Taki - sobie ogród cz.3
- takasobie
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Taki - sobie ogród cz.3
Gdyby Ola chociaż jakiś uśmieszek dała, to bym zajarzyła Nie jestem rozgarnięta tak rano bez kawy...
Od razu usiedliśmy z piwem ale generalnie zapraszam! Mój ogród jest otwarty (jak i Twój Jola) i dosłownie i w przenośni
Piwo zawsze się chłodzi...
Od razu usiedliśmy z piwem ale generalnie zapraszam! Mój ogród jest otwarty (jak i Twój Jola) i dosłownie i w przenośni
Piwo zawsze się chłodzi...
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj, przysiadam na ławeczce i wdycham zapach Twoich cudnych kwiatów, pięknie u Ciebie
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Mnie z moja ławką czeka to samo, tym bardziej, że chce zmienić jej kolor na pasujący do reszty. Czekam tylko na przyjazd końcówki do wkrętarki Zdecydowanie należy Ci się nagroda, ale hamak już był, to teraz ...
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Dla mnie musisz chłodzić coś bezalkoholowego , chyba , że przenocuję na ławeczce .
Jolu trafione !!!!
Jolu trafione !!!!
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To ja też przyłączę się do ławeczki. Dziękuję za całościowe zdjęcie kwitnącej juki.
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No widzisz - Ludmiła jest potwierdzona, musimy tylko poczekać do jesieni.
A myślałam by wpaść do Ciebie na kawę.
A myślałam by wpaść do Ciebie na kawę.
- nemezja
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Miłko piękne daliowe szaleństwo się zaczyna. Ta biała cudna! No i te pomponowe:). Masz sporą kolekcję kaktusików na parapecie. Kwitną Ci??
- takasobie
Karolina! Nie kwitną, ale jestem cierpliwa Hoję miałam 3 lata, aż w końcu zakwitła. Może z kaktusami też tak będzie
Gosia! Czuj się zaproszona, a umówimy się na roboczo!
Iwonko! Siadaj! Z ławeczki też widać jukkę
Olusiu! Wybierzesz opcję, jak będziesz na miejscu!
Aniu! Czekanie na cokolwiek w sytuacji, kiedy masz wenę i chcesz działać, jest destrukcyjne. Jedną ławkę tak porzuciłam 2 lata temu, bo prosiłam, żeby ktoś mi wreszcie wkrętarką odkręcił taką taśmę zawiasową. Po 1,5 roku odkręciłam sobie sama, ale pomalowałam siedzisko i .... znów coś znalazłam do odkręcenia, ale bardziej skomplikowanego
Mariola! Siedź! Zapraszam, ale poduszkę trzeba wziąć, bo twardo
Parę wesołych fotek na dziś, bo załamana jestem 3 hostami, które musiałam usunąć. A co z nimi jest to się okaże...
Pierwsza kanna Jacob's Coat
Pomidorownia
Snow Flakes
Dalia, ale na razie nie wiem co to.
Poesie
Gosia! Czuj się zaproszona, a umówimy się na roboczo!
Iwonko! Siadaj! Z ławeczki też widać jukkę
Olusiu! Wybierzesz opcję, jak będziesz na miejscu!
Aniu! Czekanie na cokolwiek w sytuacji, kiedy masz wenę i chcesz działać, jest destrukcyjne. Jedną ławkę tak porzuciłam 2 lata temu, bo prosiłam, żeby ktoś mi wreszcie wkrętarką odkręcił taką taśmę zawiasową. Po 1,5 roku odkręciłam sobie sama, ale pomalowałam siedzisko i .... znów coś znalazłam do odkręcenia, ale bardziej skomplikowanego
Mariola! Siedź! Zapraszam, ale poduszkę trzeba wziąć, bo twardo
Parę wesołych fotek na dziś, bo załamana jestem 3 hostami, które musiałam usunąć. A co z nimi jest to się okaże...
Pierwsza kanna Jacob's Coat
Pomidorownia
Snow Flakes
Dalia, ale na razie nie wiem co to.
Poesie
Miłka
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Miłeczko przyleciałam zobaczyć ławeczkę, no i się zachwyciłam, ależ ona jest śliczna, nie da się ukryć, jak ja żałuję, że nie zabrałam takich samych, nawet chyba identycznych nóg z poprzedniej działki
Ławka świetna, podziwiam, że w zasadzie wykonałaś ją sama. Poduchy to już będzie wisienka na torcie.
I dalie masz piękne, a już róże - nie mam słów, bo każdą z nich chciałabym mieć u siebie.
I dalie masz piękne, a już róże - nie mam słów, bo każdą z nich chciałabym mieć u siebie.
- takasobie
Lineta! Nad poduchami jeszcze długo będę myślała. Chciałam coś ciekawego mieć, co by pasowało.
I cieszę się, ze podobaja Ci się moje kwiaty Dalie są fajne, bo co roku możesz mieć nową aranżację. Ale ja i tak sie gubię
Ilonko! Żałuj! Ale może jeszcze znajdziesz gdzieś takie. Może będzie okazja?
Zachmurzyło się, może wreszcie podleje, bo kalina posadzona na mojej "pustynii" (piach pod brzozami) ledwie zipie.
Pare fotek na dziś:
Jukka
Poppet
? Amber Queen ?
Geisha
Bishop of York (?)
I cieszę się, ze podobaja Ci się moje kwiaty Dalie są fajne, bo co roku możesz mieć nową aranżację. Ale ja i tak sie gubię
Ilonko! Żałuj! Ale może jeszcze znajdziesz gdzieś takie. Może będzie okazja?
Zachmurzyło się, może wreszcie podleje, bo kalina posadzona na mojej "pustynii" (piach pod brzozami) ledwie zipie.
Pare fotek na dziś:
Jukka
Poppet
? Amber Queen ?
Geisha
Bishop of York (?)
Miłka
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Miłeczko, ławeczek w ogródku nigdy nie za dużo. Ja tam lubię sobie przysiąść w rozmaitych miejscach, zależnie od pory dnia, ale że ławeczek nie mam aż tylu, to siadam czasem na pieńkach, których nie pozwoliłam M spalić w kominku.
Miłeczko, twoja Amber Queen (?) to moim zdaniem chyba trochę ma inny kształt płatków niż Królowa.
Miłeczko, twoja Amber Queen (?) to moim zdaniem chyba trochę ma inny kształt płatków niż Królowa.
- takasobie
Wandziu! Nijak jej nie mogę przypasić nazwy, a chciałabym... Pochodzi z kartona od Harknessa z wiosennej sprzedaży. Jest ładna i zdrowa, ale nadal nie wiem co to?
Sir Lancelot też jest podejrzany. W ogóle muszę poszukać ludzi na forum, którzy kupili w Auchanie wiosną róże i popatrzeć co im z tego wyrosło
Sir Lancelot też jest podejrzany. W ogóle muszę poszukać ludzi na forum, którzy kupili w Auchanie wiosną róże i popatrzeć co im z tego wyrosło
Miłka