Mój zielony świat cz.4
- Pulpa222
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 kwie 2010, o 08:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój zielony świat cz.4
Uff, ledwie Cię znalazłam . Piękny masz ogród, teraz z trawami na 'pierwszej linii' . Mnie też tytoń leśny zachwycił - spróbuję poszukać wiosną nasion. Kolorowy kiedyś siałam ,teraz już nie mam cierpliwości na jednoroczne , chociaż bardzo lubię zapachy. Szkoda, że ja przy swoich schodach nie mogę zrobić dekoracji, ale moje 2 pieski szybko by zrobiły 'porządek' .
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
A ten tytoń ozdobny pachnie ? A papirosów z niego się robi
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Aniu, widoczki ogrodu Jak zwykle zresztą I te niebieskie dzwoneczki wiesz jak ja kocham ten kolor w ogrodzie. Szałwia, ta niebieska też mi powtórzyła, ale ta czerwona - szkarłatna boska jest. I fajny kamuflaż Byłam dzisiaj w G i chciałam do tego nowego ogrodniczego co Aga - athshe pisała u siebie,,,ale czasu zabrakło
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Aniu masz bardzo pięknie
Ładnie komponujesz trawy ,są urocze i dodają smaczku
Miłej niedzieli
Ładnie komponujesz trawy ,są urocze i dodają smaczku
Miłej niedzieli
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Mati dziękuję
Aluniu trochę się schowałam bo nie mam śmiałości pokazać całej twarzy
Aniu nie wyobrażam sobie jesieni bez traw, ich zwinności i szumu, co jakiś czas dokupuje nowe i wciskam gdzie tylko jest skrawek niezagospodarowanej ziemi. Jeśli byś chciała nasiona tytoniu leśnego to podaj adres na pw. w wolnej chwili wyślę
Mati pachnie i to bardzo ładnie.
Gosiu coś mi się wydaję, że ja w tym centrum byłam i jeśli Aga potwierdzi że właściciel nazywa się Teeper to już ci mówię, że warto tam pojechać Swego czasu często robiłam u niego zakupy ceny miał nie małe ale wybór chyba największy w G-dzu. Pan z ogromną pasją, nazwę rośliny najpierw podawał po łacinie a potem po polsku, doradzał i zawsze odjeżdżałam z stamtąd zadowolona.
e-babciu witaj cieszę się z miłych słów skierowanych do mojego ogrodu i mam nadzieje, że jeszcze nie jeden raz do mnie zajrzysz, zapraszam cię bardzo serdecznie
ostróżki powtórzyły kwitnienie
nowy zakup, jedna z najwcześniej zakwitających bukietówek już w lipcu ma pierwsze kwiaty
Paniculata Diamantino
Kyushu
Pinky Vinky
świecznica przez suszę bardzo marniutka
motyle kochają werbenę patagońską....
która nic sobie nie robi ze zbliżającej się jesieni
Aluniu trochę się schowałam bo nie mam śmiałości pokazać całej twarzy
Aniu nie wyobrażam sobie jesieni bez traw, ich zwinności i szumu, co jakiś czas dokupuje nowe i wciskam gdzie tylko jest skrawek niezagospodarowanej ziemi. Jeśli byś chciała nasiona tytoniu leśnego to podaj adres na pw. w wolnej chwili wyślę
Mati pachnie i to bardzo ładnie.
Gosiu coś mi się wydaję, że ja w tym centrum byłam i jeśli Aga potwierdzi że właściciel nazywa się Teeper to już ci mówię, że warto tam pojechać Swego czasu często robiłam u niego zakupy ceny miał nie małe ale wybór chyba największy w G-dzu. Pan z ogromną pasją, nazwę rośliny najpierw podawał po łacinie a potem po polsku, doradzał i zawsze odjeżdżałam z stamtąd zadowolona.
e-babciu witaj cieszę się z miłych słów skierowanych do mojego ogrodu i mam nadzieje, że jeszcze nie jeden raz do mnie zajrzysz, zapraszam cię bardzo serdecznie
ostróżki powtórzyły kwitnienie
nowy zakup, jedna z najwcześniej zakwitających bukietówek już w lipcu ma pierwsze kwiaty
Paniculata Diamantino
Kyushu
Pinky Vinky
świecznica przez suszę bardzo marniutka
motyle kochają werbenę patagońską....
która nic sobie nie robi ze zbliżającej się jesieni
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Ale masz piękny łan tej werbeny Mam nadzieję, że i moja taka będzie.
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Gosiu jeśli Ci się rozsieję posadzić kila siewek w jednym miejscu bo w dużych grupach wygląda o wiele lepiej
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Fajna ta werbena nowa hortensja świetna droga była ? mi ostróżka po kwitnieniu czerwcowym znikła
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu super fotka z Tobą w roli głównej. I tak jesteś odważna.
Piękne hortensje , łany werbeny też robią wrażenie. Ja ją posadziłam w różnych miejscach w ogrodzie. Takiego efektu nie mam jak u Ciebie. Na przyszły rok to zmienię.
Miłej niedzieli.
Piękne hortensje , łany werbeny też robią wrażenie. Ja ją posadziłam w różnych miejscach w ogrodzie. Takiego efektu nie mam jak u Ciebie. Na przyszły rok to zmienię.
Miłej niedzieli.
Aniu i mnie też się podoba Twoja werbena,pięknie się prezentuje w takim dużym skupisku.
Ostróżka bajer
A selfie - kurcze - dobrze cię wyczułam, że ty młoda laska jesteś
I tak, masz rację, to własnie to centrum ogrodnicze. We wtorek będę tam, postaram się zabrac aparat.
A selfie - kurcze - dobrze cię wyczułam, że ty młoda laska jesteś
I tak, masz rację, to własnie to centrum ogrodnicze. We wtorek będę tam, postaram się zabrac aparat.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu długo musiałam się dopatrywać co na awatarku jest ? a to Ty zakamuflowana miło Cię poznać bo śliczny niezmiennie ogród już znamy