W słońcu smagliczki i róże
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W słońcu smagliczki i róże
Uleńko- jak pięknie u Ciebi kolorowo
- Ewa_tuli
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
Oglądając Twoje zdjęcia, jeszcze bardziej tęsknię za wiosną.
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam poniedziałkowo
weekend spędzony bardzo miło z pełnym słoneczkiem i pięknie śpiewającymi ptaszkami
wczoraj nawet udało mi się wyciągnąć eM na spacerek w celu poszukiwań oznak wiosny i się udało
ogłaszam wszystkim pokazały się już kotki
Na posty pozwolicie ze odpowiem wieczorem obowiązki domowe wzywają
weekend spędzony bardzo miło z pełnym słoneczkiem i pięknie śpiewającymi ptaszkami
wczoraj nawet udało mi się wyciągnąć eM na spacerek w celu poszukiwań oznak wiosny i się udało
ogłaszam wszystkim pokazały się już kotki
Na posty pozwolicie ze odpowiem wieczorem obowiązki domowe wzywają
- usa1276
- 1000p
Ewa - witam w mojej nowej części to prawda że tęsknimy ale pogoda coraz bardziej przybliża nas to takich widoczków
Betinko - bardzo ci dziękuję jeszcze troszkę i na co dzień tak będzie
Ewuniu - dziękuję prymulki raczej świetnie zimują nie mogą tylko stać w wodzie bo wtedy gniją, prymulkę taką chyba ma Zosia (sangwinaria ) istne cudeńko wcale ci sie nie dziwię ze uległaś jej urokowi a co do sklepów i zakupów nich to wchodze tylko po jedną rzecz a wychodzę z kilkoma i tak samo jest z roślinkami miałam na róże jasno sprecyzowaną listę i na dole odkreśloną grubą krecha że nic poza tym a i tak jeszcze domówiłam trzy sztuki więcej
Annes - magnolię też uwielbiam teraz choruję na żółtą, ta jest prezentem od dzieci wiec dodatkowo cieszy a Milion Bells jak w tym roku będzie miała jedna doniczkę to na przyszły rok już będzie ich więcej ich urokowi trudno się oprzeć
Betinko - bardzo ci dziękuję jeszcze troszkę i na co dzień tak będzie
Ewuniu - dziękuję prymulki raczej świetnie zimują nie mogą tylko stać w wodzie bo wtedy gniją, prymulkę taką chyba ma Zosia (sangwinaria ) istne cudeńko wcale ci sie nie dziwię ze uległaś jej urokowi a co do sklepów i zakupów nich to wchodze tylko po jedną rzecz a wychodzę z kilkoma i tak samo jest z roślinkami miałam na róże jasno sprecyzowaną listę i na dole odkreśloną grubą krecha że nic poza tym a i tak jeszcze domówiłam trzy sztuki więcej
Annes - magnolię też uwielbiam teraz choruję na żółtą, ta jest prezentem od dzieci wiec dodatkowo cieszy a Milion Bells jak w tym roku będzie miała jedna doniczkę to na przyszły rok już będzie ich więcej ich urokowi trudno się oprzeć
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Ula kotki śliczne
U mnie w ogrodzie kupa śniegu
U mnie w ogrodzie kupa śniegu
Zdjęcie z kotkami .
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Też mam takiego kotka, tylko mój się uparł chodzić, bo delikatnej brzozie, jak mi gałęzi nie połamie ta klucha to będzie dobrze. A wczoraj upolowałam mysz w domu i ona ją zjadła, nie dziwne, że kluskę sobie wyhodowałam, ale lubię tłuste koty.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Ula
piękna wiosna u Ciebie Tulipanki takie energetyczne
Ciekawa jestem jak moje ,czy wszystkie są co posadziłam na jesieni ,czy znowu jakieś nornica skonsumowała
Kociaczek na drzewie suuper wyglada.Moja Fiona nie łazi,po drzewach, nie umie,piecuch jeden
piękna wiosna u Ciebie Tulipanki takie energetyczne
Ciekawa jestem jak moje ,czy wszystkie są co posadziłam na jesieni ,czy znowu jakieś nornica skonsumowała
Kociaczek na drzewie suuper wyglada.Moja Fiona nie łazi,po drzewach, nie umie,piecuch jeden
- usa1276
- 1000p
Witam
Aniu - u mnie też takie tłuścioszki i piecuchy ale jak się ma małe dzieci to takich piecuchów z roku na rok jest więcej aktualnie 4 sztuki mysz mam jak to w gospodarstwach sporo, więc rozkładam trutki bo kotki myszą się brzydzą
Edi - takie iście wiosenne
Maju - u mnie też dopiero trawniczek zaczyna się pokazywać i masa syfu na nim a jesienią był wygrabiony na cacy
Aniu - też jesienią dosadziłam troszkę cebulowych i liczę ze zobaczę choć kilka kwiatuszków ,a jak tam twoje przeziębienie chyba już lepiej
Dziś kwiatowo ale w innym wydaniu
Aniu - u mnie też takie tłuścioszki i piecuchy ale jak się ma małe dzieci to takich piecuchów z roku na rok jest więcej aktualnie 4 sztuki mysz mam jak to w gospodarstwach sporo, więc rozkładam trutki bo kotki myszą się brzydzą
Edi - takie iście wiosenne
Maju - u mnie też dopiero trawniczek zaczyna się pokazywać i masa syfu na nim a jesienią był wygrabiony na cacy
Aniu - też jesienią dosadziłam troszkę cebulowych i liczę ze zobaczę choć kilka kwiatuszków ,a jak tam twoje przeziębienie chyba już lepiej
Dziś kwiatowo ale w innym wydaniu
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Ula powtórz córci, że jej dzieła są śliczne
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Ulka cudeńka