Kolorowy ogród Geni - cz.4
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja tez właśnie muszę dokupić tulipanów, mam tylko ze 20 gatunków i odmian - a to jak na tak ogromną ich ilość, malutko! Ja jesieni poszperam i zakupię jakieś ciekawostki tulipanowe. W ogóle to znowu podoba mi się tyle różnych cebulowych, że jak przyjdzie pora to przepuszczę pewnie sporo środków , ech i jak tu przeżyć bez zakupów
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Marcin koronę obiecałam i po przekwitnieniu jak zaczną żółknąć liście wykopię i Ci wyślę rybi już nie raz pokazywałam a oczko teżMutari pisze:Witaj Geniu, u Ciebie jak zwykle pięknie kwitnące rośliny. Jednak najbardziej przykuło moją uwagę korony cesarskie i jaskry, normalnie są piękne. Muszę je sobie kupić.
Mam jeszcze do Ciebie prośbę, czy mogłabyś zrobić fotkę samego oczka, jego otoczenie i oczywiście ryb.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
To będziemy razem szukać tulipanów bo ja też muszę sobie kupić sporo tulipanów no i na pewno tez jakieś inne na przykład białe zimowity pełnepiterek pisze:Ja tez właśnie muszę dokupić tulipanów, mam tylko ze 20 gatunków i odmian - a to jak na tak ogromną ich ilość, malutko! Ja jesieni poszperam i zakupię jakieś ciekawostki tulipanowe. W ogóle to znowu podoba mi się tyle różnych cebulowych, że jak przyjdzie pora to przepuszczę pewnie sporo środków , ech i jak tu przeżyć bez zakupów