Ogród Izabelli r.2014
- belladonna
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 27 sty 2014, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Izabelli r.2014
Ja też się wpiszę, żeby nie stracić z oczu tylu pięknych roślinek z jeszcze ładniejszymi łacińskimi nazwami
Poza tym klimat podobny, to może i u mnie coś tak ładnego kiedyś zawita (zapewne bez łaciny)....
Mój ogród dopiero w powijakach, a właściwie w remoncie, bo stary, jeszcze poniemiecki:-)))
pozdrawiam
Poza tym klimat podobny, to może i u mnie coś tak ładnego kiedyś zawita (zapewne bez łaciny)....
Mój ogród dopiero w powijakach, a właściwie w remoncie, bo stary, jeszcze poniemiecki:-)))
pozdrawiam
Blanka
"Co jest złe, można poprawić, ale nie można poprawić czegoś, czego nie ma". Jodi Picoult
"Co jest złe, można poprawić, ale nie można poprawić czegoś, czego nie ma". Jodi Picoult
-
- 500p
- Od: 13 cze 2012, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuniu w życiu nie widziałam tak pięknych roślinek będę podziwiała dalej życzę samych piękności w tym sezonie- Ela
pozdrawiam Ela
Witaj Izo. Jak to dobrze,że Cię odnalazłam.Ciemierniki ładne, ale przylaszczki i miłki obłędne. . U Ciebie jak zwykle jest cieplej ,bo nawet psie zęby już kwitną. Jak to dobrze,że można w Twoim ogrodzie,, oko pocieszyć".
Pozdrawiam,Elka
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
Iwonko tych ciekawszych corydalisow siewki zostawiam
Janku w tym roku jakos nie wiem co bym chciala ale najbardziej chyba to co nie jest dostepne .
Maria corydalisy to chyba bedzie nowa moja milosc .Jest tyle pieknych odmian a ja mam tak ich malo
Krysia
belladonna witaj tak klimat u nas podobny a nawet u ciebie jest cieplej a wiec wiekszosc roslin powinno u ciebie pieknie rosnac
Ela
Przy takiej mokrej i zimnej pogodzie zakwitly pojedynczymi kwiatkami
Hepatica nobilis Plena
Hepatica nobilis 'Prickel'
Janku w tym roku jakos nie wiem co bym chciala ale najbardziej chyba to co nie jest dostepne .
Maria corydalisy to chyba bedzie nowa moja milosc .Jest tyle pieknych odmian a ja mam tak ich malo
Krysia
belladonna witaj tak klimat u nas podobny a nawet u ciebie jest cieplej a wiec wiekszosc roslin powinno u ciebie pieknie rosnac
Ela
Przy takiej mokrej i zimnej pogodzie zakwitly pojedynczymi kwiatkami
Hepatica nobilis Plena
Hepatica nobilis 'Prickel'
- magry
- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
Czyli moja recepta na wyzdrowienie działa.Ja już tupię nogami z niecierpliwości.Miejsce dla Waltera mam.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- Iw
- Od: 4 sie 2008, o 22:00
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hepatica nobilis 'Prickel' przepiękna, moja już do mnie jedzie. Natomiast tej niebieskiej pełnej pozazdroszczę , bo mam tylko w innych kolorach.
No cóż, trzeba to nadrobić
Iza, coś w tym jest, że podoba nam się to, czego nie mamy. Mnie się wydaję, że jak rośnie u mnie to wszyscy to mają , a chyba to nie do końca prawda .
Cieszę się, że zaczynasz zbierać corydalisy , masz niesamowity zmysł wyławiania perełek. A że one się mnożą, to... już się cieszę.
No cóż, trzeba to nadrobić
Iza, coś w tym jest, że podoba nam się to, czego nie mamy. Mnie się wydaję, że jak rośnie u mnie to wszyscy to mają , a chyba to nie do końca prawda .
Cieszę się, że zaczynasz zbierać corydalisy , masz niesamowity zmysł wyławiania perełek. A że one się mnożą, to... już się cieszę.
- misia
- 500p
- Od: 28 lip 2006, o 10:40
Czy możesz powiedzieć jak stanowisko masz dla swoich wawrzynków?
Pozdrawiam, Beata
Ogród Misi
Ogród Misi
- inka52
- Od: 5 lis 2009, o 11:54
Izo a jak piwonie wszystkie wyszły nic nie zmarzło
No cuda Izo pokazujesz! Śliczne te przylaszczki,czekamy aż się rozwiną kolejne, bo wiemy jaki duży worek masz schowany z tymi okazami.Oj czekamy!
Pozdrawiam,Elka
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Śliczna ta Prickel
- misia53
- Od: 3 paź 2011, o 00:32
Prickel ,a mówiłaś ze nie zakwitnie.
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przyszłam się pozadręczać, że takich ładnych przylaszczek nie mam Pstrolistna mi znikła i się trochę zmartwiłam, bo posadziłam ją tam, gdzie inne, które całkiem ładnie się rozrastają.