Mój zielony świat cz.3
- kwiaty_poli
- 500p
- Od: 5 gru 2011, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój zielony świat cz.3
Aniu ile u Ciebie pięknych tulipanów, piękna kępa szafirków, ojj czarujesz, czarujesz
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu zachwycające kępy tulipanków Tarda.... uwielbiam je , u mnie niestety jeszcze nie kwitną.... u Ciebie wyglądają bajecznie Ja swoje muszę koniecznie wykopać po kwitnieniu i rozsadzić w kilka miejsc..... są takie piękne, że chcę się na nie natykać w różnych zakamarkach ogrodu
Wspaniała kępa szafirków.... to nie są chyba te zwykłe.... czy to może Armeńskie??? Musze swoje zgrupować w jedną kępę, bo po przerabianiu rabat są rozbałaganione
Wspaniała kępa szafirków.... to nie są chyba te zwykłe.... czy to może Armeńskie??? Musze swoje zgrupować w jedną kępę, bo po przerabianiu rabat są rozbałaganione
- AliWas
- 500p
- Od: 24 lut 2013, o 00:17
Aniu, i ja do Ciebie przydreptałam
Mkniesz jak burza Gratuluję kolejnej części
Tulipanki, Szafirki i inne kwiatuszki wyglądają cudownie
Mkniesz jak burza Gratuluję kolejnej części
Tulipanki, Szafirki i inne kwiatuszki wyglądają cudownie
Alina Od sadzonki do sukcesu na...bis- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=88776
Mój ogród w obiektywie- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67068
Mój ogród w obiektywie- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67068
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Patrycjo to jest szachownica lub inaczej cesarska korona i zimuje w gruncie
Wandziu tak to jest miodunka majeste, bardzo dekoracyjna nie tylko z kwiatów ale i z srebrzystych liści.
Gosiu kolorów trochę jest ale ciągle czekam na trzy kępki żonkili i wyższe tulipany. Nie mam zbyt wielu wiosennych kwiatów ale co roku dokupuje i myślę że za kilka lat i u mnie będzie kolorowa wiosna.
Grażynko biało- żółte kwiatki to tulipany botaniczne Agunia wyżej podała ich nazwę
Priam witam w moim ogrodzie co roku je rozsadzam i co roku kępki są coraz większe. Bardzo lubię te drobne tulipanki bo są bezproblemowe i szybko się rozrastają.
Ewka ta miodunka najpiękniejsza jest kiedy przekwitnie jej liście wyglądają jak posrebrzone.
Marysiu tak to Majeste a z pierwiosnków ogromnie się cieszę bardzo podobają mi się te kwiatuszki
Aga-athshe po koszeniu odcinam szpadlem wyrastającą trawę, niewdzięczna praca ale rabaty wtedy wyglądają estetyczniej.
Aluniu dziękuję z całego serca za tak ciepłe słowa Również pozdrawiam i ściskam
roza333 cieszę się z kolejnego miłego gościa i zapraszam jak najczęściej
Paulinko cieszę się, że wszystko Ci się podoba to bardzo miłe
Tesiu mimo, że wiele osób nie lubi pielić w ogrodzie to ja to uwielbiam a gdy już skończę patrze i napawam się czyściutkimi rabatami
Aniu staram się pokazać najpiękniejsze miejsca w ogrodzie a skutecznie ukryć te których nie lubię dlatego czasami muszę się okropnie na gimnastykować. Cieszę się, że podobają Ci się moje kwiatuszki
Paulinko dziękuję bardzo lubię czarować kwiatami, nie potrafię się nimi nacieszyć
Aguś dziękuję za nazwę tulipanów mam je od lat ale nie miałam pojęcia jak im na imię a szafirki to te chyba z najpospolitszych. Niestety ale także nie mam pojęcia jak się zwą, niżej wstawię zdjęcie w zbliżeniu, może rozpoznasz
Alinko witam Cię moja kochana, cieszę się, że przytruptałaś buziaczek dla
W ogrodzie kwitnie nie wiele ale dla ożywienia wątku trochę portrecików
i znowu stokrotki ale dla mnie są piękne
i mój mały skalniaczek a w oddali agawa wróciła z zimowiska
a tu czym zajmuje się właściwie zajmowałam się bo skończył mi się kamień
Wandziu tak to jest miodunka majeste, bardzo dekoracyjna nie tylko z kwiatów ale i z srebrzystych liści.
Gosiu kolorów trochę jest ale ciągle czekam na trzy kępki żonkili i wyższe tulipany. Nie mam zbyt wielu wiosennych kwiatów ale co roku dokupuje i myślę że za kilka lat i u mnie będzie kolorowa wiosna.
Grażynko biało- żółte kwiatki to tulipany botaniczne Agunia wyżej podała ich nazwę
Priam witam w moim ogrodzie co roku je rozsadzam i co roku kępki są coraz większe. Bardzo lubię te drobne tulipanki bo są bezproblemowe i szybko się rozrastają.
Ewka ta miodunka najpiękniejsza jest kiedy przekwitnie jej liście wyglądają jak posrebrzone.
Marysiu tak to Majeste a z pierwiosnków ogromnie się cieszę bardzo podobają mi się te kwiatuszki
Aga-athshe po koszeniu odcinam szpadlem wyrastającą trawę, niewdzięczna praca ale rabaty wtedy wyglądają estetyczniej.
Aluniu dziękuję z całego serca za tak ciepłe słowa Również pozdrawiam i ściskam
roza333 cieszę się z kolejnego miłego gościa i zapraszam jak najczęściej
Paulinko cieszę się, że wszystko Ci się podoba to bardzo miłe
Tesiu mimo, że wiele osób nie lubi pielić w ogrodzie to ja to uwielbiam a gdy już skończę patrze i napawam się czyściutkimi rabatami
Aniu staram się pokazać najpiękniejsze miejsca w ogrodzie a skutecznie ukryć te których nie lubię dlatego czasami muszę się okropnie na gimnastykować. Cieszę się, że podobają Ci się moje kwiatuszki
Paulinko dziękuję bardzo lubię czarować kwiatami, nie potrafię się nimi nacieszyć
Aguś dziękuję za nazwę tulipanów mam je od lat ale nie miałam pojęcia jak im na imię a szafirki to te chyba z najpospolitszych. Niestety ale także nie mam pojęcia jak się zwą, niżej wstawię zdjęcie w zbliżeniu, może rozpoznasz
Alinko witam Cię moja kochana, cieszę się, że przytruptałaś buziaczek dla
W ogrodzie kwitnie nie wiele ale dla ożywienia wątku trochę portrecików
i znowu stokrotki ale dla mnie są piękne
i mój mały skalniaczek a w oddali agawa wróciła z zimowiska
a tu czym zajmuje się właściwie zajmowałam się bo skończył mi się kamień
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu to zapisuję pierwiosnki A stokrotki nie tylko Ty lubisz, śliczne tulipanki i korona moje w tym roku strajkują i nie wiem dlaczego, bo dopiero drugi rok na nowym stanowisku
- Ivona44
- Od: 31 mar 2013, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ania toż u Ciebie wszystko bardziej rozwinięte niż na moich terenach , pięknie pokazane zakątki i widzę, że kamieniem sypnęło, cudnie, cudnie, masz piękny ogród . Pozdrawiam gorąco, choć u mnie leje i zimno, brrr.
Pozdrawiam, Iwona.
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Aniu szafirki wspaniale wyglądają ta ich kępka ten ich kolor!
- chinanit
- Od: 6 lip 2013, o 14:59
Aniu, zgubiłam Twój wątek, ale już się melduję. Piękną wiosnę pokazujesz.
Z pozdrowieniami, Maria
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Aniu, co to będzie z tymi kamyczkami?? Ładnie się zaczyna....lubię kamyczki w ogrodzie.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aniu
Bo stokrotki są zawsze piękne,ja też je lubię
Korona pięknie Ci zakwitła,Udany kadr
Bo stokrotki są zawsze piękne,ja też je lubię
Korona pięknie Ci zakwitła,Udany kadr
- slotys
- Od: 9 lut 2012, o 09:53
Anula ...witaj kochana
Cudnie już w Twoim ogrodzie . Tyle kolorków ,że można naładować wiosenne baterie . Stokrotki po prostu przesłodkie. Nie powiem już ,że porządeczek w ogrodzie masz idealny ...a u mnie jeszcze tyle do zrobienia. Muszę się spiąć bo do jesieni nie zdążę ...
Cudnie już w Twoim ogrodzie . Tyle kolorków ,że można naładować wiosenne baterie . Stokrotki po prostu przesłodkie. Nie powiem już ,że porządeczek w ogrodzie masz idealny ...a u mnie jeszcze tyle do zrobienia. Muszę się spiąć bo do jesieni nie zdążę ...
- MamciaTerenia
- 1000p
- Od: 1 lis 2012, o 14:44
Aniu ale buchnęło u Ciebie kolorami i soczystą zielenią, cudnie I te bardzo ładne zdjęcia
Moje tulipany jeszcze strajkują
Pozdrawiam
Moje tulipany jeszcze strajkują
Pozdrawiam