Hm.. pozwolicie , że tylu
zacnym obecnym odpowiem zbiorowo
Hoje.. można by o nich opowiadać sporo.. no niby takie.. zwyczajne, ale urok liści mają nieodparty, nawet bez kwiecia. Co prawda niektóre są mistrzyniami kwitnienia, ale u innych to.. nie spodziewam się chyba kwiatów w przyszłej dziesięciolatce

Zaliczę do tej grupy wszystkie z rodzaju compacta, które są mistrzyniami w .. ćwiczeniu mojej cierpliwości. Bo o ile świetne przyrosty można obserwować na tricolorce, multiflorze, serpens nawet- to wspomniane wcześniej..

szczególnie compacta Lura lei ..
Pytacie o kolejne chciejstwa, Iwonka pytała tez o moje zielone marzenia.. no niby nie, ale jakby się dobrze zastanowić, to jeśli spotkałabym na swej drodze h. lisa, z pewnością nie zastanawiałabym się

Ale.. ? specjalnie zabiegać o nią nie będę . Postaram się na razie przećwiczyć swoje nad nimi możliwości w hodowli. Zima ujawni wszystkie moje wady w tym kierunku. A wiosną? Któż to wie
H. Bella ćwiczy moją cierpliwość.. o ile siedzi w worku, ma się nieźle, jak ją wyjmę- mdleje

Kilka cząstek się ukorzenia- to już fakt, - będzie jak znalazł wrazie gdyby coś nie ten..
Agusiu, pamiętam o fotce dla Ciebie, ale na razie coś tam muszę upichcić, a z poczty wróciłam właśnie; no i dziś jeszcze dwa na raz zebrania rodziców

- w jednej godzinie

Chyba się rozdwoję
Edit:
mniodkowa.. obiecałam fotki
Aichrysona