Weranda u Maji :) cz.3
- Alenka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2013, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Weranda u Maji :) cz.3
Aleś dała po oczach
Piękne fuksje Co jedna ładniejsza od drugiej
Piękne fuksje Co jedna ładniejsza od drugiej
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza *cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
Moje wątki
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przepiękne kwitnienia fuksjowe ;)
- maja79
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
Dobry Wieczór kochani
Troszkę zaganiana jestem ostatnimi czasy,ogród,dom,praca itd
Jakoś ciężkie dni mnie dopadły,ale resztkami nadzieji,że jutro będzie lepiej przedstawię Wam moje nowe Fuksiajki
One sprawiają,że nadal świeci dla mnie słoneczko
Płakałam jak bóbr gdy z nocy z niedzieli na poniedziałek,przeszła potworna burza i powaliła na ziemię moją przeogromną donicę z Begoniami zwisającymi Wszystko połamało się w drobny mak
Myślałam że zwarjuje,zawsze jak zapowiadają burze ściągam wszystkie Fuksje z wieszaków,ale nie spodziewałam się,że tak ciężką donicę jest w stanie coś zrzucić Podejrzewam,że napór kwiatów przyczynił sie do tego
Miłego wieczorku
Troszkę zaganiana jestem ostatnimi czasy,ogród,dom,praca itd
Jakoś ciężkie dni mnie dopadły,ale resztkami nadzieji,że jutro będzie lepiej przedstawię Wam moje nowe Fuksiajki
One sprawiają,że nadal świeci dla mnie słoneczko
Płakałam jak bóbr gdy z nocy z niedzieli na poniedziałek,przeszła potworna burza i powaliła na ziemię moją przeogromną donicę z Begoniami zwisającymi Wszystko połamało się w drobny mak
Myślałam że zwarjuje,zawsze jak zapowiadają burze ściągam wszystkie Fuksje z wieszaków,ale nie spodziewałam się,że tak ciężką donicę jest w stanie coś zrzucić Podejrzewam,że napór kwiatów przyczynił sie do tego
Miłego wieczorku
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Majeczko fuksje cudne jak zawsze
Miłego dzionka
Miłego dzionka
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
-
- 200p
- Od: 8 sty 2011, o 17:48
Ślicznie jak zawsze aż się rozmarzyłam Majeczko w moim otoczeniu też nie ma osób kwiatowo zakręconych.A nawet wręcz odwrotnie dla nich to strata kasy i czasu i dotyczy to i domowych i innych kwiatuszków.Dobrze że jest to forum i można sobie pomarudzić
- maja79
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
Monisiu dziękuję kochana
Rozalko kiedyś też się nad tym zastanawiałam,czy naprawdę tak nie jest
Nie ma z kim kompletnie jedynie z mamą lub teściową,ale rzadko się widujemy,bo jednak odstęp nas dzieli
Forum jest przewspaniałe,uwielbiam tu zaglądać w wolnych chwilach,mam przyjaciół na których zawsze mogę liczyć,w dzień i w nocy
Jeszcze troszkę i urlop numer dwa i kolejny wypad nad Bałtyk,oby pogoda dopisała
Dzisiaj druga zmiana,w końcu się wyspałam nie ma nic lepszego niż wyspać się chociaż raz w tygodniu bez ograniczeń
Rozalko kiedyś też się nad tym zastanawiałam,czy naprawdę tak nie jest
Nie ma z kim kompletnie jedynie z mamą lub teściową,ale rzadko się widujemy,bo jednak odstęp nas dzieli
Forum jest przewspaniałe,uwielbiam tu zaglądać w wolnych chwilach,mam przyjaciół na których zawsze mogę liczyć,w dzień i w nocy
Jeszcze troszkę i urlop numer dwa i kolejny wypad nad Bałtyk,oby pogoda dopisała
Dzisiaj druga zmiana,w końcu się wyspałam nie ma nic lepszego niż wyspać się chociaż raz w tygodniu bez ograniczeń
- Alenka
- Od: 5 lut 2013, o 15:11
Maju takie fuksje rekompensują wszystko
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza *cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia
Moje wątki
Moje wątki
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Przepiękne te Twoje fuksjanki.
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Majeczko dawno mnie tu nie było, a tu takie cudeńka, no fuksje dla Ciebie, kochają Ciebie, to widać
Hej kochana, wakacje udane, zrekompensowały długą zimę, kwiatuszki też radują oko. A jak Twój pierwszy eksperymentalny warzywnik?
Pozdrawiam gorąco. Moje szałwie pięknie urosły, mam fioletowe,ale w przyszłym roku stawiam jednak na czerwone, bardziej rzucają się w oczy.
Pozdrawiam gorąco. Moje szałwie pięknie urosły, mam fioletowe,ale w przyszłym roku stawiam jednak na czerwone, bardziej rzucają się w oczy.
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
MAJECZKO
Fuksiajki od Ciebie cudnie kwitną komarzyca pięknie się rozrosła,a koleus pięknie komponuje się ze szczawikami ...pięknie dziękuję
Później poproszę o instrukcję jak je przezimować ,a na wiosnę usmiechnę się szeroko o ciupkę Cecile,Hollys i tej jaśniutkiej:))
Jak rabatka,nasionka-roślinki rosną? Ja właśnie wczoraj grzebałam się w ziemi-kręgosłup boli,ale efekt cieszy oko.Nie otworzyłam nowego wątku więc mnie nie znajdziesz:))
Fuksiajki od Ciebie cudnie kwitną komarzyca pięknie się rozrosła,a koleus pięknie komponuje się ze szczawikami ...pięknie dziękuję
Później poproszę o instrukcję jak je przezimować ,a na wiosnę usmiechnę się szeroko o ciupkę Cecile,Hollys i tej jaśniutkiej:))
Jak rabatka,nasionka-roślinki rosną? Ja właśnie wczoraj grzebałam się w ziemi-kręgosłup boli,ale efekt cieszy oko.Nie otworzyłam nowego wątku więc mnie nie znajdziesz:))
Szok, że tak długo Cię nie ma, a ja po radę przyszłam. Otóż dzisiaj zaczęłam zbierać pierwsze nasiona z szałwii. Powiedz, czy gra jest warta świeczki, czy trzeba je jakoś przemrozić przed kolejnym sianiem, czy trzymać w domu?
Uściski.
Uściski.
Ania
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Majeczko jak zawsze Twoje fuksje to najpiękniejsze egzemplarze jakie widuję jestem zauroczona