Kwiatuszki Filigranowej cz.IV
- Paulii
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kwiatuszki Filigranowej cz.IV
Werbena jest przeurocza i jak pięknie Ci kwitnie
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- jolcia1212
- 500p
- Od: 8 gru 2009, o 21:45
Patrycjo pojemny ten Twój balkon, nie ma co...
Nie dość że jest tam mnóstwo kwiatów to i mały zielnik...naprawdę super
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Twoje roślinki wiadomo-raz że ich mnóstwo,dwa ciekawe,oryginalne i pięknie kwitnące ale moją uwagę dzisiaj zwrócił Twój zielnik piętrowy przywieziony z Niemiec-bardzo praktyczny bo zajmuje stosunkowo niewiele miejsca i mieści się na nim wiele roślin
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Patrycja kokosowa osłonka wyjątkowo oryginalna i przepiękna Gdzieś Ty takie cudo nabyła??
No i widzę, że nawet na balkonie masz ciasno ale sansewiera cylindryczna to zrobiła na mnie nie lada wrażenie
No i widzę, że nawet na balkonie masz ciasno ale sansewiera cylindryczna to zrobiła na mnie nie lada wrażenie
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
hanka101,Paula15,jolcia1212,Mariola O dziękuję;).
mniodkowa takie cudowne osłonki kupiłam kiedyś u znajomej w kwiaciarni inne tego typu w hurtowni co importują rzeczy z afryki i indii mają mnóstwo z kokosa cudnych osłonek.
Arkadius121,justus27,justus27 dziękuję, zielnik faktycznie bardzo praktyczny, ale muszę ochronic rośliny na balkonie przed ptactwem przylatującym na posiłki:(.
Paulii dziękuję, tez bardzo lubię jej kwitnienie i to ,że jest z tych zwisających kwiatów;).
MORANGO gratuluje twoich pąków na epiphyllum-wiem jaka to radość, uwierz mi tez uwielbiam jak jest pogoda przed pracą usiąść na balkonie złapać promyki słonka, zjeść śniadanko i wypić kawkę;) A do tego mam koncert kwitów, bo mieszkam przy 2ch lasach;).
Ryszka dzięki, w mieszkaniu mam luzy;) zerknij w poprzednich watkach jak mój pokój wyglądał, jak mieszkałam z rodzicami...tam teraz się zastanawiam jak wtedy wszystko pozmieszczałam:D:D.
Blueberry tez marzę o słonku dla mnie i roślin , ale widzę,że wiele z nich szczególnie tych co trzymam je na balkonie świetnie się rozrasta pomimo tej pogody za oknem;).A niektóre mają pąki:)).
Jutro pstryknę zdjęcia nowości i tego co się dzieje u mnie, ale wkleję je na dniach.
Pracy zawodowej mam tak dużo,że czasu brakuje mi na wszystko..
Pięknie dziękuję,że pamiętacie o mnie i mnie odwiedzacie
mniodkowa takie cudowne osłonki kupiłam kiedyś u znajomej w kwiaciarni inne tego typu w hurtowni co importują rzeczy z afryki i indii mają mnóstwo z kokosa cudnych osłonek.
Arkadius121,justus27,justus27 dziękuję, zielnik faktycznie bardzo praktyczny, ale muszę ochronic rośliny na balkonie przed ptactwem przylatującym na posiłki:(.
Paulii dziękuję, tez bardzo lubię jej kwitnienie i to ,że jest z tych zwisających kwiatów;).
MORANGO gratuluje twoich pąków na epiphyllum-wiem jaka to radość, uwierz mi tez uwielbiam jak jest pogoda przed pracą usiąść na balkonie złapać promyki słonka, zjeść śniadanko i wypić kawkę;) A do tego mam koncert kwitów, bo mieszkam przy 2ch lasach;).
Ryszka dzięki, w mieszkaniu mam luzy;) zerknij w poprzednich watkach jak mój pokój wyglądał, jak mieszkałam z rodzicami...tam teraz się zastanawiam jak wtedy wszystko pozmieszczałam:D:D.
Blueberry tez marzę o słonku dla mnie i roślin , ale widzę,że wiele z nich szczególnie tych co trzymam je na balkonie świetnie się rozrasta pomimo tej pogody za oknem;).A niektóre mają pąki:)).
Jutro pstryknę zdjęcia nowości i tego co się dzieje u mnie, ale wkleję je na dniach.
Pracy zawodowej mam tak dużo,że czasu brakuje mi na wszystko..
Pięknie dziękuję,że pamiętacie o mnie i mnie odwiedzacie
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Patrysiu u siebie takie cudeńka że zawsze będziemy zaglądać
To czekamy na foteczki nowości
To czekamy na foteczki nowości
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
piękny balkonik
a taki kwietnik to by mi się też przydał
a taki kwietnik to by mi się też przydał
Kochani wczoraj trochę sobie przemeblowanie kwiatkowe zrobiłam, pół dnia mi to zajęło z podlaniem wszystkiego, posadzeniem nowości .
Dziś dopiero mam chwilkę by na spokojnie pokazać wam co z wymianek i zakupów teraz u mnie zamieszkało;)).
Syngonium wendlandii
syngonium z różowymi żyłkami, inna odmiana od tej którą ja posiadam do tej pory;).
syngonium różowe
Bezimienne pnącze
syngonium emerald gem
A z ciekawostek -zakwitła mi begonia coralowa kwitnąca na biało:D:D
Dziś dopiero mam chwilkę by na spokojnie pokazać wam co z wymianek i zakupów teraz u mnie zamieszkało;)).
Syngonium wendlandii
syngonium z różowymi żyłkami, inna odmiana od tej którą ja posiadam do tej pory;).
syngonium różowe
Bezimienne pnącze
syngonium emerald gem
A z ciekawostek -zakwitła mi begonia coralowa kwitnąca na biało:D:D
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Fajne te nowości No to teraz czekamy na kwitnienie
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Kochani też mam nowości,że wszystkie sie przyjmą , będą pięknie rosły i te które mają kwitnć zakwitną;).
Begonia koralowa posadzona z begonią koralową białą... po kwitnieniu muszę dać im większą i głębszą donicę.
Hoja bella pomału szykuje się do otworzenia kwiatuszków;).Ma pełno pąków na sobie.
Chciałam wypełnić jeden kąt w dużym pokoju, zamieszkał ze mną ficus moclame.
Ludisia discolor ma dużo maluszków
Begonia koralowa posadzona z begonią koralową białą... po kwitnieniu muszę dać im większą i głębszą donicę.
Hoja bella pomału szykuje się do otworzenia kwiatuszków;).Ma pełno pąków na sobie.
Chciałam wypełnić jeden kąt w dużym pokoju, zamieszkał ze mną ficus moclame.
Ludisia discolor ma dużo maluszków
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Masz piękne synognia.Oststnimi czasy bardzo mi się podobają.Pomyśleć ze kiedyś ich za bardzo nie lubiłam...Jednak kobieta zmienna jest
- Magdallena
- 1000p
- Od: 26 lis 2010, o 23:51
Cudne rośliny, a zwłaszcza begonia. Niesamowite, że ona taka duża rośnie. Moja nadal nie kwitnie Tym bardziej miło popatrzeć na Twoją kwitnącą.