Od wiosny do jesieni w moim raju

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Alicja125
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2015, o 00:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Od wiosny do jesieni w moim raju

Post »

Witaj Zuzia przyjmij wyrazy współczucia po siostrze. Wiem jak to boli 4 lata temu zmarła mi mama a 3 lata będzie w październiku jak zmarł mi tata do dzisiaj nie mogę się z tym uporać. Brak bliskiej osoby to nie da się opisać mimo, że dana mam kochająca osoba wczesnej chorowała przeszłam przez to samo i bardzo Cie rozumiem. Trzeba się tez cieszyć z każdej danej nam chwili każdą nawet najmniejszą niespodzianką jaka nam daje życie. Gratulacje dla Ciebie i wnusia oraz dal niego szybkiego powrotu do zdrowia. Działeczka obsypana kwieciem niech uleczy twoje serducho. Pozdrawiam :)
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Awatar użytkownika
ewka36jj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 cze 2012, o 18:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

O matko , co czytam! Dołącam do wyrazów współczucia po stracie siostry.
Zuziu - miejmy nadzieję, że z wnuczkiem wszystko się wyjasni. Na szczęście lekarze dziećmi opiekują się naprawdę dobrze. Wiem to, bo całe życie mój syn jest chory!
Ależ zabiłaś mi klina!
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Zuzieńko. Ty zaczęłaś troszkę się zbierać a tu jeszcze idą kondolencje !

Trzeba by już Ci nie wspominać o tym bólu w tym miejscu! Są inne możliwości do złożenia np: pw.
Byłaś na działeczce? :wit ;:3
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Witam. ;:128 . Wszystkim bardzo dziękuję za odwiedziny w moim wątku, wyrazy współczucia, pocieszenia..myślami także jestem z wami ;:173 . Odezwę się po świętach. Dziś wszystkim odwiedzającym mój wątek chcę życzyć zdrowych spokojnych świąt ;:167

Obrazek
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Zuza :wit . Przykre jest jak młodzi ludzie chorują ale na słowo pocieszenia napisze, że masz młodego wnuka i ma na pewno silny organizm. Nie ma co martwić się na zapas chociaż wiem, że pewnie pomyślisz, że łatwo pisać. Świetnie, że wnuk ma takie osiągnięcia w szkole, tylko pogratulować ;:215 . Z powodu straty siostry również ślę wyrazy współczucia. Niestety życie bywa brutalne i nie zna słowa umiar. Musisz być silna i razem z rodziną na pewno przejdziecie przez to razem. Już ktoś kiedyś i to nie raz mówił mi, że nigdy nie dostajemy krzyżyków ,których nie dalibyśmy rady unieść. Myślę, że jest w tym sporo racji. Wszystkiego dobrego i wesołego Alleluja ;:196 :wit .
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Zuziu Święto Zmartwychwstania niesie nowe nadzieje ;:196 Niedługo pojedziesz na działkę i świat stanie się radosny, czego Ci z serca życzę ;:167
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Witam wszystkich serdecznie ;:128 . Pomalutku dochodzę do siebie zwłaszcza że opinie co do choroby wnuka są dość optymistyczne . Tylko że ja z tych niedowiarków raczej, ale to jak napisała Marysia-Maska ...nadzieja , muszą ją mieć że będzie dobrze ;:108 . Teraz troszkę o działeczce, od paru dni nareszcie mamy wodę w kranie i całe szczęście bo niektóre bylinki wręcz usychały. Parę dni temu był nawet wydawało mi się niewielki przymrozek a dziś po różyczkach widzę że wcale on nie był taki maleńki :wink: . Ze zdziwieniem także zauważyłam na listkach zielone robaczki i nie obyło się bez pierwszego oprysku. Na dziś zapowiadali u mnie bardzo ładną pogodę choć wcale taka ładna nie była ale skoro pojechałam to i co nieco porobiłam, choć te najcięższe prace przede mną ale myślę że dobrze mi to zrobi bo nie snuję złych wizji tylko pracuję ;:oj . Jutro poodwiedzam wasze wątki, choć przyznaję zrobiłam się podglądaczka a pisać nie było nastroju ;:131 Troszkę moich zaległych i obecnych zdjęć z działeczki.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Zuziu , no i pięknie na działeczce , aż chce się pogrzebać na rabatkach , jak nic rączki na pewno Cię już swędzą .Widzę , że nawet ubiorek już Ci kwitnie , a sasanki jak z obrazka w śliczne kępy się rozrosły , moje jeszcze małe .Mam nadzieję , że jak zwykle od maja będziesz często zaglądała do ogrodu , różyczki zawsze trochę ucierpią przy wiosennych przymrozkach , ale szybko się regenerują i na pewno pięknie będa Ci kwitły . ;:196
Jacqueline
200p
200p
Od: 26 wrz 2018, o 13:20

Post »

Pięknie u ciebie, tak kolorowo ;:3 ;:215 Cudowny klon, wiesz/pamiętasz jaka odmiana dokładnie? W jakim miejscu on u ciebie dokładnie rośnie, chodzi mi o wiatry i przemarzanie.
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Wspaniale ukwiecona działeczka, Zuziu! ;:138 ;:138 Zadbana i bardzo kolorowa! ;:215
Szczególnie pięknie prezentują się sasanki ;:333 , a wśród nich na wyróżnienie zasługują białe. ;:63
Cieszę się, że masz wreszcie wodę do podlewania, bo deszcze jakoś nie chcą uszczęśliwić naszych roślinek. Może w sobotę.... ;:218
Pozdrawiam cieplutko. ;:3 ;:3 ;:196
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Zuziu, Kochana dopiero dzisiaj odczytałam co się dzieje. Powiem Ci, że dobrze, że już Wnuk jest zdiagnozowany. To bardzo ważne. Mam w rodzinie przypadek boleriozy oraz znajomą, wiem ile ta choroba potrafi narobić bałaganu, ale najważniejsze jest zdiagnozowanie, dobór leczenia... Będzie dobrze! ;:167 ;:196 ;:168
Pozdrawiam Cię serdecznie i dużo spokoju.
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Pięknie. Znajome tulipanki trwają!Wreszcie cieplej .Pozdrawiam Zuziu i dobrego lata Tobie! ;:3
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Zuziu ;:196 bardzo rozsądnie robisz, bo ogród wszystko wyciągnie a w naszych grządkach wiele można zakopać :D Ślicznie kwiaty kwitną, grządki zadbane ;:333 szkoda tylko że przymrozek wyrządził szkody :wink:
Już pierwsze opryski...ja też zbieram już pierwsze poskrzypki ;:14 i widuję pierwsze ślimaki, cóż zima była łagodna :wink: Pozdrawiam serdecznie ;:4
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”