misiaczekm-Piotrze U mnie jesień,,piękna,ciepła,,złocista,,,aby tak było jak najdłużej
alicjad31-Alu Dziękuję,,,i nie ma za co
Biedronka641-Alu; agatka123-Agnieszko;gracha-Grażynko; Margo2-Gosiu ;tesia39-Tersko ; jonatanka-Asiu Dla mnie żurawki w jesiennych kolorkach są najpiękniejsze,najpiękniej wybarwione

A to fajnie,jak jakaś żurawka jeszcze kwitnie,,,,moja też jeszcze nie dawno kwitła.A kwitnień,,,jeszcze troszeńkę jest

.
stasia_ogrodŻurawek mam ok. 27,,,bo mi trochę i po zimie i w lecie też padło

Ale jeszcze sobie ich dokupię,,,bo je bardzo

,za piekne,kolorowe kolorki

Te małe różyczki nad hostą, to gipsówka,jedną mam zwykłą a druga taka,,,po przycięciu,, ponownie sobie zakwitła
koziorozec-Marto już dużo nie ma,,,,ale trochę jest kwitnień,,,Teraz każdy kwiat ,jak na wiosnę cieszy
mikrobia-WandziuWitaj w moich progach i zapraszam zęściej

Dziękuję za tak miłe słowa,pochwały,,oj tak mi mów ,,,częsciej,,

Ja kiedyś więcej na ciuchy wydawała,,,a teraz na roślinki
korzo_m-Dorotko; mewa-Ewo; Maska-Marysiu ; Malgocha1960Żurawki o tej porze roku,są cudne,,,,, zamierzam ich jeszcze na wiosnę dokupić..A z tymi zdjęciami,,,już sama nie wiem,,,Ty Dorotko piszesz ,że są całe,,,inni ,że im się rozchodzą,,,

W tym formacie wcześniej wstawiałam i wszystko było ok.będę je jeszcze bardziej zmniejszać ,,,aby i inni nienarzekali

Zimowity jakoś ładnie kwitną i jeszcze nigdy nic mi ich nie ogryzałao nawet nie wiedziałam,że coś może je podjadać
anym-Aniu ;baasik-Basiu; AGNESS; reniusia20-ReniuZimowity pięknie kwitną,,,i są ładniutkie.Kupiłam wcześniej żółty,,,ale mi nie zakwitł,skubaniec,,,,może na drugi rok pokaż czy jest rzeczywiście żółty

śnieguliczka ładna,,,ale fajne masz skojrzenia -jajka

Żurawki to teraz damy ,które bardzo nas czarują swoimi wybarwieniami,,za to je
Helen; dusza001-Aniu Witaj,dawno Cię u mnie nie było.Tak żurawki są śliczne i wytrzymałe,,,mrozu tak bardzo się nie boją.I o każdej porze roku,,,mają ciekwe i innne ,odcienie, barwy,to lubię

Moje Hosty też prawie wszystkie już oklapły.ale ja je tak zostawiam do wiosny ,,liście trochę chronią od mrozów,Dopiero na wiosnę usuwam liście,,,,i czekam na kiełki
Tacca-Danusiu Jesteś bardzo miła.Dziękuję za pochwały
Kuchenne okienko
jesienią malowane

A ten powonik,nic sobie nie robi ,że juz jest jesień;

gipsówka też;

zimowity;
i kochane marcinki;