Opowieść o moim miejscu ...
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Opowieść o moim miejscu ...
cześć dziewczyny
no i Baetko nie trafiłaś??? no nie mów że nie mogłaś przedrzeć się przez nasze błotne bagno a jak polowanie się udało , da sie połazić po polach , nazbierałaś co nieco?? to może i ja się wybiorę na "kamieniobranie"
Tajeczko złota z ciebie kobita,,, poprawkę to muszę sobie zrobić z oglądania twoich włości bo czuje jakiś niedosyt ale miło mi słyszeć Twoje zapytanie bo to oznacza ze się wybierasz :P
dziękuję i na pw coś podeślę
no i Baetko nie trafiłaś??? no nie mów że nie mogłaś przedrzeć się przez nasze błotne bagno a jak polowanie się udało , da sie połazić po polach , nazbierałaś co nieco?? to może i ja się wybiorę na "kamieniobranie"
Tajeczko złota z ciebie kobita,,, poprawkę to muszę sobie zrobić z oglądania twoich włości bo czuje jakiś niedosyt ale miło mi słyszeć Twoje zapytanie bo to oznacza ze się wybierasz :P
dziękuję i na pw coś podeślę
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
..co tam u Ciebie nowego już rośnie...
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agnieszko czasami zajrzyj i tutaj, ok?
Z myślą o Tobie dokupiłam białej liatri, może zdąży wyrosnąć.
Pokaż jak wiosenka u Ciebie.
Z myślą o Tobie dokupiłam białej liatri, może zdąży wyrosnąć.
Pokaż jak wiosenka u Ciebie.
- patkaza
Dziewczyny jak na razie nie bardzo rośnie -:róże niektóre w kiepskim stanie, sasaneczkę sadziłam jesienią więc dopiero w kłębuszku, tulipany ciutkę wychylają się ale wszystko jeszcze takie niesmiałe
dokupiłam lilje ale niedawno sadzone więc nic nie widac(moze i dobrze bo jeszcze zimno) ...ale Tajeczko widzę że malutki listek bodziszka od ciebie mi wyłazi no to się przyją
widać jeszcze podkulone ogonki narcyzów i koniczynkowate listeczki orlika ..o przypomniałam sobie jeszcze jest nieśmiała skra serduszki
Tajeczko a ja myślałam że miałaś liatrie wybacz złota kobietko ..miło słyszeć to bo wiem że przyjedziesz...bardzo się cieszę
nie mogę się już doczekać ...szkoda tylko że u mnie tak malutko widać tej wiosny
Misiu myślę że przyjedziesz sama zobaczyć
ale ogólnie to nie ma czego pokazywać no ale tak po cichutku wstawie zdjątko jeszcze szarych widoczków bo wywołana zostałam do tablicy
te może bardziej optymistycznie zapowiadające się
...
POZDRAWIAM
dokupiłam lilje ale niedawno sadzone więc nic nie widac(moze i dobrze bo jeszcze zimno) ...ale Tajeczko widzę że malutki listek bodziszka od ciebie mi wyłazi no to się przyją
widać jeszcze podkulone ogonki narcyzów i koniczynkowate listeczki orlika ..o przypomniałam sobie jeszcze jest nieśmiała skra serduszki
Tajeczko a ja myślałam że miałaś liatrie wybacz złota kobietko ..miło słyszeć to bo wiem że przyjedziesz...bardzo się cieszę
nie mogę się już doczekać ...szkoda tylko że u mnie tak malutko widać tej wiosny
Misiu myślę że przyjedziesz sama zobaczyć
ale ogólnie to nie ma czego pokazywać no ale tak po cichutku wstawie zdjątko jeszcze szarych widoczków bo wywołana zostałam do tablicy
te może bardziej optymistycznie zapowiadające się
...
POZDRAWIAM
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś u mnie też jeszcze szaro, ale jak tylko zrobi się cieplutko i słonecznie, to roślinki zaczną rosnąć i rozkwitać na wyścigi
- patkaza
Aguś ale jak patrze na te krokusy u innych i prześcigające się pięknoty wiosenne to jakoś mętnie sie czuje...ale pewnie że dogonia oby ciut słoneczka bo deszczyk juz ładnie popadał...tylko czekać
mam też dodatkowe zajecia przed komunią więc nie ma czasu na rozpieszczanie-a moja laleczka (jak się okazuje) wysoko poprzeczkę stawia
mam też dodatkowe zajecia przed komunią więc nie ma czasu na rozpieszczanie-a moja laleczka (jak się okazuje) wysoko poprzeczkę stawia
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Aga zaglądam ale wiem że masz masę zajęć.
Aga, masz rację że u nas chyba wiosna przychodzi na końcu, dziewczyny wstawiają zdjęcia kwitnących sadów a u nas dopiero wychodzą nieśmiało krokusy. Myślę sobie jednak, że u nich wszystko przekwitnie, wtedy my się pochwalimy swoimi.
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
[quote="patkaza"] a moja laleczka (jak się okazuje) wysoko poprzeczkę stawia
Moja też
dyskusja rozpętała sie o buty. muszą byc te z najwyższej półki. nerwy mnie biorą, bo praktycznie tylko na tydzień a 100 zł trzeba wybulić.
Tłumaczenia nie pomagają. " To co chcesz, zebym najbrzydsze buty miała..."
Ogrodowo: Przyjdzie czas wszystko zakwitnie. może to i lepiej, że tak niemiarowo wszystko kwitnie.
Jest okazja dłużej nacieszyć sie kwiatami, nawet jeśli tylko na foto
Moja też
dyskusja rozpętała sie o buty. muszą byc te z najwyższej półki. nerwy mnie biorą, bo praktycznie tylko na tydzień a 100 zł trzeba wybulić.
Tłumaczenia nie pomagają. " To co chcesz, zebym najbrzydsze buty miała..."
Ogrodowo: Przyjdzie czas wszystko zakwitnie. może to i lepiej, że tak niemiarowo wszystko kwitnie.
Jest okazja dłużej nacieszyć sie kwiatami, nawet jeśli tylko na foto
BEATKO powodzenia Ci życzę w szukaniu kamieni.Ja także ciągle szukam i szukam i zawsze wychodzi że jest ich za mało
- patkaza
Kasiu może i tak ale z tymi pierwszymi kwiatami to jak z pierwszymi truskawkami dla moich dzieciaków...dłuuuugo czeka się i niesamowicie smakują a zazdrość bierze jak inni już mają a ja musze czekać no ale jak bedzie u mnie wiosenne słoneczko to my wam pokarzemy...no nie Kasiu
Kropelko...drąży cię jak ta kropelka ale za to ile szcześcia w oczkach to tylko0 my widzimy no a co do "ogrodowo" to masz racje
Jolu no to i ja wstawię kwitnącego maluszka dla ciebie...z niedzielnego spacerku wieczorkiem po deszczu
Magdziu po kamyki to z wiaderkiem i zawsze coś się przydźwiga
Kropelko...drąży cię jak ta kropelka ale za to ile szcześcia w oczkach to tylko0 my widzimy no a co do "ogrodowo" to masz racje
no i w koncu i u nas słoneczko sie pokazujenawet jeśli tylko na foto
Jolu no to i ja wstawię kwitnącego maluszka dla ciebie...z niedzielnego spacerku wieczorkiem po deszczu
Magdziu po kamyki to z wiaderkiem i zawsze coś się przydźwiga
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Aguś sasanką wiosnę przewiałaś a reszta zdjęć niedostępnych.
Pozdrawiam. Zyta.
Pozdrawiam. Zyta.
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Myślałam, że to już smagliczka, ale to chyba gęsiówka kwitnie na biało? Czy tak?