Przedwiośnie na wsi
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Przedwiośnie na wsi
Marysiu wywiało Cię z ogródka? a u nas nawet drobny śnieg sypał na zmianę z kapusniaczkiem. A wczoraj poodkrywałam mnóstwo roślinek
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czyli zaczyna się sprawdzać wczorajsza prognoza - deszcz ze śniegiem
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Hej, hej, Marysiu, a gdzieś Ty nam się zapodziała na calutki dzień?
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Marysiu dużo ,coby i u Ciebie szybko poszło z tym śniegiem
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
No Marysiu gdzie jestes ...bo zaraz zaczynamy poszukiwania
- ra_barbara
- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Marysia pojechała w plener, ino czekać jak nam tu jutro, a może jeszcze dziś, sesją zdjęciową sypnie po oczach
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
też jedną z opcji nieobecności Marysi brałam pod uwagę wycieczkę z aparatem , ale ile można focić
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ewuniu Rozalko, Pat, Agnieszko Stokrotko, Liduniu, Agnieszko, Irenko, Ewuniu Mewo, Misiu, Marysieńko, Ewuniu W, Ilonko, Iwonko , Wiolu, Basiu , Dorotko
wybaczcie odpowiem gromadnie po prawie 20 godzinnej przerwie w dostawie prądu - to straszne nie móc wejść na FO, a laptop obok i ani czytać ani pisać nic nie można robić . Mam nadzieję, że dzisiaj będzie inaczej ale od poniedziałku do środy znowu przerwy będą. Nie zaglądam do lodówek i zamrażarek, bo się boję Miłego dzionka!
wybaczcie odpowiem gromadnie po prawie 20 godzinnej przerwie w dostawie prądu - to straszne nie móc wejść na FO, a laptop obok i ani czytać ani pisać nic nie można robić . Mam nadzieję, że dzisiaj będzie inaczej ale od poniedziałku do środy znowu przerwy będą. Nie zaglądam do lodówek i zamrażarek, bo się boję Miłego dzionka!
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Marysiu, co tam z tym prądem u Ciebie się dzieje? Tyle czasu już to trwa, jak tam wszystko już porobią to będziecie świecić tak, że w kosmosie będzie widać
- Maska
- Kontakt:
Iwonko u nas parę lat temu oblodzenie przewodów i drzew nad nimi rosnących spowodowało gigantyczna katastrofę na dużym terenie. Okazało się, że stan całej trakcji jest katastroficzny i myślę, że udało się jakąś kasę zorganizować na ten cel. No to jeżeli wymieniają słupy tzn, że to jakby budowa od nowa, a że fachowców mamy do d... skoro pozamieniali kable to i mniej sprawnie to idzie. Musimy przetrwać szkoda tylko że są te okołowydarzenia
Byłam już u kurek i pogoda zapowiada się jak przystało na marzec. Ma być wszystko słońce, chmury, deszcz i deszcz ze śniegiem to tego wieje dość silny wiatr
Byłam już u kurek i pogoda zapowiada się jak przystało na marzec. Ma być wszystko słońce, chmury, deszcz i deszcz ze śniegiem to tego wieje dość silny wiatr
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aż strach czytać o tych fachowych pracach Może chociaż weekend będziesz miała pd prądem
- Maska
- Kontakt:
Ewciu cały czas drżę! szkoda mi tego co w lodówkach