Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.3
- beacia0088
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- beacia0088
- beacia0088
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.3
Beatko
Pięknie pokazałaś Wrocław.
Lubię to piękne miasto.Ale już kilka lat tam nie byłam.
Ogród kolorowy piękny.
I widzę makleję masz ładną duża.
A włąsnie pokazałam swoją , jedno pędową jak dalijka .
Pozdrawiam
Pięknie pokazałaś Wrocław.
Lubię to piękne miasto.Ale już kilka lat tam nie byłam.
Ogród kolorowy piękny.
I widzę makleję masz ładną duża.
A włąsnie pokazałam swoją , jedno pędową jak dalijka .
Pozdrawiam
- Bazyla
- Od: 15 lut 2017, o 20:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Betti witaj
Kolejna porcja piękności z Twojego ogrodu
Wrocław to miasto, które ma szczególne miejsce w moim sercu, bardzo je lubię i mi się podoba . Z przyjemnością więc pooglądałam Twoją fotorelację.
Faktycznie czas pędzi jak szalony, już dziś ostatni dzień sierpnia, a ledwo co wyglądaliśmy pierwszych kwiatuszków
Pozdrawiam
Kolejna porcja piękności z Twojego ogrodu
Wrocław to miasto, które ma szczególne miejsce w moim sercu, bardzo je lubię i mi się podoba . Z przyjemnością więc pooglądałam Twoją fotorelację.
Faktycznie czas pędzi jak szalony, już dziś ostatni dzień sierpnia, a ledwo co wyglądaliśmy pierwszych kwiatuszków
Pozdrawiam
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Beatko piękne zdjęcia i piękne wspomnienia wakacyjne, ogród na koniec sierpnia wyglądał u Ciebie wspaniale U mnie praktycznie brak deszczu wszystko zniszczył, po prostu większość roślin uschła Ale za to mogłem nacieszyć oczy u Ciebie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- beacia0088
anabuko1 Aniu witaj
My byliśmy pierwszy raz we Wrocławiu i bardzo nam się spodobał.Co prawda nie zdążyliśmy wszystkiego zwiedzić ,ale i tak sporo zobaczyliśmy.Jest piękny i warty odwiedzenia .
Co do makleji to sieją się jak szalone i rosną gdzie popadnie.Ja sporo wyrwałam bo inaczej zagaiły by mi wszystko.Chyba dobrze im tu bo duże rosną .
Dziękuję ,że wpadłaś ,pozdrawiam
Bazyla Beatko witaj
Kochana tak zleciało i leci,że nie wiadomo kiedy .Jak by to było wczoraj a tu już tyle czasu minęło od wizyty we Wrocławiu,od pierwszego dnia wakacji a tu już się wrzesień kończy .Kurcze troch e za szybko .
Ogród jakoś sobie radzi ,ta susza daje się we znaki ,ale już ponoć ochłodzenie i deszcz w końcu więc jest szansa,że wszystko odżyje bo klapnięte jak nie wiem co .Podlewanie wężem mało efektu daje nie ma to jak deszcz ,oby polało porządnie
Pozdrawiam,miłego weekendu życzę
maniolek Mariuszu witaj
Mariuszu u mnie też nie jest najlepiej,choć też nie najgorzej z roślinami.Nie podlewałam często ,ale od czasu do czasu uruchomiłam węża i może to je troszkę podratowało.Mam nadzieję ,że w końcu sprawdzi się ta pogoda co zapowiadają i podleje nam porządnie bo wszystko klapie i marnie wygląda.Najgorzej cierpią języczki i hortensje u mnie .Derenie też troszkę ucierpiały,ale one na wiosnę się powinny dobrze odbić.No cóż lato trwa długo i gorąco.Teraz odpoczniemy od tego a pewnie jeszcze szybciej zatęsknimy mimo wszystko za ciepełkiem .
Dziękuję i cieszę się ,że podoba ci się mój ogród,pozdrawiam
My byliśmy pierwszy raz we Wrocławiu i bardzo nam się spodobał.Co prawda nie zdążyliśmy wszystkiego zwiedzić ,ale i tak sporo zobaczyliśmy.Jest piękny i warty odwiedzenia .
Co do makleji to sieją się jak szalone i rosną gdzie popadnie.Ja sporo wyrwałam bo inaczej zagaiły by mi wszystko.Chyba dobrze im tu bo duże rosną .
Dziękuję ,że wpadłaś ,pozdrawiam
Bazyla Beatko witaj
Kochana tak zleciało i leci,że nie wiadomo kiedy .Jak by to było wczoraj a tu już tyle czasu minęło od wizyty we Wrocławiu,od pierwszego dnia wakacji a tu już się wrzesień kończy .Kurcze troch e za szybko .
Ogród jakoś sobie radzi ,ta susza daje się we znaki ,ale już ponoć ochłodzenie i deszcz w końcu więc jest szansa,że wszystko odżyje bo klapnięte jak nie wiem co .Podlewanie wężem mało efektu daje nie ma to jak deszcz ,oby polało porządnie
Pozdrawiam,miłego weekendu życzę
maniolek Mariuszu witaj
Mariuszu u mnie też nie jest najlepiej,choć też nie najgorzej z roślinami.Nie podlewałam często ,ale od czasu do czasu uruchomiłam węża i może to je troszkę podratowało.Mam nadzieję ,że w końcu sprawdzi się ta pogoda co zapowiadają i podleje nam porządnie bo wszystko klapie i marnie wygląda.Najgorzej cierpią języczki i hortensje u mnie .Derenie też troszkę ucierpiały,ale one na wiosnę się powinny dobrze odbić.No cóż lato trwa długo i gorąco.Teraz odpoczniemy od tego a pewnie jeszcze szybciej zatęsknimy mimo wszystko za ciepełkiem .
Dziękuję i cieszę się ,że podoba ci się mój ogród,pozdrawiam
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Beatko
ale u ciebie ogrom różnych kwitnień.
A wszystkie takie p i ę k n e
Hortensje , róże , zimowity , dalie , marcinki,,oj i wszystko masz dorodne, ladne.
Widać,że kochasz swój ogród i rośliny i to dużo roślin .Tak jak i ja.
Pozdrawiam
ale u ciebie ogrom różnych kwitnień.
A wszystkie takie p i ę k n e
Hortensje , róże , zimowity , dalie , marcinki,,oj i wszystko masz dorodne, ladne.
Widać,że kochasz swój ogród i rośliny i to dużo roślin .Tak jak i ja.
Pozdrawiam
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Beatko mimo suszy różyczki pięknie się prezentowały u mnie hortensje też ucierpiały chyba najbardziej, teraz już jesień, czy Twój ogród zmienia już barwy?
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Beatko,jak już się do Ciebie wpadnie do ogrodu to w ogóle nie można wyjść tyle różności i tyle piękności u ciebie rośnie ,całe serce włożyłaś w ten ogród to się czuje ,po prostu piękny ogród stworzyłaś ,możesz być z niego dumna ,pozdrawiam i pięknych jesiennych dni życzę
- beacia0088
anabuko1 Aniu witaj
Dziękuję za odwiedziny i ciesze się,że do mnie zaglądasz z przyjemnością .Kocham rośliny i to bardzo pewnie jak większość z nas na forum ,tylko ostatnio jakoś mniej miałam czasu i chęci do prac w ogrodzie.Problemy ze zdrowiem syna i inne sprawy rodzinne trochę mnie przerosły i jakoś chęci spadły na dłuższy czas .Teraz już zaczynam wracać do ogrodu częściej bo pracy ogrom i sporo zaległości niestety się nawarstwiło.Ale na szczęście pogoda dopisuje i można działać .
maniolek witaj
Jesień już nadeszła ,ale na szczęście jest piękna i słoneczna.Szkoda tylko ,że deszczu nie ma i ja co dwa trzy dni latam z wężem .
Nabiera kolorów i efekt jest cudny
koziorozec Marto witaj
Marto bardzo dziękuję za komplementy związane z ogrodem
Faktem jest ,że udało mi się stworzyć nawet fajny ogród z czego jestem na prawdę bardzo dumna,ale to dzięki inspiracji z waszych ogrodów mi się to udało.Byłam kompletnie ciemna w tej dziedzinie,ale odkąd zaczęłam przebywać na forum,grupach ogrodniczych nabyłam dużo wiedzy co potem zaowocowało w naszym ogrodzie.
Dziękuję za odwiedziny i ciesze się,że do mnie zaglądasz z przyjemnością .Kocham rośliny i to bardzo pewnie jak większość z nas na forum ,tylko ostatnio jakoś mniej miałam czasu i chęci do prac w ogrodzie.Problemy ze zdrowiem syna i inne sprawy rodzinne trochę mnie przerosły i jakoś chęci spadły na dłuższy czas .Teraz już zaczynam wracać do ogrodu częściej bo pracy ogrom i sporo zaległości niestety się nawarstwiło.Ale na szczęście pogoda dopisuje i można działać .
maniolek witaj
Jesień już nadeszła ,ale na szczęście jest piękna i słoneczna.Szkoda tylko ,że deszczu nie ma i ja co dwa trzy dni latam z wężem .
Nabiera kolorów i efekt jest cudny
koziorozec Marto witaj
Marto bardzo dziękuję za komplementy związane z ogrodem
Faktem jest ,że udało mi się stworzyć nawet fajny ogród z czego jestem na prawdę bardzo dumna,ale to dzięki inspiracji z waszych ogrodów mi się to udało.Byłam kompletnie ciemna w tej dziedzinie,ale odkąd zaczęłam przebywać na forum,grupach ogrodniczych nabyłam dużo wiedzy co potem zaowocowało w naszym ogrodzie.
- beacia0088
- beacia0088