Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2014
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2014
Pati nie mam ich dużo, ale jak sypnę niebieskich granulek wyłażą spod ziemi, dalie prawie wszystkie zjedzone przede wszystkim te młode sadzonki Z roślin wychodzących z kłączy parę się uchowało. Miałam plagę chyba 4 czy 5 lat temu więc każdy napotkany jest mordowany z zimną krwią Jeden wielki oślizły nie wiem skąd znalazł si e w altanie na worku z ziarnem więc mimo braki nóg czy skrzydeł są wszędzie
Maszerują czwórkami, nie mogę sypać granulek, bo są jeże, ale nie mam dalii, więc jedna potrawa odpada.
Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować... akurat
10 minut
10 minut
- survivor26
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moi kochani, chciałam serdecznie podziękować Wam za 2,5 roku zycia forumowego. Nie zdołam wymienić wszystkich, którzy mi pomogli, słowem, myslą i czynem, ale wiedzcie, że mam na myśli Was wszystkich!
Mój czas na Forum minął, ale mój ogród i realny i wirtualny istnieją nadal i nadal w obu bedę chętnie Was gościć, sama zaglądając do Waszych, na ile czas pozwoli. niech moc ogrodowa będzie z Wami!
Mój czas na Forum minął, ale mój ogród i realny i wirtualny istnieją nadal i nadal w obu bedę chętnie Was gościć, sama zaglądając do Waszych, na ile czas pozwoli. niech moc ogrodowa będzie z Wami!