No to dzisiaj masz pierwszy dzień spadku wagi !!! Moje gratulacje, młotek wyrzucamRomualda pisze:Witajcie nadal waga w dół dzisiaj o 0,4 kg.
Wątek dla osób odchudzających się w Nowym roku i osób kibic
Re: Wątek dla osób odchudzających się w Nowym roku i osób kibic
Barabella pisze: Waga pokazała -0,40 same minusy
Co za wspaniałomyślność
Teraz wszystko już zależy od Ciebie (już teraz ja to Cię mogę sprowadzać jedynie na złą drogę )
Już nie odpuścisz, dziewczyny Ci nie pozwolą, a ja zacznę poprawiać swój wizerunek (bo już we wszystkich wątkach piszą, że ja po forum z młotkiem latam ) .
Już nie odpuścisz, dziewczyny Ci nie pozwolą, a ja zacznę poprawiać swój wizerunek (bo już we wszystkich wątkach piszą, że ja po forum z młotkiem latam ) .
Podejrzewam, że jak zabraknie młotka to może być nieciekawie
To sobie w ogródku toporek odkopię
- ZbigniewG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 cze 2010, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Genia to Ty tu się schowałaś ja też swoje grzeszki muszę odpokutować , najlepiej przy tej goloneczce Romy byle bez piwka i chlebka
Roma na wieczorne ssanie w żołądku przygotuj sobie mieszankę płatków owsianych z jakimiś umilaczami , ja dodałem rodzynki , orzechy i trochę musli czekoladowych (łasuch jestem), pełna puszka stoi w gotowości jakiś jogurcik kawa lub herbata (bez cukru!!!) taki sposób na głodaRomualda pisze:.. ja mam tak samo najtrudniej jest wieczorem, kiedy już nic się nie robi.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Zbyszku ja się nigdzie nie chowałam ,trudno upchnąć gdzieś taką kobietę jak ja
A przez zimę nazbierało się kg i trzeba z nimi coś zrobić , ale brakuje mi mojego starego jedzonka , teraz już nie bywam głodna nawet wieczorami , ale w mojej główce nadal kołaczą się zachcianki na kluski ziemniaczane ,makarony z serem i sosem pomidorowym , na dobre kanapki z wędzona szynką ,czy dobrą jajecznicę z boczkiem , nie cieszy mnie to jedzenie to teraz mam, jem raczej z musu.
Genia
A przez zimę nazbierało się kg i trzeba z nimi coś zrobić , ale brakuje mi mojego starego jedzonka , teraz już nie bywam głodna nawet wieczorami , ale w mojej główce nadal kołaczą się zachcianki na kluski ziemniaczane ,makarony z serem i sosem pomidorowym , na dobre kanapki z wędzona szynką ,czy dobrą jajecznicę z boczkiem , nie cieszy mnie to jedzenie to teraz mam, jem raczej z musu.
Genia
- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wita Was Serdeczny kibic To do wiosny same LASKI
- AnowiB
- Od: 19 paź 2010, o 14:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geniu nie nastawiaj się tak pesymistycznie.... nawet dietetczne i okrojone jedzenie może sprawiać przyjemność
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Iwonko ja się pesymistycznie nie nastawiam , tylko tak jest ,że nie smakuje mi nic dietetycznego ,że cały czas mam ochotę na to co najbardziej lubię , ale trzymam się tylko nic mnie nie cieszy .
Olku przyszedłeś troszkę z nas się pośmiać ?
Basiu ja tam nie wiele się zmienię , najwyżej postarzeję się
Olku przyszedłeś troszkę z nas się pośmiać ?
Basiu ja tam nie wiele się zmienię , najwyżej postarzeję się
- ZbigniewG
- Od: 3 cze 2010, o 18:42
Genia Olek nie zna tego bólu bo o ile pamiętam to szczuplutki jest z natury
kluseczki i kanapeczki - idzie bez tego wytrzymać, ale szyneczki z twarożkiem chyba nikt Ci nie zabroni albo chudą karkówkę z surówką - to właśnie dzisiaj jadłem bo Danusia do wnuków pojechała
jak mi poleci 5kg z jesienno zimowego chowu to napiszę
ziemniaki i chlebek chwilowo całkowicie na bok a piwo poniekąd aczkolwiek niezupełnie
kluseczki i kanapeczki - idzie bez tego wytrzymać, ale szyneczki z twarożkiem chyba nikt Ci nie zabroni albo chudą karkówkę z surówką - to właśnie dzisiaj jadłem bo Danusia do wnuków pojechała
jak mi poleci 5kg z jesienno zimowego chowu to napiszę
ziemniaki i chlebek chwilowo całkowicie na bok a piwo poniekąd aczkolwiek niezupełnie
A ja pędzę na jogę, na 1,5 godz. E-geni się nie dziwię, tłuszcz i cukier wzmacnia smak i działa uzależniająco. Trochę trwa, zanim się od tego człowiek odzwyczai. Jakimś sposobem jest pieczenie warzyw, albo duszenie w odrobinie wody, a nie gotowanie.