Od wiosny do jesieni w moim raju
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Od wiosny do jesieni w moim raju
Zuziu Twoja działeczka jakby chciała Cię pocieszyć i okazuje to nader kwitnąco!
Wnusio z tego wyjdzie przy odpowiedniej terapii antybiotykowej ,dopiero co moja znajoma ogrodniczka to przeszła! Trzymaj się!
Wnusio z tego wyjdzie przy odpowiedniej terapii antybiotykowej ,dopiero co moja znajoma ogrodniczka to przeszła! Trzymaj się!
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zuziu, tak mi przykro z powodu choroby Twego wnusia. Bolerioza jest podstępną chorobą, ale większość chorych udaje się wyleczyć, zwłaszcza przy wcześnie postawionej diagnozie. Ja osobiście znam dwie takie osoby bardzo dorosłe, które przeszły pozytywnie terapię. Twój wnusio jest młodziutki, a młody wiek sprzyja kuracji. Będzie dobrze, tylko musicie w to uwierzyć i myśleć pozytywnie. To bardzo ważne, wiem coś o tym.
A działki nie unikaj, ona pomoże Ci zapomnieć choć na chwil parę o zmartwieniach, da wytchnienie psychiczne i poprawi nastrój.
Zuziu, będzie dobrze, ja w to wierzę, a niezależnie od tego zwrócę się do Wyższej Instancji o pomoc z Niebios dla chorego.
Trzymaj się, kochana.
A działki nie unikaj, ona pomoże Ci zapomnieć choć na chwil parę o zmartwieniach, da wytchnienie psychiczne i poprawi nastrój.
Zuziu, będzie dobrze, ja w to wierzę, a niezależnie od tego zwrócę się do Wyższej Instancji o pomoc z Niebios dla chorego.
Trzymaj się, kochana.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Zuziu, trzymaj się Kochana,, masz tutaj wielkie wsparcie
-
- 200p
- Od: 26 wrz 2018, o 13:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ahh Zuziu, dopiero się kapnęłam, że otworzyłaś
Rany, tyle się na ciebie zwaliło Tak mi przykro kochana. Śmierć i choroby bliskich
Co do boleriozy to może nie zaszło to daleko, może nie będzie jakiejś przewlekłej postaci, może wnuk dobrze zareaguje na leczenie.
Rozumiem jeśli byś zamknęła, ale może nie rób tego jeszcze. Nawet jak długo byś nie pisała. Ale raz na jakiś czas. Może to jest potrzebne właśnie, odskocznia od codzienności, od życiowych trosk. Czasem jest potrzeba wygadania się komuś, wyrzucenia tego z siebie.
Muszę kiedyś przejrzeć poczynania działkowe twoje. Też będę miała do urządzania, powoli, bo duży teren dość. Ale może coś podpatrzę u ciebie. A co do hoi - tutaj już ci odpowiem. Kalimantan - odcięłam jakiś "kawalątek" co w ziemi totalnie by się zagrzebał przy sadzeniu, liść ładny, z kawałkiem łodyżki choć mega króciutkim, ale jak się ukorzeni to coś kiedyś powinno zacząć rosnąć. Także jeśli będziesz zainteresowana dalej kiedyś może, to dam znać jeśli będziesz chciała tego cosia Bo tak to ona jest jak "kapusta", chyba, że puści u mnie jakiś pęd, bo u poprzedniej właścicielki rosła po liściu.
Rany, tyle się na ciebie zwaliło Tak mi przykro kochana. Śmierć i choroby bliskich
Co do boleriozy to może nie zaszło to daleko, może nie będzie jakiejś przewlekłej postaci, może wnuk dobrze zareaguje na leczenie.
Rozumiem jeśli byś zamknęła, ale może nie rób tego jeszcze. Nawet jak długo byś nie pisała. Ale raz na jakiś czas. Może to jest potrzebne właśnie, odskocznia od codzienności, od życiowych trosk. Czasem jest potrzeba wygadania się komuś, wyrzucenia tego z siebie.
Muszę kiedyś przejrzeć poczynania działkowe twoje. Też będę miała do urządzania, powoli, bo duży teren dość. Ale może coś podpatrzę u ciebie. A co do hoi - tutaj już ci odpowiem. Kalimantan - odcięłam jakiś "kawalątek" co w ziemi totalnie by się zagrzebał przy sadzeniu, liść ładny, z kawałkiem łodyżki choć mega króciutkim, ale jak się ukorzeni to coś kiedyś powinno zacząć rosnąć. Także jeśli będziesz zainteresowana dalej kiedyś może, to dam znać jeśli będziesz chciała tego cosia Bo tak to ona jest jak "kapusta", chyba, że puści u mnie jakiś pęd, bo u poprzedniej właścicielki rosła po liściu.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Zuziu kochana utula mocno! i wierzę że będzie dobrze, że kolano wyleczą i zaleczą boreliozę, to paskudna choroba naszych czasów. Jest wiele stron na ten temat i na pewno córka poczyta a i radzę napisać do naszej Ałły ona sposób niekonwencjonalnego leczenia sprawdziła na sobie
Wiosna cieszy i na pewno w ogródku chociaż na chwilę myśli poleciały w inną stroną, Zdrowia dla Młodzieńca i dla Ciebie lepszego humoru no i ta stopa niech szybko się zagoi, bo jak tu tak bez kierowcy!
Wiosna cieszy i na pewno w ogródku chociaż na chwilę myśli poleciały w inną stroną, Zdrowia dla Młodzieńca i dla Ciebie lepszego humoru no i ta stopa niech szybko się zagoi, bo jak tu tak bez kierowcy!
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Zuziu musisz być silna! Nie przejmuj się forum, czy działką, pamiętaj, że my zawsze jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki. Mam nadzieję, że uda się jakoś pomóc wnukowi, trzeba być dobrej myśli
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Witajcie kochani .
Po tych wszystkich stressach dziś z M postanowiliśmy zajrzeć na działeczkę. No teraz to można powiedzieć że wiosna na całego, dużo już kwitnie bądź lada dzień zakwitnie ale i ja mam spore zaległości na działce. Ale co tam działka, zrobi się..najważniejsze aby wnuk był zdrowy . Na działce za wiele zdjęć nie zrobiłam bo bateria wysiadła Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Po tych wszystkich stressach dziś z M postanowiliśmy zajrzeć na działeczkę. No teraz to można powiedzieć że wiosna na całego, dużo już kwitnie bądź lada dzień zakwitnie ale i ja mam spore zaległości na działce. Ale co tam działka, zrobi się..najważniejsze aby wnuk był zdrowy . Na działce za wiele zdjęć nie zrobiłam bo bateria wysiadła Pozdrawiam wszystkich serdecznie
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Zuziu, będzie dobrze. Najważniejsze jest rozpoznanie, prawidłowa diagnoza i podjęcie terapii w odpowiednio wczesnym stadium choroby.
A z wnusia możesz być naprawdę dumna. Gratulacje dla Niego i Rodziców.
Duża buźka dla Babci Słowa wsparcia również dla Dziadka.
A z wnusia możesz być naprawdę dumna. Gratulacje dla Niego i Rodziców.
Duża buźka dla Babci Słowa wsparcia również dla Dziadka.
Pozdrawiam. Lucyna
- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
No to Jesteś Dumna Babcia , to szczęście mieć takiego wnuka , gratulacje dla całej rodziny
-
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
Zuziu ,to zadatek na jakiegoś uczonego!Gratulacje takie wyróżnienie!
Ciekawe po kim ma takie mądre geny?Po babci czy po dziadku? hihih
W ogrodzie to się relaksuj teraz a nie pracuj! Pozdrawiam!
Ciekawe po kim ma takie mądre geny?Po babci czy po dziadku? hihih
W ogrodzie to się relaksuj teraz a nie pracuj! Pozdrawiam!
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Zuziu jak to w życiu to nas kopnie to pogłaszcze Dobrze, że głaszcze bo chłopak przeżywa to nie mniej niż Wy dorośli i ma jakąś odskocznię! Gratuluję jemu, rodzicom i dziadkom, bo nie dość że mądry to i przystojniak rośnie Będzie dobrze Zuziu
Kwitnie Ci całkiem sporo i co innego niż u mnie więc wiosna w pełni
Kwitnie Ci całkiem sporo i co innego niż u mnie więc wiosna w pełni
-
- 200p
- Od: 26 wrz 2018, o 13:20
No brawa dla wnuka Dumna babcia i dumni rodzice muszą być
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Zuziu mam nadzieję, że już tylko lepsze dni będą gratuluję babci tak uzdolnionego wnuka