Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2014

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2014

Post »

Pati nie mam ich dużo, ale jak sypnę niebieskich granulek wyłażą spod ziemi, dalie prawie wszystkie zjedzone przede wszystkim te młode sadzonki ;:14 Z roślin wychodzących z kłączy parę się uchowało. Miałam plagę chyba 4 czy 5 lat temu więc każdy napotkany jest mordowany z zimną krwią :shock: Jeden wielki oślizły nie wiem skąd znalazł si e w altanie na worku z ziarnem więc mimo braki nóg czy skrzydeł są wszędzie :shock:
EwaM
500p
500p
Od: 1 gru 2007, o 13:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Maszerują czwórkami, nie mogę sypać granulek, bo są jeże, ale nie mam dalii, więc jedna potrawa odpada.
Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować... akurat
10 minut
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Moi kochani, chciałam serdecznie podziękować Wam za 2,5 roku zycia forumowego. Nie zdołam wymienić wszystkich, którzy mi pomogli, słowem, myslą i czynem, ale wiedzcie, że mam na myśli Was wszystkich!

Mój czas na Forum minął, ale mój ogród i realny i wirtualny istnieją nadal i nadal w obu bedę chętnie Was gościć, sama zaglądając do Waszych, na ile czas pozwoli. niech moc ogrodowa będzie z Wami!

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”