Mistrzowskie zdjęcie Andrzeju! Dla nas ogrodników pszczółek nigdy za wiele. Szkoda, że reszta społeczeństwa nie rozumie, że i dla nich też.any57 pisze:
I będzie ich więcej
Hacjenda Anego - bardziej różana.
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Hacjenda Anego - bardziej różana.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Andrzeju nie wstyd Ci tak podglądać pszczółki w intymnej sytuacji Ciekawe czy i u mnie znajdą sobie miejsce, bo mam sporo rurek pod zadaszeniem grila ,kurcze muszę zwrócić uwagę czy jakieś są zasiedlone.Z czego masz te swoje rurki
Widzę że muszę duuużo cebulek kwiatowych kupić Pięknie u ciebie Andrzeju A za zdjęcie z sexem
Andrzeju, ostatnie zdjęcie niesamowite
Zaczynam się interesować murarkami, bo to ciekawa sprawa. Myślę sobie, jakby im takie domki z trzciny porobić i w sadzie umieścić, to pszczoły miałyby co robić, a i my mielibyśmy dużo owoców Ale to luźne plany jeszcze, bo i sad mamy młody i murarek nie mam Ale z czasem coś wymyślę.
Fajnie tak u Ciebie popodglądać owady z bliska
Zaczynam się interesować murarkami, bo to ciekawa sprawa. Myślę sobie, jakby im takie domki z trzciny porobić i w sadzie umieścić, to pszczoły miałyby co robić, a i my mielibyśmy dużo owoców Ale to luźne plany jeszcze, bo i sad mamy młody i murarek nie mam Ale z czasem coś wymyślę.
Fajnie tak u Ciebie popodglądać owady z bliska
Ja myślałam na początku, że tam są trzy murarki
Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson
Ogródkowo
Doniczkowo
Ogródkowo
Doniczkowo
Monika,ja też tak myślałem ale się nie przyznałem
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Andrzej super pszczółki już na całego u Ciebie latają i inne takie hehe ja swoje w niedzielę wyniosłem zobaczymy czy im się spodoba
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Andrzej to nic, że jeden pęd zostanie...Flammentanz to porządna róża i nadrobi bardzo szybko....tylko patrzeć jak wypuści parę biczy. Fakt, na kwiatki czekamy do przyszłego roku a to już ewidentna strata. Na pocieszenie: może moja morela w końcu w tym roku da jakieś owoce.
Też myślałam o murarkach ale odłożyłam do przyszłego roku....to przechowywanie w lodówce mnie powstrzymuje.
Kwitnąco u Was na całego.
Też myślałam o murarkach ale odłożyłam do przyszłego roku....to przechowywanie w lodówce mnie powstrzymuje.
Kwitnąco u Was na całego.
Jak mi mężuś takiej wędzarni nie zbuduje to sobie kochanka znajdę i chyba wiem gdzie
Bogusiu Andrzej jak kobiety tak ciągną do ciebie przez wędzarkę to też biorę się za jej budowę
szklarnia, wędzarnia - nie opędzisz się Mariusz
Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson
Ogródkowo
Doniczkowo
Ogródkowo
Doniczkowo
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam serdecznie miłych gości
Taki widok mam z okna ...
Beatko - zdjąłem ubranka z hortensji i ... zielone są tylko od dołu Zostały nam tylko dwie ogrodowe i definitywnie jesienią jedną wyrzucę. Zostanie tylko jedna na wszelki wypadek, gdyby zimy były łagodne.
Lubczyk na rosół już możemy zrywać.
Dziękuję Ewo, za miłe słowa i podpowiedź w sprawie róż. Co do żółtej to ja obstawiam raczej Arthur Bell a fioletowa to będzie tak jak mówisz MAINZER FASTNACHT - już Jadzia jakuch o tym mówiła, a i ja też tak pomyślałem - tylko spodobał mi się jeden z synonimów (Blue Monday, Sissi, Blue Moon) i nazywam ją .... Blue Moon
Zobacz, ile pod krzakiem jagody kamczackiej już leży kwiatów - owocki już są zawiązane.
Dziękuję Aneczko, za pochwałę zdjęcia
No to sasaneczki dla Aneczki
Jadziu - to są rurki z pociętego babusa. Chciałem od kolegi parę rurek z larwami (w ub.r. miał pierwszy raz i ładnie się zapełniły) a on ... mi pożyczył cały pęk - mam mu oddać jesienią. Naciąłem swoich rurek z bambusa, oraz trawy pampasowej i trzciny i ... pszczółki tam też się pakują
Moniko ... te pszczoły nawet tak szybko się nie poruszały, by trzy zobaczyć
Złudzenie optyczne - pani pszczoła mocno pupcię wypięła
Mariusz gloff ... j.w. w sprawie zdjęcia jeszcze szklarni nie złożyłeś, a już za wędzarnię się bierzesz?
To podpowiadam - wędzarnik można przyozdobić.
Dominiko, dziękuję za pochwałę zdjęcia. Ponoć pszczoły miodne zapadają na jakąś chorobę i giną - jedyny ratunek w tych murarkach i musimy pomagać im w rozwoju.
Migdałek zaraz zakwitnie.
Mariusz maniolek - nie tyle pszczółkom się spodoba, co tobie - zamiast robić na ogrodzie, będziesz je podglądał (ja tak robię )
Bergenia tuż, tuż
Elu - flamentaz ciachnięta - został tylko jeden pęd i to od dołu pęknięty oraz czarny ok 30 cm, ale na całej długości oczka się rozwijają. No i od dołu już coś wyłazi.
A "Twoje" patyczki różowego pigwowca już ukorzeniły sie pod doniczkami i ... będą kwitły
Bogumiłko!
Akurat pasuje zdjęcie - ułudka wiosenna
no dobra ... zdjęcie grilowędzarnika z drugiej strony
Tak trzymaj Mariusz - Monika ma rację ... musi być jakiś sposób na kobiety.
Morela kwitnie pięknie - w tym roku zaraz po zawiązaniu owoców owinę ją włókniną, bo owocowała w ub.r pierwszy raz i owoce wielkości mirabelek ... opadły podczas majowego przymrozku.
A dla wszystkich gości zdjęcie jak to poszedłem do marketu w konkretnej sprawie i ... zaatakowały mnie róże
A ponoć już miejsca nie ma ... no i było trochę wykopywania i przesadzania ....
Taki widok mam z okna ...
Beatko - zdjąłem ubranka z hortensji i ... zielone są tylko od dołu Zostały nam tylko dwie ogrodowe i definitywnie jesienią jedną wyrzucę. Zostanie tylko jedna na wszelki wypadek, gdyby zimy były łagodne.
Lubczyk na rosół już możemy zrywać.
Dziękuję Ewo, za miłe słowa i podpowiedź w sprawie róż. Co do żółtej to ja obstawiam raczej Arthur Bell a fioletowa to będzie tak jak mówisz MAINZER FASTNACHT - już Jadzia jakuch o tym mówiła, a i ja też tak pomyślałem - tylko spodobał mi się jeden z synonimów (Blue Monday, Sissi, Blue Moon) i nazywam ją .... Blue Moon
Zobacz, ile pod krzakiem jagody kamczackiej już leży kwiatów - owocki już są zawiązane.
Dziękuję Aneczko, za pochwałę zdjęcia
No to sasaneczki dla Aneczki
Jadziu - to są rurki z pociętego babusa. Chciałem od kolegi parę rurek z larwami (w ub.r. miał pierwszy raz i ładnie się zapełniły) a on ... mi pożyczył cały pęk - mam mu oddać jesienią. Naciąłem swoich rurek z bambusa, oraz trawy pampasowej i trzciny i ... pszczółki tam też się pakują
Moniko ... te pszczoły nawet tak szybko się nie poruszały, by trzy zobaczyć
Złudzenie optyczne - pani pszczoła mocno pupcię wypięła
Mariusz gloff ... j.w. w sprawie zdjęcia jeszcze szklarni nie złożyłeś, a już za wędzarnię się bierzesz?
To podpowiadam - wędzarnik można przyozdobić.
Dominiko, dziękuję za pochwałę zdjęcia. Ponoć pszczoły miodne zapadają na jakąś chorobę i giną - jedyny ratunek w tych murarkach i musimy pomagać im w rozwoju.
Migdałek zaraz zakwitnie.
Mariusz maniolek - nie tyle pszczółkom się spodoba, co tobie - zamiast robić na ogrodzie, będziesz je podglądał (ja tak robię )
Bergenia tuż, tuż
Elu - flamentaz ciachnięta - został tylko jeden pęd i to od dołu pęknięty oraz czarny ok 30 cm, ale na całej długości oczka się rozwijają. No i od dołu już coś wyłazi.
A "Twoje" patyczki różowego pigwowca już ukorzeniły sie pod doniczkami i ... będą kwitły
Bogumiłko!
Akurat pasuje zdjęcie - ułudka wiosenna
no dobra ... zdjęcie grilowędzarnika z drugiej strony
Tak trzymaj Mariusz - Monika ma rację ... musi być jakiś sposób na kobiety.
Morela kwitnie pięknie - w tym roku zaraz po zawiązaniu owoców owinę ją włókniną, bo owocowała w ub.r pierwszy raz i owoce wielkości mirabelek ... opadły podczas majowego przymrozku.
A dla wszystkich gości zdjęcie jak to poszedłem do marketu w konkretnej sprawie i ... zaatakowały mnie róże
A ponoć już miejsca nie ma ... no i było trochę wykopywania i przesadzania ....
"WYGASZACZ DYSKUSJI POLITYCZNYCH"
A kto tak ładnie na szkle maluje?
No i ten barwinek kwitnący to ewidentnie fotomontaż
A kto tak ładnie na szkle maluje?
No i ten barwinek kwitnący to ewidentnie fotomontaż
Ogródkowo
Doniczkowo
Ogródkowo
Doniczkowo