Storczyki Valdessy Kane :)
- kamikami26
- 1000p
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Storczyki Valdessy Kane :)
Widzę,że i Ciebie opętało zakupowe szaleństwo
Gratuluję i czekam na zdjęcia nowych nabytków
Gratuluję i czekam na zdjęcia nowych nabytków
- valdessa_kane
- 500p
- Od: 21 cze 2013, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
taa bo ja cierpię na jakąs formę zbieractwa .... i co rusz na coś się zafiksowuję - na szczęście storczyki są tańsze (przyjemniej te które kupuję) od kart tarota czy torebek i butów ;P
- valdessa_kane
- 500p
Już są jestem mile zaskoczona szybką wysyłką. Przyszły nawet dobrze zapakowane, ale chyba niezbyt dobrze się zajmowano cambriami bo duża część listków ma jakieś defekty - np. uschnięte, czy ucięte końcówki do tego wszystkie pseudobulwy są mocno pomarszczone. Najlepiej ma się chyba dendrobium - przynajmniej jeśli chodzi o liście Dobrze, że nie zapłaciłam dużo. Wszystkie cambrie już kwitły, ale mam nadzieję, że tak się im u mnie spodoba, że szybko doczekam się włąsnyca kwitnień
-
- 10p - Początkujący
- Od: 28 lip 2013, o 20:40
Gratuluję zakupów i życzę powodzenia, żeby szybko pojawiły Ci się na nich kwiaty, bo na zdjęciu które pokazałaś wyglądają cudnie.
Czy również mogłabym prosić o adres sklepu na PW?
Czy również mogłabym prosić o adres sklepu na PW?
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Gratuluje zakupow, i juz nie moge sie doczekac zdjec twojego kwitnieni, zwlaszcza dendrobium
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
- marta325
- 1000p
- Od: 15 lip 2012, o 14:30
Rzeczywiście szybko przyszły . Fajne zakupy. Mam nadzieje, że szybko pokażą się pędziki.
- valdessa_kane
- 500p
dzięki dziewczyny
za tymi pędzikami to nieźle będę teraz przebierać nogami, ale i mnie najbardziej interesuje to dendrobium no i oczywiście mam nadzieję, że z niespodzianek jedno okaże się tą śliczną miltonią
za tymi pędzikami to nieźle będę teraz przebierać nogami, ale i mnie najbardziej interesuje to dendrobium no i oczywiście mam nadzieję, że z niespodzianek jedno okaże się tą śliczną miltonią
- valdessa_kane
- 500p
Martuś śliczna ta mini, warżkę ma niesamowitą
No i gratuluję zakupów ) hah wiesz, ja zamówiłam jedną tą samą niespodziankę co Ty, tzn Cambria/Miltonia oby nam zakwitły i zobaczymy co nam się trafiło
No i gratuluję zakupów ) hah wiesz, ja zamówiłam jedną tą samą niespodziankę co Ty, tzn Cambria/Miltonia oby nam zakwitły i zobaczymy co nam się trafiło
- valdessa_kane
- 500p
Dzięki
Najbardziej liczę na miltonię bo ma szałowe kolorki. Czy twoja niespodzianka też miała stare pędy po kwitnieniu? Bo moje obie mają z tym, że jedna suchy a druga zieloniutki więc pewnie z tej drugiej to sporo poczekam na kwitnienie
Najbardziej liczę na miltonię bo ma szałowe kolorki. Czy twoja niespodzianka też miała stare pędy po kwitnieniu? Bo moje obie mają z tym, że jedna suchy a druga zieloniutki więc pewnie z tej drugiej to sporo poczekam na kwitnienie
Moja ma pomarszczone, troszkę zmasakrowane listki ;) ale mam nadzieję, że odżyje
W końcu do życia ruszyła się ta moja Miltonia, którą Ty też masz (Twój prezent) wypuściła nowy przyrost )
W końcu do życia ruszyła się ta moja Miltonia, którą Ty też masz (Twój prezent) wypuściła nowy przyrost )
- valdessa_kane
- 500p
Nie dziwi mnie, że twoja jest zmasakrowana - moje też są w takim stanie - zwłaszcza mocno pomarszczone pseudobulwy mnie martwią, ale że jesteśmy troskliwe babeczki to niebawem się im poprawi
Cieszy mnie, że twoja stara Miltonia ruszyła bo pięknie kwitła i nie mogę się doczekać jej kolejnego kwitnienia żeby popaść oczy
Cieszy mnie, że twoja stara Miltonia ruszyła bo pięknie kwitła i nie mogę się doczekać jej kolejnego kwitnienia żeby popaść oczy