Mój wymarzony ogród - czyli przygody Mariusza z działką.
- buum
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2015, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Mój wymarzony ogród - czyli przygody Mariusza z działką.
Jest Mariusz szansa na fajną i ciepłą pogodę w piątek
Dziś kolejny piękny dzień a ja dziś nie jechałem robić bo muszę się najpierw wykurować.
Jeszcze zdążę
Jeżówki Mariusz przepiękne !!!
Dziś kolejny piękny dzień a ja dziś nie jechałem robić bo muszę się najpierw wykurować.
Jeszcze zdążę
Jeżówki Mariusz przepiękne !!!
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne wspominki i super kwitnące rośliny począwszy od Rh a skończywszy na jeżówkach
- Alicja125
- Od: 13 gru 2015, o 00:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jeżówki piękne ja tez posadziłam ich sporo ciekawe czy nic się im nie stanie i zakwitną choć w połowie takie tak piękne jak Twoje.
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
- Minnie
- 200p
- Od: 11 kwie 2016, o 15:47
Witaj Mariuszu
Było tyle chętnych do degustacji, że nie wiem, czy coś dla mnie zostało
W zeszłym roku robiliśmy wino z ryżu, bo nie mieliśmy własnych winogron, sporo tego wyszło, ale jest takie mocne, że po połowie lampki leżę pod stołem i śpiewam
Te etykietki gdzieś zamawiałeś? My kupiliśmy gotowe, fajne te Twoje.
Winogron póki co po dwóch sezonach co kot napłakał, więc skosztuję chętnie Twoje, jeśli pozwolisz
Sporo tych róż planujesz posadzić, szykuje się całkiem spora rabatka I wiele różanych kwiatów do podziwiania
Ja już mówię pas Mam nadzieję, że ogarnę to, co posadziłam jesienią.
Było tyle chętnych do degustacji, że nie wiem, czy coś dla mnie zostało
W zeszłym roku robiliśmy wino z ryżu, bo nie mieliśmy własnych winogron, sporo tego wyszło, ale jest takie mocne, że po połowie lampki leżę pod stołem i śpiewam
Te etykietki gdzieś zamawiałeś? My kupiliśmy gotowe, fajne te Twoje.
Winogron póki co po dwóch sezonach co kot napłakał, więc skosztuję chętnie Twoje, jeśli pozwolisz
Sporo tych róż planujesz posadzić, szykuje się całkiem spora rabatka I wiele różanych kwiatów do podziwiania
Ja już mówię pas Mam nadzieję, że ogarnę to, co posadziłam jesienią.
Pozdrawiam serdecznie, Ania
Bylinowo-różany ogród u Minnie
Bylinowo-różany ogród u Minnie
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Dzisiaj odwiedziłem działeczkę, gdyż z wizytą był pan od kostki brukowej, bo chcę sobie położyć pod wiatą, ale jak mi powiedział cenę to mało nie upadłem nie wiem w ostateczności trzeba będzie samemu, ale nie uśmiecha mi się to
Na działce wszystko przymrożone, zabiłem chyba swoje winogrono, bo ostatnio przez moje zaćmienie mózgu poprzycinałem je... okryłem też moją edenkę, bo niby mrozy idą
Olu[silversnow] ten fioletowy krzaczek to rhododendron ja też czekam na wiosnę, aczkolwiek tyle pracy mnie czeka, że nie wiem czy chcę aby przyszła szybko...
Piotrek[buum] jeżówki będę dzielił jesienią, więc jeśli będziesz chciał to mogę się podzielić
Jadziu[JAKUCH] dziękuję
Alicjo[Alicja125] na pewno będą pięknie kwitły, a my będziemy podziwiać ich foteczki
Aniu[Minnie] spokojnie winka wystarczy dla wszystkich etykiety zamawiałem na alle... sam je tworzyłem, bo można samemu w kreatorze sobie zaprojektować róże muszę podzielić na 2 rabaty, ale nie wiem czy się zmieszczą chcę je kolorystycznie podzielić
No a teraz znów trochę wspomnień
Na działce wszystko przymrożone, zabiłem chyba swoje winogrono, bo ostatnio przez moje zaćmienie mózgu poprzycinałem je... okryłem też moją edenkę, bo niby mrozy idą
Olu[silversnow] ten fioletowy krzaczek to rhododendron ja też czekam na wiosnę, aczkolwiek tyle pracy mnie czeka, że nie wiem czy chcę aby przyszła szybko...
Piotrek[buum] jeżówki będę dzielił jesienią, więc jeśli będziesz chciał to mogę się podzielić
Jadziu[JAKUCH] dziękuję
Alicjo[Alicja125] na pewno będą pięknie kwitły, a my będziemy podziwiać ich foteczki
Aniu[Minnie] spokojnie winka wystarczy dla wszystkich etykiety zamawiałem na alle... sam je tworzyłem, bo można samemu w kreatorze sobie zaprojektować róże muszę podzielić na 2 rabaty, ale nie wiem czy się zmieszczą chcę je kolorystycznie podzielić
No a teraz znów trochę wspomnień
- seba1999
- Od: 16 sty 2014, o 20:10
Jak ja tęsknię za latem ... choć już niedługo, zleci jak z bicza strzelił
- wagabunga123
- 1000p
- Od: 11 lip 2013, o 14:34
Mariusz, winogronem nie przejmuj się aż tak bardzo, w najgorszym przypadku wypuście nowe pędy ale na pewno przeżyje
Widzę, że plany na ten sezon już są - kostka - fajnie. Szkoda tylko, że panowie-fachowcy tak się cenią. Samemu położyć można tylko trzeba znaleźć na to czas, trzymam kciuki
Widzę, że plany na ten sezon już są - kostka - fajnie. Szkoda tylko, że panowie-fachowcy tak się cenią. Samemu położyć można tylko trzeba znaleźć na to czas, trzymam kciuki
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Seba[seba1999] nom czas leci jak szalony, nie obejrzymy się a będzie lato choć wiosna długa nas czeka, bo jak widziałem planów też masz sporo więc będzie co robić, ja u siebie też planuję sporo zmian i inwestycji hehe
Marlenko[wagabunga123] nom samemu trzeba czasu a ja za bardzo nie mam a chciałbym żeby na wiosnę kostka już była, umówiony jestem jeszcze z dwoma, może będą tańsi
A teraz pochwalę się moim nowym nabytkiem a w zasadzie prezentem mam nadzieję, że będzie mi tak samo dobrze się sprawiał jak mój ergo master, z którego jestem bardzo zadowolony, może cena jest trochę wyższa niż zwykłych, ale jakość i przyjemność pracy ogromna
Marlenko[wagabunga123] nom samemu trzeba czasu a ja za bardzo nie mam a chciałbym żeby na wiosnę kostka już była, umówiony jestem jeszcze z dwoma, może będą tańsi
A teraz pochwalę się moim nowym nabytkiem a w zasadzie prezentem mam nadzieję, że będzie mi tak samo dobrze się sprawiał jak mój ergo master, z którego jestem bardzo zadowolony, może cena jest trochę wyższa niż zwykłych, ale jakość i przyjemność pracy ogromna
Gratuluję nowego sprzętu. Na pewno będzie się dobrze sprawiał
- buum
- Od: 16 mar 2015, o 17:43
- Kontakt:
Piękny prezent Mariusz Opryski będą dla Ciebie teraz przyjemnością.
Ja rok temu zakupiłem sobie sprzęt do oprysków z którego jestem bardzo zadowolony. Dobry sprzęt to podstawa
Ja rok temu zakupiłem sobie sprzęt do oprysków z którego jestem bardzo zadowolony. Dobry sprzęt to podstawa
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj . Świetny prezent masz . Na pewno się przyda . Zdjęcia sezonu bardzo kolorowe i od razu chce się czerwiec . Pozdrawiam .
- seba1999
- Od: 16 sty 2014, o 20:10
Fajny prezent. Już myślałem, że wygrałeś w konkursie
Mi ten największy opryskiwacz nie wystarcza
Mi ten największy opryskiwacz nie wystarcza
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mariuszu ... kiedyś wyczytałem, że lepiej źle przyciąć winogron, niż nie przycinać wcale - będzie dobrzemaniolek pisze:zabiłem chyba swoje winogrono, bo ostatnio przez moje zaćmienie mózgu poprzycinałem je...