Ogród Rosiowej
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Rosiowej
Beatko na szczęście mam do zeszlifowania tylko kawałek, dokładnie wokół wkładu kominkowego. My też sami robiliśmy obudowę, bo jak zrobili panowie fachowcy, to nam się nie podobało. Później tylko marmur dokładali. No i jak wtedy obrobili, to dopiero M niedawno zrobił tak jak trzeba. A że ja lubię takie prace, to szlifowanie i malowanie zostawił dla mnie.
A co do sprzątania pyłu, to bardzo dobrze Cię rozumiem. My się wprowadziliśmy w trakcie robienia gładzi. Pył był wszędzie. Jak już posprzątałam, to zaczęliśmy wykańczać górę. Znów wszystko wysprzątałam. I wymyśliłam stiuk na ścianie przy schodach i od nowa robota. Teraz popękały trochę tynki, ale wstrzymamy się jeszcze z gipsowaniem tego wszystkiego.....
A co do sprzątania pyłu, to bardzo dobrze Cię rozumiem. My się wprowadziliśmy w trakcie robienia gładzi. Pył był wszędzie. Jak już posprzątałam, to zaczęliśmy wykańczać górę. Znów wszystko wysprzątałam. I wymyśliłam stiuk na ścianie przy schodach i od nowa robota. Teraz popękały trochę tynki, ale wstrzymamy się jeszcze z gipsowaniem tego wszystkiego.....
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pochmurna to nasza "Piękna Polska Złota Jesień"...
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Gosiu u mnie jest "cieplejsza jesień w obrazach"
Zobacz "Erectę" - byłaś zainteresowana,juz jest boski :P
Zobacz "Erectę" - byłaś zainteresowana,juz jest boski :P
witaj Gosiu !!! bardzo ładnie i ciekawie u ciebie,widzę postępy i efekt ciężkiej pracy ! ja ogródkiem zajmuję się też od niedawna i za wiele nie mogę pokazać ! zaprasza do mnie na przechadzkę ! pozdrawiam cieplutko
Działka Jolanty !!! Pozdrawiam !!!!!
Coś Gosiu zamglona ta pani jesień
- rosiowa
To dziś w cieplejszej tonacji:
Mój Berberys 'Erecta'. Krysiu, wreszcie zaczął się przebarwiać... A już w niego zwątpiłam...
Mój Berberys 'Erecta'. Krysiu, wreszcie zaczął się przebarwiać... A już w niego zwątpiłam...
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Jestem pełna podziwu dla ogromu prac jakie wykonaliście na swojej działce,rabaty urosły w expresowym tempie,masz pomysły kobieto i zapał do pracy.Już wyobrażam sobie wiosnę u Ciebie,gdy zakwitną cebule ,rh i azalie.
- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Ale piękne zdjęcia roślin, aż się chce patrzeć....
Adresy do moich wątków
- andowan
- Od: 16 lip 2007, o 07:49
Gosiu- śliczne te Twoje zdjęcia i te w szarej tonacji i te weselsze. Z pozdrowieniami . Ania
- rosiowa
Zuziu Bardzo mi miło...
Aniu, Stasiu dziękuję bardzo.
Teraz niestety będzie relacja z wizyty Dziadka Mroza. Niby to też urokliwe, ale jakoś mnie nie do końca cieszy....
Stanowczo za wcześnie na takie widoki...
Aniu, Stasiu dziękuję bardzo.
Teraz niestety będzie relacja z wizyty Dziadka Mroza. Niby to też urokliwe, ale jakoś mnie nie do końca cieszy....
Stanowczo za wcześnie na takie widoki...
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Fakt,nie wiadomo czy się cieszyć czy nie .
Gosiu a czy callicarpy masz 2?
Podobno jak jest jedna to owoców nie ma.
Gosiu a czy callicarpy masz 2?
Podobno jak jest jedna to owoców nie ma.