Miałam ukończony post z odpowiedziami i usunął mi się
tesia39-Teresko; mar33-Marysiu Uwielbiam takie zdjątka owadzio-kwiatowe.I cieszę się ,że innym tez się podobają.

Dziękuje za pochwałę mojego kuchennego-jesiennego okna,Bardzo lubię te małe dyńki

Ja na innych parapetach tez mam pełno doniczek,,,kwiatów

a przepis polecam.
baasik-Basiu Na 1 fotce to nagietek.Z innymi grzybami nie próbowałam.Inne wole do łazanek dodawac,To tez w moim domu ulubione danie
Jolu1 Bardzo dziękuję za odpowiedż.To ja tez posieję teraz nasionka jeżówki do gruntu.Tylko musze zaznaczyć, bo ja potrafie potem zapomnieć co posiałam i wyplewić wszystko
jonatanka-Asiu /Dziękuje za pochwałę mojej dekoracji kuchennej

a jesień ,,jest jest u mnie na całego
heliofitka-Iwonko Ja lubię ciągle ludziom zagladam w okna, zwracam uwage na firanki i kwiaty i na w ogrody

cyklamen u mnie już kwitnie 2,5 miesiaca i jest bezproblemowy.Przepis z opieńkami bardzo polecam.Widzisz Ewa robiła juz,próbowała jadła,,przeżyła i ma sie dobrze,
mewa-Ewo ciesze się,że Ci samkuje moim dzieciakom też i to bardzo bardzo.Z innych grzybków ,,jak ktoś ma za dużo też może być.Ale inne to ja do łazanek dodaję.Nastepne danie,które w moim domu jest bardzo lubiane,,,,przez wszystkich
A ja myślę,że na tej foce,,,to było wielkie obżarstwo.i terza musza polezeć ,rozlużnić pasek,,,i żeby sadełko się zawiązało
gracha-Grażynko;e-babcia-Jadziu; reniusia20-Reniu Naprwadę polecam ten przepis na opeieńki jest rewelacyjny
Kochammmkwiaty-Aguś opieńki nie wszystkie rosną na dzrewie.A natura rządzi sie zawsze swoimi prawami.
Margo2; becia123-Beatko Ja chryzantemek kwitnących i młodych mam 2,,,więc nie mam z czym poszaleć.a marcinków już wielolketnich rozrośniętych mam 4 kolorki,,i tam jest zawsze wielki ruch,Ja wczoraj poszerzałam rabatę z różami,bo 3 nowe kupłam.W tym moją wymarzona Chippendale

I hortensje Bobo tez posadziłam i do rabaty z żurawkai poszerzenie musiało być

Reszta waraictw pewnie na wiosnę..

Jesień jeszcze mieni sie kolrkami.A tak w ogóle to w tym roku to ja już 4 hortensje zakupiłam i posadziłam.Bardzo je lubie.

Marcinkowo;

Alladyn jeszcze kwitnie

Brunera świetnie się prezentuje;