 Kolorowy, rajski ogród - nie potrafię znaleźć innych słów.. I jeszcze kwitnące powojniki. Teraz to już nie zasnę :lol:
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
anka_
ZBANOWANY
Od: 12 lip 2010, o 14:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agnieszko cudowne fotki ;:215 Dzięki tobie żurawki w tamtym roku zawitały i do mnie, jestem nimi zachwycona. ;:173 No i piękna języczka. Świetne ma te mięsiste liściory, nawet jak nie kwitnie.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Małgosiu moje czereśnie są bardzo wczesne, zawsze pojawiają się jeszcze przed truskawkami :D Bardzo je za to lubię, bo to pierwsze owoce w sezonie i zawsze baaardzo wyczekane :D
Rzadko kiedy pamiętam, żeby zrobić zdjęcia sprzed przeróbek, ale teraz postaram się.... zaraz wyskoczę, żeby uwiecznić jak rabata teraz wygląda .... Mam nadzieję, że będę zadowolona z efektu :roll: ..... najfajniejsze , że będę mogła troszkę roślinek kupić ;:224 :;230

Karolinko będzie miała u siebie.... na pewno...... pomalutku, pomalutku i w ogródku będzie coraz więcej wymarzonych roślinek :D ..... z tym, ze nowe chciejstwa pojawiają sie baaaaardzo szybko ;:224 :;230

Elżuniu oj tak :D ...... jakieś tak pojedyncze wyłażą, ale jest ich naprawdę niewiele :D

Hanno witaj :wit Dziękuję za miłe słowa i zapraszam serdecznie :D

Miłeczko faktycznie roślinki są napojone i zadowolone. Dziś już wstał piękny słoneczny i cieplutki ranek, mam nadzieję, ze taka pogoda się utrzyma :D Żurawki uwielbiam i właśnie te żarówiaste szczególnie :lol:

Beatko no właśnie wcale jakiejś fajnej nie znalazłam..... też wyszukałam tylko na alleg..... i wcale nie są jakieś wyjątkowe :? a ceny dosyć spore, ja potrzebuję kilka, więc koszt dosyć duży i się waham....... ale przecież coś muszę kupić, bo clematisy nie mają po czym się piąć.....

Milenko dziękuję za tyle miłych słów.....cieszę się że jesteś ;:196

Aniu witaj kochana, jak fajnie, że zaglądasz ;:196 Cieszę się bardzo, ze jesteś zadowolona z żurawek, to wspaniałe roślinki, ja wtykam je w każdy zakamarek w ogródku 8-) :lol: Języczka jest faktycznie bardzo atrakcyjna, nawet bez kwiatów..... i z dnia na dzień większa :lol:
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Aga ja nie rozpuszczam tabletek nadmanganianu tylko wkładam w ziemię wokół klemka po trzy-cztery tabletki i dorzucam jeszcze kilka ząbków czosnku.W ubiegłym roku rozpuściłam tabletki i podlałam ale nie byłam zadowolona z efektów.
W tym roku liściaste -funkie, żurawki- mają cudowne warunki do wzrostu.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu tak właśnie planuję zrobić, żeby dłużej się uwalniały składniki..... mam nadzieję, że to zabezpieczy clematisy..... Nigdy wcześniej nie miałam problemów z uwiądem, więc i nie używałam takich środków...... ale coraz nowe plagi pojawiają sie w ogródkach jak nie robactwo to grzyby :roll:
Liściaste faktycznie szaleją...... a języczki to chyba pobiją rekordy wielkości ;:oj
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05

Post »

Agnieszko u Ciebie to dopiro kolorowy misz-masz. Świetne zestawienia odmianowo-kolorystyczne :)
Bardzo mi się u Ciebie podoba i do tego te zdjecia... Śliczne ujęcia w bdb jakosci :)
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Z dużą przyjemnością nadrabiam ;:138 Mistrzowskie zdjęcia z mistrzowskiego ogrodu.
Szukam tej brakującej kory i nie mogę wypatrzeć :;230
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Siódma strona tak pięknego ogrodu, a jak się gdzieś po kuchniach włóczę ;:185 Agnieszko masz cudowne rośliny piękne dopracowane fotografie a te czereśnie to kiedyś zakradnę się do twojego ogrodu i zeżrę jak szpaki bo tak uwielbiam takie czeresieńki :lol: Śliczne rododendrony, irysy i tyle różnych roślin dużych rozrośniętych - no pięknie ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Bez kwiatów też jest urokliwie.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
MORANGO
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2011, o 00:05
Kontakt:

Post »

Aguś a ja jak zwykle gapa, dopiero 7 strona a ja odwiedzam Ciebie, masz cudowny ogród, Iryski, clematisy ;:oj ;:oj ;:oj ;:167 bram mi słów ;:108
spacer chodź wirtualny po Twoim ogrodzie to dla mnie wielka przyjemność ;:168
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Aga w końcu otwieraja mi si efotki u ciebie...wczoraj i przedwczoraj nic a nic nie mogłam zobaczyc ani u ciebie ani u Effci ...a dzisiaj noooo sie nagapiłam za wszystkie czasy ;:172 Masz kolorowy busz ,uwielbiam to ;:215
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mariolu bardzo mi miło, ze podoba Ci się ;:196 Kolorowo jest faktycznie, bo tak lubię najbardziej, chociaż powiem szczerze, że uwielbiam podziwiać również bardziej stonowane i dopracowane kolorystycznie ogrody z jedną barwą przewodnią.....ale u mnie musi być kolorowy zawrót głowy 8-) :lol:

Jolu jesteś bardzo miłe, dziękuję za takie cieplutkie słowa ;:196
Kory brakuje, wierz mi na słowo ;:224 :;230 Teraz w miarę prac nad nowo powstającą rabatą postaram się pokazać fotki, więc zobaczysz jak dużo jej potrzeba :lol:

Marysiu bardzo się cieszę, że mogę gościć Cię w swoim ogródku i zapraszam jak najczęściej ;:196 Dziękuję serdecznie za tak miłe słowa ;:196
Na czeresienki bardzo zapraszam w realu..... znajdzie się również i kawka i jakieś ciasteczko..... może być też z czereśniami 8-) :lol: szkoda, że tak daleko mamy..... no i że jeszcze jakichś metod teleportacji nie wymyślono....ale wszystko przed nami 8-) :lol:

Dorotko kocham kwitnące rośliny, ale również uwielbiam te spokojniejsze zakątki w różnych odcieniach zieleni..... też mają w sobie coś co bardzo przyciąga...... no i żurawki.... te wtykam w każdy wolny zakamarek..... uwielbiam te roślinki :D

Kasiu nawet nie wiesz jak się cieszę, że spacer po moim ogródku sprawia przyjemność nie tylko mnie :D Zapraszam jak tylko masz ochotę na przechadzki po moich krętych alejkach...... już powolutku rododendrony są zastępowane przez inne roślinki, róże, clematisy..... już za chwilę lilie..... mam nadzieję, ze nie będzie nudy :D

Dorotko cieszę się, że fotki już Ci się otwierają i możesz pospacerować po moim roślinnym buszu. Faktycznie już jest gęsto i po erze sadzenia niedługo przyjdzie era sekatora ;:224 :;230

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I na koniec zdjęcie rabaty, która będzie likwidowana

Obrazek
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

aGA,PIĘKNIE U CIEBIE,WŁASNIE TAK KOLOROWO JAK LUBIĘ NAJBARDZIEJ.oWSZEM PODZIWIAM OGRODY SPOD IGŁY,RABATY TWORZONE W JEDNYM KOLORZE,ALE U SIEBIE NAJLEPIEJ CZUJE SIĘ W TAKIM MISZ MASZU,GDZIE KOLORY PRZEBIJAJA SIE JEDEN PRZEZ DRUGI.nIE PRZESZKADZA MI żadne ŁACZENIE W ROSLINACH I NIE ROZUMIEM JAK KTOS MÓŁWI,że ten kolor rosliny nie pasuje do tego,dla mnie wszystko gra. :tan
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”