Warzywka, krzaczki i kwiatki.
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Warzywka, krzaczki i kwiatki.
Elu ale cudne widoczki przywieźli goście. Nie smuć się jeszcze syn i synowa są więc trzeba się nacieszyć. Anglia bardzo śliczny kraj i jakie widoki. Jestem pod wrażeniem. Nawet stokrotki na skale rosną. A najmłodsza córcia - piękna z niej wróżka
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- wiolamanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Eluniu mała księzniczka Ci rośnie
Cudowne i wielgachne hortensje mają w Uk, zawsze sie nimi zachwycałam
Cudowne i wielgachne hortensje mają w Uk, zawsze sie nimi zachwycałam
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To prawda.chyba tak wszystkie mam, gdzie nie pojedziemy to zawsze na roślinki łypiemy oczkamibeatrix+ pisze:Eluś,cudna ta Anglia..szczególnie kwiatowa...a baletnica Twoja osobista?
Baletnica pierwsza klasa
- Sylwia85
- 1000p
Elu pozdrawiam i czekam na Ciebie
Jak miło, że tylu gości odwiedziło mój skromny wątek
Asiu, dziękuję za miłe słowa o malej, miód na moje serce normalnie
Ewuniu, oj rośnie tym Angolom, rośnie ale oni nie doceniają tych możliwości gdyż o ile parki i skwerki są zadbane o tyle przy domu rzadko kto ma ogródek, częściej to składowiska rupieci
Marysiu, również wielki od mojej córci dla Ciebie, moim dzieciom chociaż zamieszkiwanie nad morzem osładza pobyt na obczyźnie no i na wczasy nie muszą wyjeżdżać .
Sylwuś, miło, że znowu Cię widzę.
Wioluś, u nich wszystko jakieś większe się wydaje ale Twoje rośliny nie ustępują angielskim
Aniu, bo to już takie skrzywienie jest
Zdjęcia z dalszego ciągu remontu, aktualnie prace się posunęły ale ja ostatnio aparatu zapomniałam
cdn. oczywiście.
Niewielka ilość śniegu u nas się utrzymuje i krajobraz wygląda tak:
Te łąki przylegają do granicy końca mojej działki, w przyszłości ma tu powstać ulica i będą to tereny pod budowę domów jednorodzinnych, mój pas startowy wówczas ulegnie skróceniu o 10m na co już wyraziliśmy zgodę w stosownym urzędzie. Jednak do realizacji daleka droga i z drugiej strony stracę wówczas możliwość chodzenia po sadku rano z kawką i w piżamie.
Zawsze zazdrościłam dziewczynom zdjęć ptaków ogrodzie więc gdy udało mi się wyczaić lepszy aparat za niewielkie pieniądze (wyprzedaż ekspozycji) udałam się na łowy:
Te to brzydale
Więcej ptaszków nie udało mi się sfocić bo one płochliwe są no i ciągle za mną chodził on:
Sprawiłam sobie takie chciejstwa:
Uwielbiam pstrokate rośliny:
I na koniec dla wszystkich kwiatek:
Asiu, dziękuję za miłe słowa o malej, miód na moje serce normalnie
Ewuniu, oj rośnie tym Angolom, rośnie ale oni nie doceniają tych możliwości gdyż o ile parki i skwerki są zadbane o tyle przy domu rzadko kto ma ogródek, częściej to składowiska rupieci
Marysiu, również wielki od mojej córci dla Ciebie, moim dzieciom chociaż zamieszkiwanie nad morzem osładza pobyt na obczyźnie no i na wczasy nie muszą wyjeżdżać .
Sylwuś, miło, że znowu Cię widzę.
Wioluś, u nich wszystko jakieś większe się wydaje ale Twoje rośliny nie ustępują angielskim
Aniu, bo to już takie skrzywienie jest
Zdjęcia z dalszego ciągu remontu, aktualnie prace się posunęły ale ja ostatnio aparatu zapomniałam
cdn. oczywiście.
Niewielka ilość śniegu u nas się utrzymuje i krajobraz wygląda tak:
Te łąki przylegają do granicy końca mojej działki, w przyszłości ma tu powstać ulica i będą to tereny pod budowę domów jednorodzinnych, mój pas startowy wówczas ulegnie skróceniu o 10m na co już wyraziliśmy zgodę w stosownym urzędzie. Jednak do realizacji daleka droga i z drugiej strony stracę wówczas możliwość chodzenia po sadku rano z kawką i w piżamie.
Zawsze zazdrościłam dziewczynom zdjęć ptaków ogrodzie więc gdy udało mi się wyczaić lepszy aparat za niewielkie pieniądze (wyprzedaż ekspozycji) udałam się na łowy:
Te to brzydale
Więcej ptaszków nie udało mi się sfocić bo one płochliwe są no i ciągle za mną chodził on:
Sprawiłam sobie takie chciejstwa:
Uwielbiam pstrokate rośliny:
I na koniec dla wszystkich kwiatek:
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Elu to budujące jak postępy w remoncie są śniegu mam tyle samo. Ptaszki bardzo lubię oglądać, mogę godzinami gapić się na nie Fajnie udało Ci się sfotografować kocią łapkę, wygląda jakby kotek odciskał łapki na śniegu Pstrokate ładne, ale za kwiatek masz brawa że kwitnie
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Elu Fotografuj, fotografuj , jak uwielbiam zdjęcia Ptaszki, wróbelki i "brzydale" cudne,toż to nasze polskie ptaki !
Przyroda na odległość jest wspaniała- później na zdjęciach wyglada na wyciągnięcie ręki. Kwiatów w domu Ci zazdroszczę - nowe zakupy - Ja nie mam miejsca na kwiaty, mam dosłownie 3 szt...
Rudy kiciuś
Plany zagospodarowania terenu.., hmm trudno bedziesz w szlafroczku popijać
Przyroda na odległość jest wspaniała- później na zdjęciach wyglada na wyciągnięcie ręki. Kwiatów w domu Ci zazdroszczę - nowe zakupy - Ja nie mam miejsca na kwiaty, mam dosłownie 3 szt...
Rudy kiciuś
Plany zagospodarowania terenu.., hmm trudno bedziesz w szlafroczku popijać
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
ja też tutaj się wpisuję i idę zwiedzać
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Eluś,masz super rośliny w ogrodzie ,a córeczka taka śliczna i taki pomocnik ,jak dobrze mieć takich pomocników,bo jak bardzo praca wre we dwójkę .,Angielskie pocztówki super się ogląda,pozdrawiam ,a ptaszki też uwielbiam
- Sylwia85
- 1000p
Elu śliczne roślinki sobie sprawiłaś. A ta pierwsza na zdjęciu to kaktus? Ale piękny kwiatek wyhodowałaś. długo on będzie tak cudnie kwitł?
A co to za ptaki na pierwszym zdjęciu?
Pozdrawiam serdecznie
A co to za ptaki na pierwszym zdjęciu?
Pozdrawiam serdecznie
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Elu - cieszę się, że nabyłaś nowy aparat - pewnie za Tobą chodził tak jak chodzi za mną
Zdjęcia z Anglii - fiu fiu
Remont w pełni rozkwitu
No tak to już jest poukładane na tym świecie, że nie zawsze kot i ptaki mogą bywać blisko siebie
Mam identyczny widok za płotem. Ale zanim i u mnie staną domki jednorodznne - na razie są wytyczone działki - to muszę czymś ten widok zakryć - moze u Ciebie nie ma chwaściorów i dwumetrowych pokrzyw, ale u mnie latem stamtąd właśnie tylko to widać. Czy masz jakieś plany na obsadzenie tego pasa płotu? Czy zostawiasz tak jak jest?
A na pewno znajdziesz sposób na osłoniecie się od nowych sąsiadów czy drogi - bo nie ma to jak poranna kawka w piżamie - chyba
Zdjęcia z Anglii - fiu fiu
Remont w pełni rozkwitu
No tak to już jest poukładane na tym świecie, że nie zawsze kot i ptaki mogą bywać blisko siebie
Mam identyczny widok za płotem. Ale zanim i u mnie staną domki jednorodznne - na razie są wytyczone działki - to muszę czymś ten widok zakryć - moze u Ciebie nie ma chwaściorów i dwumetrowych pokrzyw, ale u mnie latem stamtąd właśnie tylko to widać. Czy masz jakieś plany na obsadzenie tego pasa płotu? Czy zostawiasz tak jak jest?
A na pewno znajdziesz sposób na osłoniecie się od nowych sąsiadów czy drogi - bo nie ma to jak poranna kawka w piżamie - chyba
- Sylwia85
- 1000p
Witaj Elu
Miłej niedzieli życzę
Co u Ciebie?
Miłej niedzieli życzę
Co u Ciebie?
- masakra0888
- 200p
- Od: 5 paź 2014, o 14:58
Witam Trawy super rosną rabaty widać że pracę idą do przodu powodzenia w dalszych działaniach