Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale to dobrze żech prziszła na czas. Jeszcze trocha a zostałabych obrusku. A jo prziniesa świyży chlyb ze szpyrką a potym podsmażone zimioki i do tego kwaska ( woda z kapusty kiszonej) tako swojsko z prawdziwyj beczki jak sie kiedys robiyło. Yno skąd jo wezna ta swojsko kapusta. Powiycie yno smaku narobiyła i jeszcze dostana lyjty.

I terozki nie wiym czy moga sie z Wami zabrać do Ulki :roll:
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

kogra pisze:Uż mi się gymba śmieje i oblizuja pazóry . Bydzie bal, jakigo świat nie widzioł. A bydóm tyż jaki grajki, coby my kapke kaloryi straciły po tych jajcach? :wink:
Po takich jajcach :!: i wuszcie :!: jo ne wiym ,czy idzie kalorie stracić Elżbietko w bandzie jest najlepij ,bierymy Cie a Izy sciepnymy z koła Iza Ty na kole nie przyjedziesz ,coś ty fajno pogoda :P jo do Częstochowy piechty wala a Ty sie boisz taki konsek przejechać :lol:
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lip 2006, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Musza już te matyjasy pod pierzine wkłodać!! :lol: :lol: Dziołchy jutro na Wos czekom !!!! :lol: :lol: :lol: Na kole, baną, po bosoku tyż może być!!!! ;:11
Ulka buziaki przesyła
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bogusia, czamu Ty mie chcesz ściepać z koła? :cry:
Jo nie wiym kaj Ulka miyszko, mie się zdało, ze daleko, a jak kaj blizyj, to moga na kole, ale jak mie nie bydziesz ściepować, ja? ;:109
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jo Ci pomoga,ślyż z tego twoigo koła aha jaki mosz poniemiecki , lepiej jak by to był duet ,to jo by sie przybrała z Tobą do Ulki zapnymy sobie dżipiesa i bydymy Ją szukać, aha i kaski sobie oblekymy, kolaniki i łokietniki też ;:112 ;:112
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

A jo przileca do Izy na halnym a potym mie weżniecie do waszygo koła na przyczepke ze zadku. Jo wóm bydym godać z tego gipiesa kaj mocie jechać, cobymy sie kaj do krzipopy nie wycebulili. Bo by nóm śledzie na trowniku zostały abo na ceście, i do Uli by my ni mieli nic w necu. :;230
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Żodnych kasków! Jo nie ciyrpia tych chełmów ;:214 Styknie, jak z chopym jada motorym i musza to wkłodać :twisted: Jo sobie jeżdża bez kasku :D A koło mom taki specjalne, rajdowy składak :lol: Ale nie strej się, do Ciebie tyż bydzie. Już mi chłop skłodo drugi koło, taki na drógi :D
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Grażynko, to Ciebie mój chłop motorym zawiezie, ale bydziesz musiała tyn chełm na głowa wsadzic ;:198 A my z Boguskom bydymy się scigać na kołach. Śledzie Ulka mo, to nie muszymy brać. Ty upiecz jakoś zista a Bogusia torta, a zeby nie było, ze jo nic ni mom, to Wom to pomoga jeść. Znaczy nieść! ;)
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A ni maś Iza zazdrosno ? Bo jo sie boja, że jak was z Bogusióm na tej motorce nie dogóniymy, to sobie możesz pomyśleć że my tam ...tego. A jo nie wiym wiela ta motorka ucióngnie, bo jo motylek to ni ma ;:78
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Jo żech zazdrosno ni ma :lol: A motor uwiezie tela, ze ze dwie wielkie baby mógłyby na nim pojechać - kieby sie ino zmiesciły :lol:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Jak tak, tóż dobra, niech przijedzie. :wink: A teroz ida już ku roztomiłymu, bo jutro musza rychło stanyć ,cosik upichcić i śledzia spod pierziny wyjónć, coby mi go kocóry nie napoczyły jak poczujóm rybe.
Tak miyjcie sie dobrze babeczki i do jutra na balu u Ulki.Pyrsk.
Dobrej nocy wszystkim. ;:41
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jo wom powiym tak Grażynka pojedzie z nami ,bo łona nima pewno mie by było żol ,jak by sie miała stracić od Izunie z chłopym ,jo najmna dzika od somsiada jeszcze mu pyko ,domy sobie łociypka słomy ,posiodomy wyznymy sobie ;:18 ,brele też i niech nas wiezie od Izunie chłopeczek ,jo pozwolyni załatwia na przejazd bo mom bratanka z gliny :roll:
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00

Post »

Ja tak czułam że jak zajrzę do Bogusi to potem przez pół nocy bedę rechotać jak żaba ze śmiechu :;230 :;230 Nie wiem czy zdążę na śledzika , ale postaram się też być z wami bo taka imprezka nie może mnie ominąć ;:112 .
Bogusiu i zaś będzie wesoło :P
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”