Od wiosny do jesieni w moim raju
- Alicja125
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 gru 2015, o 00:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Od wiosny do jesieni w moim raju
Witaj Zuzia przyjmij wyrazy współczucia po siostrze. Wiem jak to boli 4 lata temu zmarła mi mama a 3 lata będzie w październiku jak zmarł mi tata do dzisiaj nie mogę się z tym uporać. Brak bliskiej osoby to nie da się opisać mimo, że dana mam kochająca osoba wczesnej chorowała przeszłam przez to samo i bardzo Cie rozumiem. Trzeba się tez cieszyć z każdej danej nam chwili każdą nawet najmniejszą niespodzianką jaka nam daje życie. Gratulacje dla Ciebie i wnusia oraz dal niego szybkiego powrotu do zdrowia. Działeczka obsypana kwieciem niech uleczy twoje serducho. Pozdrawiam
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
- ewka36jj
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O matko , co czytam! Dołącam do wyrazów współczucia po stracie siostry.
Zuziu - miejmy nadzieję, że z wnuczkiem wszystko się wyjasni. Na szczęście lekarze dziećmi opiekują się naprawdę dobrze. Wiem to, bo całe życie mój syn jest chory!
Ależ zabiłaś mi klina!
Zuziu - miejmy nadzieję, że z wnuczkiem wszystko się wyjasni. Na szczęście lekarze dziećmi opiekują się naprawdę dobrze. Wiem to, bo całe życie mój syn jest chory!
Ależ zabiłaś mi klina!
-
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
Zuzieńko. Ty zaczęłaś troszkę się zbierać a tu jeszcze idą kondolencje !
Trzeba by już Ci nie wspominać o tym bólu w tym miejscu! Są inne możliwości do złożenia np: pw.
Byłaś na działeczce?
Trzeba by już Ci nie wspominać o tym bólu w tym miejscu! Są inne możliwości do złożenia np: pw.
Byłaś na działeczce?
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Zuza . Przykre jest jak młodzi ludzie chorują ale na słowo pocieszenia napisze, że masz młodego wnuka i ma na pewno silny organizm. Nie ma co martwić się na zapas chociaż wiem, że pewnie pomyślisz, że łatwo pisać. Świetnie, że wnuk ma takie osiągnięcia w szkole, tylko pogratulować . Z powodu straty siostry również ślę wyrazy współczucia. Niestety życie bywa brutalne i nie zna słowa umiar. Musisz być silna i razem z rodziną na pewno przejdziecie przez to razem. Już ktoś kiedyś i to nie raz mówił mi, że nigdy nie dostajemy krzyżyków ,których nie dalibyśmy rady unieść. Myślę, że jest w tym sporo racji. Wszystkiego dobrego i wesołego Alleluja .
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zuziu Święto Zmartwychwstania niesie nowe nadzieje Niedługo pojedziesz na działkę i świat stanie się radosny, czego Ci z serca życzę
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Witam wszystkich serdecznie . Pomalutku dochodzę do siebie zwłaszcza że opinie co do choroby wnuka są dość optymistyczne . Tylko że ja z tych niedowiarków raczej, ale to jak napisała Marysia-Maska ...nadzieja , muszą ją mieć że będzie dobrze . Teraz troszkę o działeczce, od paru dni nareszcie mamy wodę w kranie i całe szczęście bo niektóre bylinki wręcz usychały. Parę dni temu był nawet wydawało mi się niewielki przymrozek a dziś po różyczkach widzę że wcale on nie był taki maleńki . Ze zdziwieniem także zauważyłam na listkach zielone robaczki i nie obyło się bez pierwszego oprysku. Na dziś zapowiadali u mnie bardzo ładną pogodę choć wcale taka ładna nie była ale skoro pojechałam to i co nieco porobiłam, choć te najcięższe prace przede mną ale myślę że dobrze mi to zrobi bo nie snuję złych wizji tylko pracuję . Jutro poodwiedzam wasze wątki, choć przyznaję zrobiłam się podglądaczka a pisać nie było nastroju Troszkę moich zaległych i obecnych zdjęć z działeczki.
- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Zuziu , no i pięknie na działeczce , aż chce się pogrzebać na rabatkach , jak nic rączki na pewno Cię już swędzą .Widzę , że nawet ubiorek już Ci kwitnie , a sasanki jak z obrazka w śliczne kępy się rozrosły , moje jeszcze małe .Mam nadzieję , że jak zwykle od maja będziesz często zaglądała do ogrodu , różyczki zawsze trochę ucierpią przy wiosennych przymrozkach , ale szybko się regenerują i na pewno pięknie będa Ci kwitły .
-
- 200p
- Od: 26 wrz 2018, o 13:20
Pięknie u ciebie, tak kolorowo Cudowny klon, wiesz/pamiętasz jaka odmiana dokładnie? W jakim miejscu on u ciebie dokładnie rośnie, chodzi mi o wiatry i przemarzanie.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Wspaniale ukwiecona działeczka, Zuziu! Zadbana i bardzo kolorowa!
Szczególnie pięknie prezentują się sasanki , a wśród nich na wyróżnienie zasługują białe.
Cieszę się, że masz wreszcie wodę do podlewania, bo deszcze jakoś nie chcą uszczęśliwić naszych roślinek. Może w sobotę....
Pozdrawiam cieplutko.
Szczególnie pięknie prezentują się sasanki , a wśród nich na wyróżnienie zasługują białe.
Cieszę się, że masz wreszcie wodę do podlewania, bo deszcze jakoś nie chcą uszczęśliwić naszych roślinek. Może w sobotę....
Pozdrawiam cieplutko.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Zuziu, Kochana dopiero dzisiaj odczytałam co się dzieje. Powiem Ci, że dobrze, że już Wnuk jest zdiagnozowany. To bardzo ważne. Mam w rodzinie przypadek boleriozy oraz znajomą, wiem ile ta choroba potrafi narobić bałaganu, ale najważniejsze jest zdiagnozowanie, dobór leczenia... Będzie dobrze!
Pozdrawiam Cię serdecznie i dużo spokoju.
Pozdrawiam Cię serdecznie i dużo spokoju.
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
-
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
Pięknie. Znajome tulipanki trwają!Wreszcie cieplej .Pozdrawiam Zuziu i dobrego lata Tobie!
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Zuziu bardzo rozsądnie robisz, bo ogród wszystko wyciągnie a w naszych grządkach wiele można zakopać Ślicznie kwiaty kwitną, grządki zadbane szkoda tylko że przymrozek wyrządził szkody
Już pierwsze opryski...ja też zbieram już pierwsze poskrzypki i widuję pierwsze ślimaki, cóż zima była łagodna Pozdrawiam serdecznie
Już pierwsze opryski...ja też zbieram już pierwsze poskrzypki i widuję pierwsze ślimaki, cóż zima była łagodna Pozdrawiam serdecznie