Kolorowy ogród Geni- cz.8
Geniuś, różyczki rzeczywiście pięknie kwitną i wyglądają na zdrowe!
A twoje kanny są przepiękne
Sylwek ma rację - jak będziesz do nas wysyłała, to jedną przesyłką, a my już się dogadamy. Zresztą jak Sylwek będzie chciał, to ja moimi też się podzielę, bo mam już ich dużo; one są bardzo efektowne, ale niesamowicie się rozrastają i potrzebują dużo miejsca.
A twoje kanny są przepiękne

Sylwek ma rację - jak będziesz do nas wysyłała, to jedną przesyłką, a my już się dogadamy. Zresztą jak Sylwek będzie chciał, to ja moimi też się podzielę, bo mam już ich dużo; one są bardzo efektowne, ale niesamowicie się rozrastają i potrzebują dużo miejsca.
Geniu gdy czytam twoje posty to coraz bardziej mnie zadziwiasz, tyle nazw roślin, tyle wiedzy o nich, tyle fachowych porad, że wkrótce będziesz naszym wspaniałym doradcą. Widzę na fotkach, że przyjemnie spędzałaś czas, miło przebywać wśród osób, których pasją są ogrody. U ciebie nadal pięknie i jak zwykle kolorowo, śliczne róże i wspaniałe kanny.
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Geniu canny masz śliczne, a róże wspaniałe. Mam nadzieje że trafisz na to co szukasz.
Tak to jest już na świecie ludzie szukają jak tu zarobić nie patrząc na nic. Mnie też
do denerwuję jak coś zamawiam i to przychodzi jakieś brudne albo poklejone albo zamawiałem
buraczkowe achimenesy i co dostałem różowe które mam od dawna
Tak to jest już na świecie ludzie szukają jak tu zarobić nie patrząc na nic. Mnie też
do denerwuję jak coś zamawiam i to przychodzi jakieś brudne albo poklejone albo zamawiałem
buraczkowe achimenesy i co dostałem różowe które mam od dawna

- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Irenko nie przesadzaj ja jestem kompletnym ignorantem ,znam bardzo mało odmian roślin a jeżeli znam to tylko nazwy polskie .
Faktycznie róże i kanny pięknie u nie kwitną akurat teraz po raz który zakwitły
Krzysiu tak to jest że nie którzy nie potrafią być uczciwi .
Ale jak mówię tak kiedyś to wszystko obróci się przeciwko nim .
Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy
Genia
Faktycznie róże i kanny pięknie u nie kwitną akurat teraz po raz który zakwitły
Krzysiu tak to jest że nie którzy nie potrafią być uczciwi .
Ale jak mówię tak kiedyś to wszystko obróci się przeciwko nim .
Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy
Genia