Nasza zielona niespodzianka

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Nasza zielona niespodzianka

Post »

misia i klusek pisze: myślę że po woli się pozbieramy - nie mamy wyjścia !!!
i tego się trzymać - do przodu!
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
arim27
100p
100p
Od: 29 paź 2011, o 14:24
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Podglądam Was i podziwiam od jakiegoś czasu,nie odzywając się przeważnie,ale po ostatnich wpisach nie dość ,że jesiennie to jeszcze bardzo smutno się zrobiło.Żeby tylko zdrowie dopisało,to z resztą poradzicie sobie.Jesteście razem,dacie sobie ze wszystkim radę-my tu wszyscy to wiemy ;:108 Co do pieska,to jest takie forum Dogomania i tam można znaleźć nowego przyjaciela.Poczytajcie niektóre historie psiaków,ich losy ,krzywdę wyrządzoną im przez człowieka,to po takiej lekturze człowiek by je zabrał wszystkie do siebie (najpierw szóstka w lotto oczywiście).Na wątku swojego województwa mozna poczytać,ale też jak któraś bieda z daleka przypadłaby do serca,to z transportem nie ma problemu.Dziewczyny robią bazarki,skladki na transport i dowożą do domku.Oj,rozpisałam się,ale ja psiara jestem i o psach mogę bez przerwy ;:14 Pozdrawiam Was serdecznie - będzie dobrze,bo innej opcji nie ma ;:172
Pozdrawiam Mirka !
Awatar użytkownika
misia i klusek
1000p
1000p
Od: 29 lip 2012, o 20:41

Post »

arim27 pisze:Podglądam Was i podziwiam od jakiegoś czasu,nie odzywając się przeważnie,ale po ostatnich wpisach nie dość ,że jesiennie to jeszcze bardzo smutno się zrobiło.Żeby tylko zdrowie dopisało,to z resztą poradzicie sobie.Jesteście razem,dacie sobie ze wszystkim radę-my tu wszyscy to wiemy ;:108 Co do pieska,to jest takie forum Dogomania i tam można znaleźć nowego przyjaciela.Poczytajcie niektóre historie psiaków,ich losy ,krzywdę wyrządzoną im przez człowieka,to po takiej lekturze człowiek by je zabrał wszystkie do siebie (najpierw szóstka w lotto oczywiście).Na wątku swojego województwa mozna poczytać,ale też jak któraś bieda z daleka przypadłaby do serca,to z transportem nie ma problemu.Dziewczyny robią bazarki,skladki na transport i dowożą do domku.Oj,rozpisałam się,ale ja psiara jestem i o psach mogę bez przerwy ;:14 Pozdrawiam Was serdecznie - będzie dobrze,bo innej opcji nie ma ;:172
Witamy :wit Mireczko cieszymy się że nas odwiedziłaś i dziękujemy za dobre słowo oraz dzięki za poradę w sprawie pieska - zaraz będziemy przeglądać!!
Pozdrawiamy
Barbara i Krzysztof

Nasza zielona niespodzianka-zapraszamy
Awatar użytkownika
misia i klusek
1000p
1000p

Post »

any57 pisze:
misia i klusek pisze: myślę że po woli się pozbieramy - nie mamy wyjścia !!!
i tego się trzymać - do przodu!
Dzięki Any zbieramy się i się trzymamy !!!
Pozdrawiamy
Barbara i Krzysztof

Awatar użytkownika
arim27
100p
100p

Post »

Akurat jestem na Dogo -Wasze województwo http://www.dogomania.pl/forum/forums/11 ... opomorskie
Pozdrawiam Mirka !
Awatar użytkownika
misia i klusek
1000p
1000p

Post »

Kochammmkwiaty pisze:Basiu i Krzysiu - przesyłam Wam moje ciepłe promyki, wiary, radości i mocy.... Tak jak piszesz nie macie wyboru. Życie pokazuje różne barwy te kolorowe i te czarne - zawsze po tych czarnych uważam, że nastąpiły po coś .....czarne oznacza zmianę, wyzwanie.
Z pewnością passa wróci a i czarne będzie miało inny kolor i barwę. Trzyam kciuki.
Podobno najlepszym lekarstwem jest nowa psina - o ile mamy na to czas siłę i chęci. Ale warto się zastanowić bo pies to kochane zwierzę :wit :wit
Trzymajcie się jesteśmy tu z Wami ;:167 ;:167
Dzięki Agnieszko !!!
W sobotę wybieramy się do Białogardu do schroniska - bo Basia wypatrzyła tam sunię , może będzie chciała z nami zamieszkać ?
Pozdrawiamy
Barbara i Krzysztof

Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Trzymam kciuki , też mam Czarusia ze schroniska jest już z nami 6 lat :wit
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
Mój blog - zapraszam :),
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Awatar użytkownika
badzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lip 2011, o 19:41
Kontakt:

Post »

Krzysiu, zrób panoramiczne zdjątko działki przygotowanej do zimy.Chcę zobaczyć co okrywaliście, czym, a może jeszcze za wcześnie?
Awatar użytkownika
misia i klusek
1000p
1000p

Post »

:wit Witam wszystkich odwiedzających ,chcę przedstawić naszego nowego przyjaciela - przyjaciółkę oto ONA :Obrazek świeżo po kąpieli po schronisku.I już nieco udomowiona Obrazek;Obrazek i teraz odpoczywamy Obrazek a dama ta ma na imię Misia.I od razu jest weselej!!!
Pozdrawiamy
Barbara i Krzysztof

Awatar użytkownika
misia i klusek
1000p
1000p

Post »

badzia pisze:Krzysiu, zrób panoramiczne zdjątko działki przygotowanej do zimy.Chcę zobaczyć co okrywaliście, czym, a może jeszcze za wcześnie?
Witaj :wit Wandziu - nie okrywamy w tym roku niczego ("zimy w tym roku ma nie być" ;:138 ;:333 HA,HA), a tak na poważnie to na działce nie ma roślin wymagających takich zabiegów, działkę mamy drugi rok i dopiero kształtujemy ją po swojemu.
A zdjęcia oczywiście wstawiam:Obrazek ;Obrazek - i tak to wygląda ;:180
Pozdrawiamy
Barbara i Krzysztof

Awatar użytkownika
arim27
100p
100p

Post »

Jaka kochana psinka,już widać ,że czuje się u Was dobrze.Piękna mordka ;:215
Pozdrawiam Mirka !
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

teraz odpoczywamy Obrazek a dama ta ma na imię Misia.I od razu jest weselej!!![/quote]
Patrzę na te słodkie oczka i napatrzeć się nie mogę, trochę smutne, może raczej zamyślone, mała mordeczka na pewno myśli sobie, że jej się udało, marzła, z innymi towarzyszami niedoli, a teraz w ciepełku, na mięciutkim posłaniu odpoczywa i czuje się pokochana, macie wielkie ;:167 ;:cm i złoty medal ;:77 dla Was kochani
Awatar użytkownika
misia i klusek
1000p
1000p

Post »

A jeszcze parę zdjęć z moich ostatnich dokonań - przekopałem poplony facelie oraz łubin.
Obrazek - tak się zaczęło, a następnie Obrazek i Obrazek no i tak się zakończyło Obrazek - było to nie uchronne!!!
A jeszcze na działeczce znalazłem kwiatuszka Obrazek - sam się wyhodował - naprawdę,bez Naszej pomocy.
Pozdrawiamy
Barbara i Krzysztof

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”