Hoje Koki
Re: Hoje Koki
No niby ,z lekka do d.. to lato ,nic zaplanować nie idzie
- Antilia
- 1000p
- Od: 15 maja 2010, o 17:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kurcze miałam wczoraj czas i sobie przeglądnęłam cały Twój wątek i tak się zapatrzyłam na Bilobatę, Tricolorkę i Variegatę, że aż zasnąć nie mogłam Mówicie, że hojoba taka fajna a mnie ona tylko męczy i dręczy
A kto powiedział ,że fajna paskudna,nieuleczalna,uzależniająca coraz dogłębniej ,kosztowna bywa i inne takie czasochłonna,psuje się wzrok na wypatrywaniu tych nowych koniuszków,dziubulków,listków.Od schylania nad parapetem z czasem garb rośnie a wszystko to kosztem bezradnej rodziny
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Marzenko ujęłaś to jak mantrę:) w 100 % czysta prawda
- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Marzenko mam nadzieję że na następną randkę nie będziemy musiały tak długo czekać
Jeszcze raz dziękuję za kilometry spaceru i przemiłą pogawędkę
Jeszcze raz dziękuję za kilometry spaceru i przemiłą pogawędkę
- Antilia
- 1000p
Mnie najbardziej psychicznie męczy, bo wiem, że przez najbliższy czas nie zaspokoję swojego pożądania i tylko zazdrość mnie zżera od środka
- Agnezja
- 200p
- Od: 7 lis 2009, o 11:42
Dobre to było Koki, nie ma co ukrywać,razem z Celinką mówicie całą prawdę o hoyach.
Celinko
Kasia to jedna z lepszych randek w życiu i pierwsza z kobietą chętnie powtórzę tyle,ze bardziej romantyczne okoliczności przyrody zorganizujemy
Antilia w kwestii zaspokojenia Twojego pożadania to my tu raczej bezradne ,większość babki ,no i ta odległość
Kasia to jedna z lepszych randek w życiu i pierwsza z kobietą chętnie powtórzę tyle,ze bardziej romantyczne okoliczności przyrody zorganizujemy
Antilia w kwestii zaspokojenia Twojego pożadania to my tu raczej bezradne ,większość babki ,no i ta odległość
- Antilia
- 1000p
Nie martw u mnie to zawsze tak jest, najpierw się na coś napalę, po nocach nie śpię, potem pół roku ciułam na to skrzętnie kasę a jak już uzbieram to uznaje, że to była tylko zachcianka i tego nie potrzebuje
Spadam na Władce Pierścieni, będę się zachwycać boskim Aragornem
Spadam na Władce Pierścieni, będę się zachwycać boskim Aragornem
- Delete
- Od: 16 maja 2009, o 09:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Skąd ja to znam...Antilia pisze:Nie martw u mnie to zawsze tak jest, najpierw się na coś napalę, po nocach nie śpię, potem pół roku ciułam na to skrzętnie kasę a jak już uzbieram to uznaje, że to była tylko zachcianka i tego nie potrzebuje
Ja mam sobowtóra Orlando Blooma w klasie. :PAntilia pisze:Spadam na Władce Pierścieni, będę się zachwycać boskim Aragornem
Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Kaktusy... / Doniczkowce
Wiesz no ja myślałam,że Ty o innej formie pożądania To już martwić się przestaję
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Marzenko dostałaś moje PW?
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
hoho z hojowego pożądania na inne zeszło