Bukszpany Lemonki
- Ola2310
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Bukszpany Lemonki
Izuniu wpadam w przerwie miedzy leżakowaniem i plażowaniem pooglądać twój ogród .
Wszystko cudnie kwitnie i cieszy oczy. Lato jest piękne i niech nam trwa jak najdłużej.
I ja się podpisuję pod zdjęciem z trawą Red Baron. Super ujęcie.
Wszystko cudnie kwitnie i cieszy oczy. Lato jest piękne i niech nam trwa jak najdłużej.
I ja się podpisuję pod zdjęciem z trawą Red Baron. Super ujęcie.
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Izo, przepiękne zdjęcia, takie głębokie i wyraziste kolory, ta czystość konturów. Bomba.
Śliczne róże.
Red Barona masz na rabacie? Pytam, bo choruję na tę trawę i ciekawi mnie jak sobie radzi.
Śliczne róże.
Red Barona masz na rabacie? Pytam, bo choruję na tę trawę i ciekawi mnie jak sobie radzi.
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- kamil_kluczbork
- 200p
- Od: 19 mar 2018, o 07:35
- Kontakt:
Masz oko do robienia zdjęć, dawno mnie tu nie było, ale już nadrobiłem i podziwiam!! Pięknie!!
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
W przyszłym roku koniecznie muszę posiać koperek. I ziemniaczki posypać można, i ładnie wygląda w kompozycjach z kwiatami.
- lemonka
- Od: 17 kwie 2011, o 13:11
Wróciłam i nie wiem czy ogarnę zaległości na forum. Tyle piszecie wszędzie Moje odpowiedzi do niektórych z Was już będą trochę nieaktualne.
Maryniu, dzięki za rozpoznanie Upały nie dają za wygraną. Ja na działce też nie byłam ani wczoraj ani dziś. Może jutro skoczę na chwilkę.
Iza, nie mam czego wybaczać U mnie z czasem też krucho U nas upał, ale pada niemal codziennie. Cieszę się, ze podoba Ci się zdjęcie z trawą
Moniko, za uznanie dziękuję Relacji z urlopu większej chyba nie będzie bo zwyczajnie czasowo nie zdąże pewnie niczego wrzucić teraz a później to już mocno nieaktualny temat będzie. W każdym razie urlop był udany, morze cudne jak zawsze i lasy sosnowe pięknie pachnące jak zawsze. Pogoda za to wyjatkowo upalna. Na trzecim zdjęciu jest majeranek
Majka, fajnie, że wpadłas i podobają Ci się zdjęcia Koperek przy różach przypadkowo się wysiał. Nie wiem jak bo siałam go w innym miejscu Długo bardzo się nie pokazywał. Siałam wiosną a podobno jesienią lepiej.
Ewelinko, dziękuję bardzo za miłe słowa A ślimaki to paskudy syraszne. Też nie zauważyłam żeby jadły chwasty u mnie, jedzą tylko to co ja posadzę.
Olu, miło Cię widzieć Dzięki za dobre słowo Plażowanie i leżakowanie to fajna sprawa Nawet ten upał jest wtedy znośny Zresztą ja lubię upał
Alicjo, dziękuję ślicznie za tak miłą opinię Red Baron mam na rabacie, zimę ładnie zniosła. Miałam zawsze na balkonie w doniczce i tez jeśli jej nie przesuszyłam ładnie wiosna ruszała.
Kamilu, piękne dzięki za miłe słowa
Wandziu, koperek koniecznie posiej Fajny jest
Maryniu, dzięki za rozpoznanie Upały nie dają za wygraną. Ja na działce też nie byłam ani wczoraj ani dziś. Może jutro skoczę na chwilkę.
Iza, nie mam czego wybaczać U mnie z czasem też krucho U nas upał, ale pada niemal codziennie. Cieszę się, ze podoba Ci się zdjęcie z trawą
Moniko, za uznanie dziękuję Relacji z urlopu większej chyba nie będzie bo zwyczajnie czasowo nie zdąże pewnie niczego wrzucić teraz a później to już mocno nieaktualny temat będzie. W każdym razie urlop był udany, morze cudne jak zawsze i lasy sosnowe pięknie pachnące jak zawsze. Pogoda za to wyjatkowo upalna. Na trzecim zdjęciu jest majeranek
Majka, fajnie, że wpadłas i podobają Ci się zdjęcia Koperek przy różach przypadkowo się wysiał. Nie wiem jak bo siałam go w innym miejscu Długo bardzo się nie pokazywał. Siałam wiosną a podobno jesienią lepiej.
Ewelinko, dziękuję bardzo za miłe słowa A ślimaki to paskudy syraszne. Też nie zauważyłam żeby jadły chwasty u mnie, jedzą tylko to co ja posadzę.
Olu, miło Cię widzieć Dzięki za dobre słowo Plażowanie i leżakowanie to fajna sprawa Nawet ten upał jest wtedy znośny Zresztą ja lubię upał
Alicjo, dziękuję ślicznie za tak miłą opinię Red Baron mam na rabacie, zimę ładnie zniosła. Miałam zawsze na balkonie w doniczce i tez jeśli jej nie przesuszyłam ładnie wiosna ruszała.
Kamilu, piękne dzięki za miłe słowa
Wandziu, koperek koniecznie posiej Fajny jest
- lemonka
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Hej . Zazdroszczę zbiorów! Nie ma to jak swoje balkonowe pomidory . Szkoda, że nie mam ręki do doniczkowych roślin ,ta moja skleroza z podlewaniem . Pozdrawiam i udanego dnia życzę .
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Koperek wysiał mi się od sąsiadów, bo swojego nie miałam. A teraz mam aż trzy Ładnie wygląda z kwiatami.
Swojskie pomidory najlepsze
Nie rozpoznałabym, że to majeranek. Kwitnący majeranek ma zielone kuleczki, a ten Twój różowe kwiatki. Rzeczywiście najbardziej przypomina oregano.
Najważniejsze, że wypoczęłaś i trafiła Wam się dobra pogoda, bo ta nad morzem jest najważniejsza. W czasie deszczu nie tylko dzieci się nudzą
Swojskie pomidory najlepsze
Nie rozpoznałabym, że to majeranek. Kwitnący majeranek ma zielone kuleczki, a ten Twój różowe kwiatki. Rzeczywiście najbardziej przypomina oregano.
Najważniejsze, że wypoczęłaś i trafiła Wam się dobra pogoda, bo ta nad morzem jest najważniejsza. W czasie deszczu nie tylko dzieci się nudzą
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Pozazdrościłam Ci tej fotki z trawą i popełniłam swoje. Co prawda inna trawa, inne kwiatki, ale klimat podobny
To ile masz tych krzaczków pomidorowych na balkonie? Muszą być pyszne. Na kuchennym parapecie hoduję koktajlówkę żółtą, niską. Pomidorki są smaczne, ale mają grubą skórę.
To ile masz tych krzaczków pomidorowych na balkonie? Muszą być pyszne. Na kuchennym parapecie hoduję koktajlówkę żółtą, niską. Pomidorki są smaczne, ale mają grubą skórę.
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Halo, halo! Wakacje minęły, lato minęło, a tu wciąż cicho i pusto...
Mam nadzieję, że wszystko OK i czekam na Twój powrót
Mam nadzieję, że wszystko OK i czekam na Twój powrót
Witam gorąco
- mandorla
- 200p
- Od: 12 paź 2018, o 21:53
Izuś, gdzie się podziewasz...? Kochana, przegoń wreszcie precz kłopoty... Martwię się też o Twoje bukszpany, moje ćma w tym roku zjadła błyskawicznie i dokumentnie, mam nadzieję, że Twoje żyją.
Pozdrawiam słonecznie, Ika
- lemonka
Jestem już, jestem. Tak mi jakoś życie nie pozwoliło się pojawiać.Mam nadzieję, że juz bedę częściej.
Bukszpany póki co żyją. Jeden duży usechł Działka nieco zaniedbana. Mam nadzieję, że w tym sezonie juz dam radę.
Pozdrawiam
Bukszpany póki co żyją. Jeden duży usechł Działka nieco zaniedbana. Mam nadzieję, że w tym sezonie juz dam radę.
Pozdrawiam