Moje ogródkowe zmagania cz.4
- Mandragora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje ogródkowe zmagania cz.4
Madziu, klatki świetnie pasują do Twojego ogrodu, ale nie mogę nie wspomnieć o uroczych wieszakach, na których wiszą Kupiłam dziś podobny, ale daleko mu do Twoich - mój z Ldla Dobrego piątku!
Madziu, klatki bombowe Wiesz, że miałam kilka dni temu taką klateczkę w koszyku ? Tylko M mi powiedział, że u nas już jarmark jest w ogródku, że klatki jeszcze brakuje, bo papugę już ma Z drobnokwiatowych zaproponuję chmurkę białego wilczomlecza Diamond frost. On fajnie wygląda z "czymś", ale sam też może być uroczy.
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Doberek
Ciekawe czy się ociepli? Słonko na razie świeci bez zastrzeżeń, ale troszkę zimnawo jest. Oby popołudnie było o kilka stopni cieplejsze.
Wczoraj wskoczyła mi na kark 38 wiosna i muszę Wam powiedzieć, że to są pierwsze urodziny, które chetnie odsunęła bym w czasie. Dzisiaj z rana co prawda zliczyłam komplement od córci: "nie martw się i tak wyglądasz na 30 lat". Słodziak, prawda?
Kilka dni temu kupiłam 5 sasanek, które miały rosnąć na razie w metalowej balii, ale przy dzisiejszej, porannej wizycie u mamusi oddałam jej te sasanki, bo się nimi zauroczyła. Tfutfu niech rosną im pięknie..,ja muszę podjechać po kolejne Na tarasie robi mi się tłoczno, bo to co powinno iść do gruntu na razie rośnie w donicach. I tak staram się ograniczyć listę zakupów, ale tak zupełnie to się nie da .
Łazi mi po głowie pomysł utworzenia mini skalniaczka w przed ogródku-pod migdałkiem, dosłownie z 3-4 dużych kamyków na środku którego będzie przepołowione (mniejsze) koło od wozu obrośnięte bluszczykiem. Za to w sumie mogłabym się złapać już. W niedzielę jadę na starocie, więc porozglądam się za takim kołem
Agnieszko Million Bells fajne, ale chyba bym chciała coś drobniejszego
Kasiu bacopa jest super i w sumie sprawdzona przeze mnie. Miałam ją przez ostatnie 2 sezony i kwitła wzorowo. Rozważam też rzuconą przez Bozunię propozycję wilczomlecza. Nie wiem, czy na tym nie stanie. Jarzmianki już są . Gdzie będziesz je sadzić? Czekam w takim razie na Podstolcowe okazy
Boguleńko czarna klatka fajnie wygląda, taka glamour . Zestawienie czerni z prymulką brzmi bardzo elegancko
Iwonko takie białe kompozycje z nutką bluszczykowej zieleni może być bardzo fajne...hm dałaś mi do myślenia. Klateczki na żywo wyglądają fajniej niż na stronie w necie gdzie je kupowałam. Cieszy mnie ten zakup
Edytko no właśnie się zastanawiam co tam posadzić, a zależy mi na dwóch jednakowych kompozycjach, ponieważ klatki będą wisiały w rządku w niedużych odstępach
Małgoniu niby tylko klatka, a człowiek się cieszy jakby znalazł sztabkę złota, prawda? Ja od zawsze byłam gadżeciarą i łupy wszelkiego rodzaju bardzo poprawiają mój nastrój, a szczególnie na starociach kiedy trafi się coś nietuzinkowego w promocyjnej cenie Czarne surfinie? Muszę popatrzeć, to też fajne zestawienie by było
Milenko czy już je pokazałaś? Muszę zerknąć zaraz do Ciebie. Wieszaki kupowałam w zeszłym roku razem z ocynkowanymi kankami. Mam taki sklep w necie gdzie kupuję różne dodatki Miłego i szybkiego piąteczku
Bozuniu Diamond Frost póki co jest numero uno, ale myślę też o propozycji Iwonki . Mój M na temat zakupionych pierdół już nic nie mówi-poddał się
A tak flirtują róże Flirt w donicach
Szybkiego i słonecznego piątku Wszystkim życzę
Ciekawe czy się ociepli? Słonko na razie świeci bez zastrzeżeń, ale troszkę zimnawo jest. Oby popołudnie było o kilka stopni cieplejsze.
Wczoraj wskoczyła mi na kark 38 wiosna i muszę Wam powiedzieć, że to są pierwsze urodziny, które chetnie odsunęła bym w czasie. Dzisiaj z rana co prawda zliczyłam komplement od córci: "nie martw się i tak wyglądasz na 30 lat". Słodziak, prawda?
Kilka dni temu kupiłam 5 sasanek, które miały rosnąć na razie w metalowej balii, ale przy dzisiejszej, porannej wizycie u mamusi oddałam jej te sasanki, bo się nimi zauroczyła. Tfutfu niech rosną im pięknie..,ja muszę podjechać po kolejne Na tarasie robi mi się tłoczno, bo to co powinno iść do gruntu na razie rośnie w donicach. I tak staram się ograniczyć listę zakupów, ale tak zupełnie to się nie da .
Łazi mi po głowie pomysł utworzenia mini skalniaczka w przed ogródku-pod migdałkiem, dosłownie z 3-4 dużych kamyków na środku którego będzie przepołowione (mniejsze) koło od wozu obrośnięte bluszczykiem. Za to w sumie mogłabym się złapać już. W niedzielę jadę na starocie, więc porozglądam się za takim kołem
Agnieszko Million Bells fajne, ale chyba bym chciała coś drobniejszego
Kasiu bacopa jest super i w sumie sprawdzona przeze mnie. Miałam ją przez ostatnie 2 sezony i kwitła wzorowo. Rozważam też rzuconą przez Bozunię propozycję wilczomlecza. Nie wiem, czy na tym nie stanie. Jarzmianki już są . Gdzie będziesz je sadzić? Czekam w takim razie na Podstolcowe okazy
Boguleńko czarna klatka fajnie wygląda, taka glamour . Zestawienie czerni z prymulką brzmi bardzo elegancko
Iwonko takie białe kompozycje z nutką bluszczykowej zieleni może być bardzo fajne...hm dałaś mi do myślenia. Klateczki na żywo wyglądają fajniej niż na stronie w necie gdzie je kupowałam. Cieszy mnie ten zakup
Edytko no właśnie się zastanawiam co tam posadzić, a zależy mi na dwóch jednakowych kompozycjach, ponieważ klatki będą wisiały w rządku w niedużych odstępach
Małgoniu niby tylko klatka, a człowiek się cieszy jakby znalazł sztabkę złota, prawda? Ja od zawsze byłam gadżeciarą i łupy wszelkiego rodzaju bardzo poprawiają mój nastrój, a szczególnie na starociach kiedy trafi się coś nietuzinkowego w promocyjnej cenie Czarne surfinie? Muszę popatrzeć, to też fajne zestawienie by było
Milenko czy już je pokazałaś? Muszę zerknąć zaraz do Ciebie. Wieszaki kupowałam w zeszłym roku razem z ocynkowanymi kankami. Mam taki sklep w necie gdzie kupuję różne dodatki Miłego i szybkiego piąteczku
Bozuniu Diamond Frost póki co jest numero uno, ale myślę też o propozycji Iwonki . Mój M na temat zakupionych pierdół już nic nie mówi-poddał się
A tak flirtują róże Flirt w donicach
Szybkiego i słonecznego piątku Wszystkim życzę
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wszystkiego najlepszego jubilatko
Ale córcia przesadziła....wyglądasz góra na 26 Ale dzieci mają to do siebie że nas postarzają
Ale córcia przesadziła....wyglądasz góra na 26 Ale dzieci mają to do siebie że nas postarzają
- constancja
- Od: 5 sie 2012, o 23:38
Madzia jestem i śledzę na bieżąco niecierpliwie wyczekując pierwszych zmian. Kibicuję z całego serca.
Do klateczek daj TO.
I wszystkiego najlepszego z okazji dwudziestolecia wejścia w dorosłe życie.
Do klateczek daj TO.
I wszystkiego najlepszego z okazji dwudziestolecia wejścia w dorosłe życie.
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Spóźnione ale szczere...wszystkiego naj
Co do lat, czy one są ważne? najważniejsze jest nasze samopoczucie i stan ducha.
Zgadzam się z Jolą dałabym Ci góra 25 lat, wyglądasz cudnie.
Co do lat, czy one są ważne? najważniejsze jest nasze samopoczucie i stan ducha.
Zgadzam się z Jolą dałabym Ci góra 25 lat, wyglądasz cudnie.
Wszystkiego najlepszego
Madziulek, najlepsze życzenia - czuj się tak, jak wyglądasz, czyli młodo!
Pogoda bardzo dziś dopisuje - liczę, że taki będzie cały weekend...
Słonecznego dnia!
Pogoda bardzo dziś dopisuje - liczę, że taki będzie cały weekend...
Słonecznego dnia!
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Spóźnione ale najszczersze życzenia, zdrówka kochana, pięknego, wymarzonego ogrodu i żebyś spędzała w nim same najmilsze chwile.
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
A ja Ci życzę wiecznej młodości w sercu, bo na buzi i tak ją masz.
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu- najserdeczniejsze urodzinowe buziaki!!! Nie ma się co przejmować cyferką- liczy się to, co w sercu.. Wszystkiego najlepszego- radości w codziennych sprawach, spełnienia marzeń- na początek ogrodowych, ale też i tych ukrytych na dnie serducha..
Czytałam kiedyś, że dopiero ok 40 urodzin kobiety zaczynają tak naprawdę fajny czas- spełnione rodzinnie i zawodowo, znają siebie i swoją wartość.. Tak więc najlepsze jeszcze przed Tobą
Czytałam kiedyś, że dopiero ok 40 urodzin kobiety zaczynają tak naprawdę fajny czas- spełnione rodzinnie i zawodowo, znają siebie i swoją wartość.. Tak więc najlepsze jeszcze przed Tobą
Potwierdzam w 100%Monika-Sz pisze: Czytałam kiedyś, że dopiero ok 40 urodzin kobiety zaczynają tak naprawdę fajny czas- spełnione rodzinnie i zawodowo, znają siebie i swoją wartość.. Tak więc najlepsze jeszcze przed Tobą